jeppesen96 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Ψάχνω τα πρώτα μου ένσημα γιατί μου τα ζητάνε απο μια καινούρια δουλειά που θα πάω. Μπαινω στην ιστοσελίδα του ΑΤΛΑΣ, με κωδικούς taxisnet κλπ όπως πρέπει, βάζω και το ΑΜΚΑ που μου ζητάει, όμως μου βγάζει το μήνυμα " Ανύπαρκτος ΑΜΚΑ στο Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ." Έπειτα κάνω ανανέωση στην σελίδα και μου βγάζει "Εσωτερικό πρόβλημα στην εφαρμογή" . Έχει προσπαθήσει και άλλο μέλος της οικογένειας να μπει στον δικό του λογαριασμό και βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι πάει λάθος ή για το αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω τα ένσημα μου; Ευχαριστώ.
vanni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 έχε καταργηθεί το ΑΤΛΑΣ εδώ πλέον για ένσημα https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises 2 1
jeppesen96 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, vanni είπε έχε καταργηθεί το ΑΤΛΑΣ εδώ πλέον για ένσημα https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises Ευχαριστώ πολύ, αλλά μου τα βγάζει με μήνα και χρονολογία, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος που να φαίνεται η ακριβής ημερομινία; Γιατί μου ζητάνε την ακριβή ημέρα.
vanni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) όχι ποτέ δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, το μικρότερο διάστημα που μπορείς να βάλεις είναι μήνας οπότε βάλε τον μήνα που θες και στο pdf που θα κατεβάσεις αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από vanni 1
jeppesen96 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ποιας περιόδου ένσημα θέλεις; Απο το 2017
SteliosTh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Πρίν απο το 2002 υπάρχει η δυνατότητα να τα βρούμε ή μόνο σε κατάστημα; Επίσης δεν βρήκα το σύνολο ,αν έχετε εύκαιρη τη διαδρομή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα