koutsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, nk9 said: Καλημέρα. Επικοινώνησα σήμερα με το support. Αρχικά, δοκιμάσαμε να κάνουμε apple id μέσω της ιστοσελίδας. Μπήκα από το κινητό μου με chrome. Τζίφος... Έβγαζε με κόκκινο το πεδίο της ημερομηνίας γέννησης και από κάτω μήνυμα περί αδυναμίας δημιουργίας λογαριασμου αυτή την στιγμή. Υπενθυμίζω πως το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε και χθες μέσω της συσκευής. Σκεπτόμενος πως μπορείς να φταιει η ημερομηνία γέννησης (ανήλικο γαρ), άλλαξα το έτος με μεγαλύτερο, ώστε να μην υπάρχει θέμα. Ξανά το ίδιο πρόβλημα... Κατόπιν σύστασης, μπήκα μέσω της συσκευής για δημιουργία του id και προσπάθησα κατευθείαν με την διαφορετική ημερομηνία γέννησης (μεγαλύτερης ηλικίας δηλαδή). Τότε τελικά κατάφερε και το δημιούργησε! Τι να πω... όταν δημιουργείς λογαριασμό για ανήλικο πρέπει να τον συνδέσεις με εναν αλλο λογαριασμό ενηλήκου για επίβλεψη. Μήπως εκεί ήταν το πρόβλημα? Δεν σας ρώτησε για άλλο λογαρισμό? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από koutsis
nk9 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, koutsis είπε όταν δημιουργείς λογαριασμό για ανήλικο πρέπει να τον συνδέσεις με εναν αλλο λογαριασμό ενηλήκου για επίβλεψη. Μήπως εκεί ήταν το πρόβλημα? Δεν σας ρώτησε για άλλο λογαρισμό? Σε κανένα βήμα δεν μου ανέφερε την σύνδεση με λογαριασμό ενήλικα ή κάτι άλλο σχετικό. Σκέψου πως, μέσω browser, αδυνατούσε να δημιουργήσει id ακόμα και σε ενήλικα. Τι να πω... Εντελώς κουλό. 1
koutsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, nk9 said: Σε κανένα βήμα δεν μου ανέφερε την σύνδεση με λογαριασμό ενήλικα ή κάτι άλλο σχετικό. Σκέψου πως, μέσω browser, αδυνατούσε να δημιουργήσει id ακόμα και σε ενήλικα. Τι να πω... Εντελώς κουλό. Κάθε λογαριασμός παιδιού πρέπει να έχει εναν guardian organiser. Όπως εγώ για την κόρη μου. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από koutsis
nk9 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, koutsis είπε Κάθε λογαριασμός παιδιού πρέπει να έχει εναν guardian organiser. Όπως εγώ για την κόρη μου. Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω διότι εγώ έχω android. Αλλά ρωτάω... Αν θέλει οπωσδήποτε λογαριασμό γονέα, Δεν θα έπρεπε να μου έβγαζε κάποια τέτοια ειδοποίηση; Ότι π.χ. τον λογαριασμό θα πρέπει να το δημιουργήσει ο γονέας ή ότι θα πρέπει να συνδεθεί με αυτόν;...
koutsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 16 minutes ago, nk9 said: Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω διότι εγώ έχω android. Αλλά ρωτάω... Αν θέλει οπωσδήποτε λογαριασμό γονέα, Δεν θα έπρεπε να μου έβγαζε κάποια τέτοια ειδοποίηση; Ότι π.χ. τον λογαριασμό θα πρέπει να το δημιουργήσει ο γονέας ή ότι θα πρέπει να συνδεθεί με αυτόν;... Ναι αυτό ρώτησα πριν. Τέλος πάντων, ποιός ξέρει τι κόλλημα έφαγε...
nk9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, koutsis είπε Ναι αυτό ρώτησα πριν. Τέλος πάντων, ποιός ξέρει τι κόλλημα έφαγε... Καλημέρα. Και το εξίσου παράξενο είναι πως ούτε από το support μπορούσαν να αιτιολογησουν το κόλλημα αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα