Προς το περιεχόμενο

Windows 2003 και αρχεία avi

astrolabos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα με την ελπίδα ότι θα μπορέσετε να με βοηθήσετε. Apo DivX και τα ρέστα είμαι άσχετος, το παραδέχομαι. Μετά από 6 μήνες λειτουργίας με τα Win2k3 είπα να βάλω να δώ μια ταινία με κατάλληξη avi. H έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν είδα ότι στην απεικόνιση (Σε Winamp 5.03, Media Player 9, Divx 5.11, Radlight) είδα ότι η εικόνα ήταν πράσινη και άφηνε στάμπες από προηγούμενες σκηνές σε επόμενες... Το σκέφτομαι και λέω να ξηλώσω όλους τους video ψοδεψσ που υπάρχουν εγκατεστημένοι στο device manager του υπολογιστή. Το κάνω και ώς δια μαγείας η ταινία έπαιζε κανονικά. Νομίζοντας ότι όλα διορθώθηκαν επαναπαύτηκα.

Προχθές, μετα από (απ)αίτηση της αρραβωνιαστηκιάς μου κατέβασα το videoclip του Sakis και όταν το έβαλα να παίξει, παρατήρησα ότι η εικόνα "έπαιζε". Τα frames δεν ήταν σταθερά και η εικόνα πηγαινε 2 βήματα μπροστά και ένα πίσω (προσπαθώ να το περιγράψω όσο πιό παραστατικά μπορώ).

Δεν μπορώ να δώσω κάποια πιθανή εξήγηση για το θέμα. Μήπως έχετε κάποια καλύτερη ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Στα Windows 2003 είχα κι εγώ πολλά προβλήματα με τις ταινίες (dvd, avi-divx) και συγκεκριμένα σχεδόν πάντα τα χρώματα ήταν αλλοιωμένα. Κι αν κατόρθωνα να το φτιάξω με κάποιο τρόπο (π.χ. απενεργοποιώντας το acceleration -ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι τώρα- της κάρτας γραφικών) μειωνόταν πολύ η ποιότητα της εικόνας.

Τελικά δεν κατάλαβα τι έφταιγε - μάλλον τα ίδια τα Windows.

Δημοσ.

παιδιά, βρείτε οδηγείες στο net για να κάνετε τα Windows 2003 να έχουν Acceleration. Ψάξτε στο γούγλη με κλειδί "windows 2003 into workstation"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...