pigos23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας Εχω ενα συμβατικο βαρκακι 2.90 πληρως φουσκωτο βαρους 43kg με μια 10 αρα εξωλεμβια κ το χρησιμοποιω στο χωριο μου στην Ανδρο που εχω κ χωρο αποθηκευσης Σκεφτομαι να το φερω ομως κ Αθηνα να πηγαινω καμια βολτα κ δω αλλα αγοραζοντας ομως για βαρκαδα κ μονο μια 4.0 hp ελαφρια για να μπορω να τη βαζω στο διαμερισμα εξω στο καγκελο ή καπου αλλου μιας κ εδω Αθηνα χωρος αλλα κ μπρατσα να ανεβοκατεβενω με την τετραχρονη 10αρα στο διαμερισμα δεν παιζουν χαχα ( το σκαφακι θα το αποθηκευω σε σακο κ θα το πλενω στην πυλωτη) Ερωτηση κρισεως μιας κ ειμαι ασχετος Εχω αδειες κλπ κανονικα για το σετ 10ρας κ σκαφους Αμα θελω να βαλω κ την 4αρα λοιπον πανω πρεπει να τρεχω σε λιμεναρχεια παλι για να δηλωσω κ την μικρη στην αδεια πλοων Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορω να.χρησιμοποιω μονο την μια σε καθε περιπτωση αναλογα πως με βολευει κ οχι να της εχω κ τις δυο πανω οπως λογικα θα αναφερει η αδεια... Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από pigos23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα