Προς το περιεχόμενο

Ορκωτος Ελεγκτης- ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Λογιστικης και Χρηματοοικονομικων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, gii είπε

εφοσον εχεις εμπειρια πολυετη απο την φαση και εισαι μεσα στον κλαδο που θα με κατευθυνες η τι θα με συμβουλευες? θελω να παιρνω γνωμες και συμβουλες απο ατομα που εχουν πετυχει σε τετοιους κλαδους και ειναι μεσα σε αυτους

<<Γνωμη μου, να προσπαθησεις να εισαι <<μεσα στο οργανογραμμα της εταιριας>> και οχι σε θεση <<αλεξιπτωτιστη>> και ο μυθος οτι οι τυποι και τυπισσες του εσωτερικου ελεγχου μεταπηδουν αργοτερα σε καλυτερες θεσεις ειναι απλα ενας μυθος.>>

Αυτο. Απο εμενα αν μπορεις να παρεις κατι και οποια αξια εχει η γνωμη μου ειναι το παραπανω.

Στοχευσε σε μια θεση που μπορεις να κανεις σημερα, μετα απο πεντε χρονια και μετα απο δεκα χρονια.

Ζησε, μεγαλωσε και αναπτυξου με την θεση εργασιας σου και να προσεχεις πολυ το work-life-balance.

Εγω την γλυτωσα και δεν πληρωσα στην εξοδο. Αλλοι δεν ηταν τοσο τυχεροι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, GeorgBou είπε

<<Γνωμη μου, να προσπαθησεις να εισαι <<μεσα στο οργανογραμμα της εταιριας>> και οχι σε θεση <<αλεξιπτωτιστη>> και ο μυθος οτι οι τυποι και τυπισσες του εσωτερικου ελεγχου μεταπηδουν αργοτερα σε καλυτερες θεσεις ειναι απλα ενας μυθος.>>

Αυτο. Απο εμενα αν μπορεις να παρεις κατι και οποια αξια εχει η γνωμη μου ειναι το παραπανω.

Στοχευσε σε μια θεση που μπορεις να κανεις σημερα, μετα απο πεντε χρονια και μετα απο δεκα χρονια.

Ζησε, μεγαλωσε και αναπτυξου με την θεση εργασιας σου και να προσεχεις πολυ το work-life-balance.

Ποιος τομέας πιστεύες ότι έχει αναπτύξει και αξίζει να ασχοληθεί κάποιος 

Μόλις τώρα, gii είπε
15 λεπτά πριν, GeorgBou είπε

Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να δραστηριοποιηθεί σας ορκωτός ελεγκτής ατομικά (σαν ατομική επιχείρηση); Όπως ένας λογιστής που μπορεί να ανοίξει λογιστικό γραφείο μόνος του για παράδειγμα.. Ή όλοι οι ελεγκτές απασχολούνται σαν μισθωτοί ή συνεργαζόμενοι με μεγάλες ελεγκτικές και αυτός είναι ο μόνος τρόπος άσκησης του επαγγέλματος; Ας μας διαφωτίσει κάποιος που ανήκει στον χώρο αυτό, ευχαριστώ!

19 ώρες πριν, napolitanos10 είπε

Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να δραστηριοποιηθεί σας ορκωτός ελεγκτής ατομικά (σαν ατομική επιχείρηση); Όπως ένας λογιστής που μπορεί να ανοίξει λογιστικό γραφείο μόνος του για παράδειγμα.. Ή όλοι οι ελεγκτές απασχολούνται σαν μισθωτοί ή συνεργαζόμενοι με μεγάλες ελεγκτικές και αυτός είναι ο μόνος τρόπος άσκησης του επαγγέλματος; Ας μας διαφωτίσει κάποιος που ανήκει στον χώρο αυτό, ευχαριστώ!

Εξ όσων γνωρίζω σαφώς και μπορείς, αρκεί να έχεις την άδεια του ορκωτού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...