kostasgpa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με ebanking ΔΕΝ χρεώνεσαι προμήθεια. ok ευχαριστώ.
TechnoState Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 ...στα περισσότερα συστήματα (αν όχι σε όλα) δεν χρειάζεται καν το έντυπο ή κωδικός πληρωμής (RF.......) Αρκεί ο αριθμός κυκλοφορίας κ το ΑΦΜ βάσει των οποίων γίνεται διασταύρωση κ φυσικά εμφανίζεται το οφειλόμενο ποσό. Προσωπικά, έντυπο δεν τύπωσα σχεδόν ποτέ (απο τότε που καταργήθηκαν τα αυτοκόλλητα δλδ) κ πάντα σε έλεγχο (εξαιρετικά σπάνια , μου έχει ελεγχθεί το συγκεκριμένο έγγραφο) η απόδειξη πληρωμής (τόσο απο τράπεζα/κατάστημα όσο κ απο e-banking) ήταν αρκετή.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/1/2021 στις 6:58 ΜΜ, alexx είπε Το ίδιο και στο Web banking της Πειραιώς. 3 αφμ δοκίμασα και 4 πινακίδες. σε όλα βγάζει σφάλμα και δεν κατεβάζει τα τέλη το winbank. εχει κανεις το ίδιο πρόβλημα?
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 3 αφμ δοκίμασα και 4 πινακίδες. σε όλα βγάζει σφάλμα και δεν κατεβάζει τα τέλη το winbank. εχει κανεις το ίδιο πρόβλημα? Πήγαινε στο gsis και κατέβασε την ειδοποίηση, που ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό να την εκτυπώσεις, και μετά χρησιμοποίησε τον κωδικό πληρωμής που έχει η ειδοποίηση στο winbank. https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πήγαινε στο gsis και κατέβασε την ειδοποίηση, που ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό να την εκτυπώσεις, και μετά χρησιμοποίησε τον κωδικό πληρωμής που έχει η ειδοποίηση στο winbank. https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso υποχρεωτικο γιατι? δεν το ηξερα. αυτο το ξερω να το κανω αλλα νομιζα γινετε αυτοματα.
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε υποχρεωτικο γιατι? δεν το ηξερα. αυτο το ξερω να το κανω αλλα νομιζα γινετε αυτοματα. Δεν ξέρω, δεν το έκανα εγώ υποχρεωτικό, το κράτος απαιτεί να το έχεις στο όχημα εκτυπωμένο μαζί με την απόδειξη πληρωμής. Και ναι, κανονικά θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα, αλλά εφόσον για κάποιο λόγο δεν γίνεται και ζορίζεσαι σου έδωσα εναλλακτική.
G.bar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω, δεν το έκανα εγώ υποχρεωτικό, το κράτος απαιτεί να το έχεις στο όχημα εκτυπωμένο μαζί με την απόδειξη πληρωμής. Και ναι, κανονικά θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα, αλλά εφόσον για κάποιο λόγο δεν γίνεται και ζορίζεσαι σου έδωσα εναλλακτική. Παρόλα αυτά κανείς δεν το έχει εκτυπωμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να σε σταματήσουν και να στο ζητήσουν γιατί δεν στήνονται πια έλεγχοι/μπλόκα για αυτό. Πλέον σε όλα τα οχήματα της τροχαίας, ο συνοδηγός μέσω ενός online pda πληκτρολογει πινακίδες απο προπορευόμενα οχήματα και του εμφανίζει αμέσως όλες τις πληροφορίες, όπως εάν είναι ασφαλισμένα, έχουν πληρωμένα τέλη, ή αν απασχολούν γενικότερα τα οχήματα ή οι ιδιοκτήτες.
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, G.bar είπε Παρόλα αυτά κανείς δεν το έχει εκτυπωμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να σε σταματήσουν και να στο ζητήσουν γιατί δεν στήνονται πια έλεγχοι/μπλόκα για αυτό. Πλέον σε όλα τα οχήματα της τροχαίας, ο συνοδηγός μέσω ενός online pda πληκτρολογει πινακίδες απο προπορευόμενα οχήματα και του εμφανίζει αμέσως όλες τις πληροφορίες, όπως εάν είναι ασφαλισμένα, έχουν πληρωμένα τέλη, ή αν απασχολούν γενικότερα τα οχήματα ή οι ιδιοκτήτες. Ε όποιος είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα του το ζητήσουν ας μην το εκτυπώσει. Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος και το εκτυπώνω, όπως επίσης το ίδιο πράττουν και αρκετοί γνωστοί, οπότε δεν ισχύει το "κανείς δεν το έχει εκτυπωμένο" που έγραψες. Κατά τα άλλα μάλλον βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες, μόνο εκεί γίνονται έτσι οι έλεγχοι.
link67 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε όποιος είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα του το ζητήσουν ας μην το εκτυπώσει. Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος και το εκτυπώνω, όπως επίσης το ίδιο πράττουν και αρκετοί γνωστοί, οπότε δεν ισχύει το "κανείς δεν το έχει εκτυπωμένο" που έγραψες. Κατά τα άλλα μάλλον βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες, μόνο εκεί γίνονται έτσι οι έλεγχοι. Δεν είναι ακριβώς έτσι, συνήθως ζητάνε τα τυπικά χαρτιά άδεια οδήγησης - κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα επειδή κινουμε συχνά σε εθνική οδό και με έχουν σταματήσει αρκετές φορές όταν ζητήσουν ασφαλιστήριο αν δεν το είχα πρόχειρο μου έλεγαν άστο θα το δούμε εμείς απλά μου είπαν καλύτερα να το έχεις εκτυπωμένο για να γλυτώσεις τη καθυστέρηση. Τέλη κυκλοφορίας δεν μου ζήτησαν ποτέ!
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, link67 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι, συνήθως ζητάνε τα τυπικά χαρτιά άδεια οδήγησης - κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα επειδή κινουμε συχνά σε εθνική οδό και με έχουν σταματήσει αρκετές φορές όταν ζητήσουν ασφαλιστήριο αν δεν το είχα πρόχειρο μου έλεγαν άστο θα το δούμε εμείς απλά μου είπαν καλύτερα να το έχεις εκτυπωμένο για να γλυτώσεις τη καθυστέρηση. Τέλη κυκλοφορίας δεν μου ζήτησαν ποτέ! Πάνω σε αυτό που αναφέρεις έχω διαβάσει κάποια ρεπορτάζ όπου έγραψαν κάποιους που δεν είχαν μαζί εκτυπωμένο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, παρόλο που το είχαν στο κινητό τους ως pdf. Ναι μπορούν να δουν τα πάντα, αυτό όμως είναι άσχετο με την υποχρέωση του οδηγού να φέρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σε πρωτότυπη μορφή. Ειδικά σε περιπτώσεις μπλόκου για εισπρακτικούς λόγους (ο πιο συνηθισμένος λόγος που γίνονται μπλόκα) το πρόστιμο είναι σίγουρο. Ήμουν μπροστά (συνοδηγός για την ακρίβεια) όταν έγραψαν τον οδηγό επειδή δεν είχε το ασφαλιστήριο μαζί, χωρίς όμως να ελέγξουν αν πράγματι ήταν ασφαλισμένος, το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να βεβαιώσουν παραβάσεις. Όσο για τα τέλη κυκλοφορίας δεν μου λέει κάτι, και μένα δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ ΚΤΕΟ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν ποτέ αυτόν τον έλεγχο. Και για να σε προλάβω ποτέ δεν έχουν ελέγξει καν για το σηματάκι στην πίσω πινακίδα.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 η εθνικη τραβαει απο ταξις τα τέλη χωρις να τυπώσεις ειδοποιηση. η πειραιως οχι. δεν ξερω γιατι.
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε η εθνικη τραβαει απο ταξις τα τέλη χωρις να τυπώσεις ειδοποιηση. η πειραιως οχι. δεν ξερω γιατι. Μόλις το δοκίμασα από περιέργεια, φαίνεται να δουλεύει σωστά, προφανώς κατάφερε και συνδέθηκε με το gsis γιατί μου έβγαλε μήνυμα ότι για το δικό μου όχημα είναι ήδη πληρωμένα (όντως είναι):
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μόλις το δοκίμασα από περιέργεια, φαίνεται να δουλεύει σωστά, προφανώς κατάφερε και συνδέθηκε με το gsis γιατί μου έβγαλε μήνυμα ότι για το δικό μου όχημα είναι ήδη πληρωμένα (όντως είναι): τωρα δουλευει και σε μένα!
G.bar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ε όποιος είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα του το ζητήσουν ας μην το εκτυπώσει. Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος και το εκτυπώνω, όπως επίσης το ίδιο πράττουν και αρκετοί γνωστοί, οπότε δεν ισχύει το "κανείς δεν το έχει εκτυπωμένο" που έγραψες. Κατά τα άλλα μάλλον βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες, μόνο εκεί γίνονται έτσι οι έλεγχοι. 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα