Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω λέβητα ARISTOM GENUS Καλή απόδοση αλλά μου έχει βγάλει πολλές βλάβες Όταν ήτανε στην εγγύηση χάλασε ο μετασχηματιστής ανάφλεξης μετα άρχισε να παρουσιάζει διακοπές μια με το ζεστό νερό μια με την θέρμανση και τώρα έχω ξανά πρόβλημα με την αναφλέξει μου βγάζει ERROR 504 που σημαίνει ελλείψει φλόγας τη να πω σκέφτηκα να τον αλλάξω αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μάρκα να μην βγάζει προβλήματα αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thimiostrikala είπε

Για σας εχω λέβητα ARISTOM GENUS Καλή απόδοση αλλά μου έχει βγάλει πολλές βλάβες Όταν ήτανε στην εγγύηση χάλασε ο μετασχηματιστής ανάφλεξης μετα άρχισε να παρουσιάζει διακοπές μια με το ζεστό νερό μια με την θέρμανση και τώρα έχω ξανά πρόβλημα με την αναφλέξει μου βγάζει ERROR 504 που σημαίνει ελλείψει φλόγας τη να πω σκέφτηκα να τον αλλάξω αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μάρκα να μην βγάζει προβλήματα αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ

Τώρα είσαι εκτός εγγυήσης ; Μήπως ευθύνεται κάποιο αισθητήριο για όλα τα error ; Με την επίσημη αντιπροσωπεία έχεις μιλήσει εκτός απο τόν τοπικό αντιπρόσωπο.

Δημοσ.

ελλειψη φλογας.Μηπως σου εχουν κοψει το αεριο?
Μου ετυχε σε πελατη προ ημερων.Πληρωνε με παγια εντολη αλλα κατι στραβωσε και δε τραβουσε λεφτα και τους κοψαν το αεριο απτο κουτι κατω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, meletis_m είπε

Τώρα είσαι εκτός εγγυήσης ; Μήπως ευθύνεται κάποιο αισθητήριο για όλα τα error ; Με την επίσημη αντιπροσωπεία έχεις μιλήσει εκτός απο τόν τοπικό αντιπρόσωπο.

όχι δεν εχω μιλήσει με την αντιπροσωπεία  όμως θα το κάνω

Μόλις τώρα, thimiostrikala είπε

όχι δεν εχω μιλήσει με την αντιπροσωπεία  όμως θα το κάνω αλλά μια ημέρα πριν είχε κάνει μερικές διακοπές και νόμιζα ότι φταίει η ποιήσει στο δοχείο διαστολής και συμπλήρωσα τον αέρα γιατί πράγματι ήθελε αέρα γιατί τον είχε χάση και έπειτα δούλευε για κάνα δύο ώρες και μετα σταμάτησε μονιμά τώρα δε ξεκινά και βγάζει ERROR 504 τον κανό reset και δεν ξεκινά ότε μετα το reset

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...