Bitbit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Έχω εδώ και 6 χρόνια το ασύρματο σετ της microsoft, Microsoft Wireless Desktop 800. Πάντα το δούλευα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά, εδώ και καιρό, ίσως έχει και χρόνο έχει την εξής συμπεριφορά: Η μπαταρία του ποντικιού τελειώνει αμέσως (κρατάει λίγες μέρες), βάζω άλλη (επαναφορτιζόμενη, φορτισμένη) και μόλις την τοποθετώ ανάβει το πράσινο λαμπάκι που σημαίνει ότι η μπαταρία θέλει αλλαγή. Θα δουλέψει λίγες μέρες και μετά νεκρό. Έχω πολλές μπαταρίες, τις φορτίζω, δοκιμάζω άλλη και κάνει πάλι τα ίδια. Αποφαζίσω και παίρνω νέες μπαταρίες και φορτιστή (eneloop). Ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Προχθές αποφάσισα να αγοράσω αλκαλικές. Βάζω τη μια, πάλι άναψε το λαμπάκι, δούλεψα τον υπολογιστή και σήμερα 2 μέρες μετά το ποντίκι νεκρό. Αλλάζω μπαταρία με μια φορτισμένη eneloop. Το λαμπάκι ανάβει πάλι, άρα θεωρεί ότι η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Δε θα αντέξει πολύ, μέσα στην εβδομάδα θα σταματήσει να δουλεύει και θα θέλει άλλη μπαταρία. Τι μπορεί να συμβαίνει; Πως εξηγείται αυτό; Να πω ότι έχω 3 φορτιστές πλέον και αρκετές επαναφορτιζόμενες. οπότε δε παίζει σε καμια περίπτωση να φταίνε οι μπαταρίες ή οι φορτιστές Προφανως έχει πρόβλημα το ποντίκι. αλλά πως γίνεται αυτό και τρώει όλη τη μπαταρία; Υ.Γ το επόμενο θέμα μου θα είναι μάλλον για αγορά ασύρματου σετ 😛
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε Προφανως έχει πρόβλημα το ποντίκι. αλλά πως γίνεται αυτό και τρώει όλη τη μπαταρία; Και εμένα το τελευταίο μήνα μου κάνει κάποια θέματα το Microsoft Standard Wireless Optical. Με επαναφορτιζόμενες ανάβει το πορτοκαλί οπτικό φωτάκι, πιάνει διακεκομμένα για 2 λεπτά και μετά απλά ανάβει το φωτάκι χωρίς να δίνει σήμα. Τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής με αλκαλικές δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α.
Bitbit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και εμένα το τελευταίο μήνα μου κάνει κάποια θέματα το Microsoft Standard Wireless Optical. Με επαναφορτιζόμενες ανάβει το πορτοκαλί οπτικό φωτάκι, πιάνει διακεκομμένα για 2 λεπτά και μετά απλά ανάβει το φωτάκι χωρίς να δίνει σήμα. Τίποτα άλλο. Όταν βάζω αλκαλικές δουλεύει κανονικά μέχρι στιγμής. δυστυχώς δεν θυμάμαι να έχω κάποια συσκευή που να δέχεται μπαταρία ΑΑ (τέτοια παίρνει το ποντίκι) ώστε να δοκιμάσω αν η αλκαλική που έβαλα χθες άδειασε ή θα δουλεύει κανονικά. Αλλά ασχέτως αν άδειασε ή όχι, το θέμα είμαι ότι μόλις τοποθετήσω οποιαδήποτε μπαταρία ανάβει το πράσινο λαμπάκι. Δηλαδή από την αρχή όλες τις μπαταρίες τις βλέπει τελειωμένες. Δεν έχει λογική όλο αυτό και προσπαθώ να καταλάβω πως εξηγείται. το keyboard πάντως δουλεύει μια χαρα
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ίσως βραχυκυκλώνει εσωτερικά. Τα ίδια μου κάνει και ένα ασύρματο κουδούνι. Σε 2 βδομάδες έχουν τελειώσει οι μπαταρίες, ενώ ένας γείτονάς μας σε ένα χρόνο του έχει αλλάξει μια φορά μπαταρίες.
Bitbit Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 άλλαξα μπαταρία χθες με μια eneloop και σήμερα σταμάτησε να δουλεύει άναβε κόκκινο λαμπάκι. Βάζω μια άλλη και άναψε κίτρινο, ότι τελειώνει. Αύριο -μεθαύριο πάει και αυτή. Τέσπα πάει για πέταμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα