Saouthpaw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ρε παιδιά μπήκα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου για το 2021, αλλά ενώ εχουν παρει προθεσμία μέχρι το τελος του Φεβρουαριου, δε μου βγαζει το taxisnet επιλογη πληρωμης οπως τα προηγουμενα χρονια. Μονο εκτυπωση μπορω να κανω των τελων. Δεν μπορουν να πληρωθουν με κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης ? Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, Saouthpaw είπε Ρε παιδιά μπήκα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου για το 2021, αλλά ενώ εχουν παρει προθεσμία μέχρι το τελος του Φεβρουαριου, δε μου βγαζει το taxisnet επιλογη πληρωμης οπως τα προηγουμενα χρονια. Μονο εκτυπωση μπορω να κανω των τελων. Δεν μπορουν να πληρωθουν με κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης ? Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Εγω μια χαρα τα πληρωσα με το barcode που εχει στην εκτυπωση μεσω web banking.
Saouthpaw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ναι μεσω web banking γινεται, αν ομως δεν εχεις web banking δεν υπαρχει πια η δυνατοτητα μεσα απο τη σελιδα του taxisnet με καρτα που υπηρχε πριν. 2
alexx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 και εγώ μέσω web banking τα πλήρωσα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στο Taxisnet μπορείς να πληρώσεις τα τέλη? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Saouthpaw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, alexx είπε και εγώ μέσω web banking τα πλήρωσα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στο Taxisnet μπορείς να πληρώσεις τα τέλη? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ναι υπηρχε η δυνατοτητα να πληρωθουν οπως ο φορος με κωδικο πληρωμης με χρεωστικη Ακυρο παιδιά ανακάλυψα οτι ειχε ανακοινωθει οτι θα πληρώνονταν μεσω ταξισνετ για το 2021 αλλα μαλλον δεν εφαρμόστηκε ποτε. Εχετε δικιο περυσι ηταν με web banking Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Saouthpaw
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Με μπερδεψατε. Απο εδω και περα πως πληρωνουμε;
Saouthpaw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Με μπερδεψατε. Απο εδω και περα πως πληρωνουμε; Ειτε πας στην τραπεζα με εκτυπωμενα τα τελη σε χαρτι, ειτε με web banking. Ειχαν ανακοινωσει οτι θα μπορουσες εφετος και απο το taxisnet με κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης και χρεωστικη ή πιστωτική αλλα αυτο δεν ισχυει. 1
greengr21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Web banking Alpha τουλάχιστον βάζεις το αφμ και την πινακίδα και σου βγάζει αυτόματα το ποσό και να κάνεις την πληρωμή.
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Με ΑΦΜ και πινακιδα πληρωνεις κανονικα απο web banking,γιατι πατε και τυπωνετε ιστοριες; 2
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέσα στην τράπεζα στο μηχάνημα ζητάει ΑΦΜ και πινακίδα, βγάζει τα στοιχεία σου και το ποσό, πληρώνεις με μετρητά ή με κάρτα και σου βγάζει την απόδειξη. Στο e-banking τα ίδια ζητάει η κάτι άλλο;Την απόδειξη την στέλνουν με email; 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 18/1/2021 στις 3:13 ΠΜ, StamTheMan είπε Με ΑΦΜ και πινακιδα πληρωνεις κανονικα απο web banking,γιατι πατε και τυπωνετε ιστοριες; Η εκτύπωση του ειδοποιητηρίου είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να φυλάσσεται μαζί με την απόδειξη πληρωμής εντός του οχήματος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Εγω απλώς πληκτρολόγησα στο ebanking της eurobank ότι μου ζήτησε και το πλήρωσα. Τα πλήρωσα από τον Δεκέμβρη και εκτύπωσα το ειδοποιητήριο
kostasgpa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Να ρωτήσω, με ebanking θα πληρώσουμε επιπλέον χαράτσι/προμήθεια; Υπάρχει άλλος τρόπος να τα πληρώσουμε χωρίς προμήθεια;
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Να ρωτήσω, με ebanking θα πληρώσουμε επιπλέον χαράτσι/προμήθεια; Υπάρχει άλλος τρόπος να τα πληρώσουμε χωρίς προμήθεια; Με ebanking ΔΕΝ χρεώνεσαι προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα