Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
Ψάχνω μια τηλεόραση για τα πεθερικά μου, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί περιορισμοι. Θα ήθελα κάτι μικρότερο από 43΄΄αλλά είδα πλέον, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών, έχει καταργήσει τις 39 και 40, κι από 32 πάει κατευθείαν στις 43.  Όπως καταλαβαίνετε ιδανικά θέλω 40, μιας και ήδη θα είναι upgrade από τις 32 που έχουν τώρα, χωρίς να επιθυμούν μεγαλύτερη, και λόγω διαρρύθμισης. Ο άλλος περιορισμός είναι η βάση. Από ότι ξαναείδα,  υπαρχουν σπάνια πλέον τηλεοράσεις με βάση στο κέντρο. Οι περισσότερες πλέον έχουν τα διπλά ποδαράκια, που είναι σχέδον όσο και το μήκος της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να αλλάξουν και έπιπλο, το οποίο δεν είναι επιθυμητό, μιας και το διαθέσιμο μήκος είναι 80cm, ενώ οι 40αρες έχουν μήκος περίπου τα 90cm.

Οπότε η μοναδική που βρήκα να πληρεί τα παραπάνω είναι η  Kydos K40NF22CD00, που φαίνεται να έχει και πολύ καλή τιμή. Τι παίζει με την συγκεκριμμένη εταιρεία, αξιόπιστη;

Έχει κανείς το συγκεκριμμένο μοντέλο, για να μου πεί εντυπώσεις;

Εναλλακτικά έχετε να προτείνετε κάποια άλλη που να πληρεί τα προαναφερθέντα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε @Payne83 για την απάντηση, αλλά είναι πολύ ακριβή για τα αυτό που ψάχνω.

Max 300 ευρώ πάνω κάτω είναι το budget.

Θα πάρω τηλέφωνο και γι αυτήν αυριο, μήπως το ποδαράκια είναι στο επιτρεπτό μήκος:

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210642-jvc-lt40k800-40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...