Brainmorf Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2024 στις 12:16 ΜΜ, daforte90 είπε Κανονίστηκε από Vodafone. Η Lenovo μόνο σέρβις αναλαμβάνει. Πάλι καλά.... Πόσο το έχουν, 219; Άλλαξαν την τιμή και το πήγαν 109 , θα το έχω από εβδομάδα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Brainmorf
Brainmorf Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στην διάρκεια εγγύησης αναφέρει την εργοστασιακή ή όχι; Η ενημέρωση συστήματος Google Play δεν έχει ενημερωθεί από το 2020... Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Brainmorf
daforte90 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δεν το πρόσεξα . Παντως μετά το DOA μου είπαν ότι απευθύνεσαι στην Lenovo κατευθείαν αν χρειαστεί .
Brainmorf Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, daforte90 είπε Δεν το πρόσεξα . Παντως μετά το DOA μου είπαν ότι απευθύνεσαι στην Lenovo κατευθείαν αν χρειαστεί . Από την Vodafone στο είπαν ή από την Lenovo; Στην εφαρμογή Κέντρο Tablet έχει κάθετα εικονίδια, το πράσινο αναφέρει την κατάσταση της εγγύησης. Είναι εύκολο να δεις αν έχει υπόλοιπο εργοστασιακής εγγύησης ή λέει ας πούμε out of warranty; Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Απριλίου από Brainmorf
GATE123 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 2/4/2024 στις 9:03 ΠΜ, daforte90 είπε Δεν το πρόσεξα . Παντως μετά το DOA μου είπαν ότι απευθύνεσαι στην Lenovo κατευθείαν αν χρειαστεί . Το DOA μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εντός 7 ημέρες από την στιγμή της αγοράς του προϊόντος.
daforte90 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Θα τσεκάρω αυτό με το εικονίδιο το βράδυ και θα σας πω . DOA γίνεται από το κατάστημα που το αγοράζεις όπως λες στις 7 ημέρες . Και μετά ισχύει η εγγύηση Lenovo όπου μιλάνε μόνο για επισκευή και όχι αντικατάσταση .
daforte90 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Η εφαρμογή στο ταμπλετ λέει ότι η εγγύηση έληξε το 2021. Μάλλον είναι αυτές οι ανοησίες τύπου η εγγύηση αρχίζει να μετράει από όταν κατασκευάστηκε το μηχάνημα. Έχοντας απόδειξη αγοράς με πρόσφατη ημερομηνία οφείλουν να παρέχουν την υπηρεσία για τα επόμενα 2 χρόνια . Το είχα ξαναζήσει αυτό με λαπτοπ Dell. Ξεστομίσαν ότι μετράνε την εγγύηση από την ημέρα εξόδου του μηχανήματος από το εργοστάσιο . Γελάσαμε όλοι μαζί και σαφώς δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. 1
Brainmorf Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, daforte90 είπε Η εφαρμογή στο ταμπλετ λέει ότι η εγγύηση έληξε το 2021. Μάλλον είναι αυτές οι ανοησίες τύπου η εγγύηση αρχίζει να μετράει από όταν κατασκευάστηκε το μηχάνημα. Έχοντας απόδειξη αγοράς με πρόσφατη ημερομηνία οφείλουν να παρέχουν την υπηρεσία για τα επόμενα 2 χρόνια . Το είχα ξαναζήσει αυτό με λαπτοπ Dell. Ξεστομίσαν ότι μετράνε την εγγύηση από την ημέρα εξόδου του μηχανήματος από το εργοστάσιο . Γελάσαμε όλοι μαζί και σαφώς δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Ακριβώς, για κάποιο λόγο δείχνει την εγγύηση από τότε που κατασκευάστηκε. Αν χρειαστεί όπως σωστά έκανες, αναλαμβάνει η Vodafone. Επεξ/σία 6 Απριλίου από Brainmorf
daforte90 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, Brainmorf είπε Ακριβώς, για κάποιο λόγο δείχνει την εγγύηση από τότε που κατασκευάστηκε. Αν χρειαστεί όπως σωστά έκανες, αναλαμβάνει η Vodafone. Αναλαμβάνει η Vodafone για το DOA. Η Lenovo από εκεί και μετά . Αυτό μου είπε η Lenovo στο τηλέφωνο δηλαδή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα