Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ψάχνω τα πρώτα μου ένσημα γιατί μου τα ζητάνε απο μια καινούρια δουλειά που θα πάω. Μπαινω στην ιστοσελίδα του ΑΤΛΑΣ, με κωδικούς taxisnet κλπ όπως πρέπει, βάζω και το ΑΜΚΑ που μου ζητάει, όμως μου βγάζει το μήνυμα " Ανύπαρκτος ΑΜΚΑ στο Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ."

Έπειτα κάνω ανανέωση στην σελίδα και μου βγάζει "Εσωτερικό πρόβλημα στην εφαρμογή" . Έχει προσπαθήσει και άλλο μέλος της οικογένειας να μπει στον δικό του λογαριασμό και βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι πάει λάθος ή για το αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω τα ένσημα μου; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vanni είπε

έχε καταργηθεί το ΑΤΛΑΣ εδώ πλέον για ένσημα

https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises

Ευχαριστώ πολύ, αλλά μου τα βγάζει με μήνα και χρονολογία, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος που να φαίνεται η ακριβής ημερομινία; Γιατί μου ζητάνε την ακριβή ημέρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι ποτέ δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, το μικρότερο διάστημα που μπορείς να βάλεις είναι μήνας οπότε βάλε τον μήνα που θες και στο pdf που θα κατεβάσεις αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες

Επεξ/σία από vanni
  • Like 1
Δημοσ.

Πρίν απο το 2002 υπάρχει η δυνατότητα να τα βρούμε ή μόνο σε κατάστημα; Επίσης δεν βρήκα το σύνολο ,αν  έχετε εύκαιρη τη διαδρομή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...