WaVe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Εγώ που το θέλω για ένα υπόγειο με αρκετή υγρασία (δεν μπαίνει αέρας από πουθενά) νομίζω πως είναι μονόδρομος να έχει ιονιστη ;;;
G.makrihairis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ ξαναρωτάω για τον αφυγραντήρα του θέματος θα κάνει δουλειά στο να καθαρίζει τον αέρα ή είναι "εντελώς" μάρκετινγκ όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω;;;;
Doubt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Και εγώ ξαναρωτάω για τον αφυγραντήρα του θέματος θα κάνει δουλειά στο να καθαρίζει τον αέρα ή είναι "εντελώς" μάρκετινγκ όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω;;;; Ένα φιλτράρισμα θα κάνει οπωσδήποτε, λέει και πόσο αέρα επεξεργάζεται. Μετρητής "ιονισμού" αν ξέρετε να υπάρχει, να μου το πείτε κι εμένα. 1
G.makrihairis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Ένα φιλτράρισμα θα κάνει οπωσδήποτε, λέει και πόσο αέρα επεξεργάζεται. Μετρητής "ιονισμού" αν ξέρετε να υπάρχει, να μου το πείτε κι εμένα. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ δεν μίλησα για "μετρητή ιονισμού" ή κάτι άλλο παρά μόνο αν κάνει δουλειά στο να "καθαρίζει" τον αέρα μιας και είμαι σε παρόμοια κατάσταση με αυτή που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δηλαδή δεν έχει παράθυρα για να μπαίνει αέρας και να ανανεώνεται παρά μόνο μια πόρτα! Επίσης επειδή οι "καιροί είναι δύσκολοι" και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν ρωτάω για να μην πετάξω έστω και αυτά τα 90€ που δεν περισσεύουν! Όπως και να έχει ευχαριστώ που έδωσες έστω και κάποια πληροφορία γιατί όπως προείπα δεν έχω γνώση στο αντικείμενο.
Doubt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Επίσης επειδή οι "καιροί είναι δύσκολοι" και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν ρωτάω για να μην πετάξω έστω και αυτά τα 90€ που δεν περισσεύουν! Αν χρειάζεσαι αφυγραντήρα καθαρά, εγώ τη θεωρώ καλή περίπτωση και είδα και καλές κριτικές (λίγες). Αν χρειάζεσαι "καθαριστή αέρα" τότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
G.makrihairis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αν χρειάζεσαι αφυγραντήρα καθαρά, εγώ τη θεωρώ καλή περίπτωση και είδα και καλές κριτικές (λίγες). Αν χρειάζεσαι "καθαριστή αέρα" τότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Βασικά χρειάζομαι και τα δύο!Όπως προείπα μιλάω για υπόγειο με υγρασία περίπου αυτήν την περίοδο στο 68 με 70% μιας και έχω μετρητή υγρασίας και θερμοκρασίας.Αν μπορεί να κάνει και τις δύο δουλειές θα ήταν μια χαρά!
gamer73 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ την σελίδα σήμερα μου ηρθε ο Αφυγραντηρας αύριο θα τον βάλω να δουλέψει γιατί λέει θέλει 24 ωρες να μείνει όρθιος. Φαίνεται στιβαρή και καλή συσκευή πάντως αρκετά μεγάλη
gamer73 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπών δοκίμασα τον αφυγραντηρα χθες μου γέμισε το μισό καδο σε 4 ωρες ! Και αισθάνομαι την ατμόσφαιρα πιο ανεκτή από το κρύο όποτε πάρτε το άφοβα είναι καλή περίπτωση για 90 ευρώ
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Κι εμένα καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις. Οικονομικός και στην τιμή και στο ρεύμα (175w). Το έξτρα φίλτρο που είχε, δεν το έβαλα καθόλου.
G.makrihairis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Doubt είπε Κι εμένα καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις. Οικονομικός και στην τιμή και στο ρεύμα (175w). Το έξτρα φίλτρο που είχε, δεν το έβαλα καθόλου. Ήρθε και σε μένα! Εμφανισιακά είναι "ωραίος" αλλά δεν τον έβαλα ακόμα σε λειτουργία.Τα φίλτρα που έχει είναι έξτρα ή πρέπει να τοποθετηθούν;Επίσης επειδή είναι η πρώτη επαφή με αφυγραντήρα πρέπει να προσέξω κάτι γενικά και στην πρώτη λειτουργία του καθώς και το σωληνάκι που έχει πρέπει να τοποθετηθεί ή όχι;;;
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Ήρθε και σε μένα! Εμφανισιακά είναι "ωραίος" αλλά δεν τον έβαλα ακόμα σε λειτουργία.Τα φίλτρα που έχει είναι έξτρα ή πρέπει να τοποθετηθούν;Επίσης επειδή είναι η πρώτη επαφή με αφυγραντήρα πρέπει να προσέξω κάτι γενικά και στην πρώτη λειτουργία του καθώς και το σωληνάκι που έχει πρέπει να τοποθετηθεί ή όχι;;; Διάβασε τις οδηγίες χρήσης. Πρέπει να μείνει σε όρθια θέση για 24 ώρες πριν δουλέψει πρώτη φορά.
KymcoAK550 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα 23/1, εκτότε δουλευεί καθημερινά αδιάκοπα Είμαι πολυ ευχαριστημένος δεδομένης της τιμής του. Δε ρίχνει την υγρασία κάτω από 50 (από 70+ το ρίχνει στα 51-52), αλλά η διαφορά είναι αισθητή. Μόνο αρνητικό ο κουβάς που είναι μικρός, τον αδειάζω 2 φορές τη μέρα, αλλά από την άλλη κερδίζεις στο μικρό του μέγεθος Πριν τον παραλάβω, τα πρωινά ξυπνάγαμε με πάρα πολυ υγρασία στα κουφώματα των παραθύρων, ενώ οι πετσέτες στο μπάνιο δε στέγνωναν ποτέ Πλέον όλα αυτά είναι παρελθόν. Το βράδυ τον δουλεύω στο silent mode που είναι αρκετά ήσυχο και κοιμάσαι άνετα, το πρωί στο full mode. Το σπίτι είναι 75τμ, ίσως χρειαζόταν λίγο μεγαλύτερος, αλλά και πάλι κάνει πραγματικά πολύ δουλειά Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από KymcoAK550 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, KymcoAK550 είπε Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα Πλεον στο μαγαζι του τιτλου ειναι ακριβοτερος απο ο,τι σε αλλα μαγαζια. Οποτε η συσταση φανταζομαι αφορα επομενη φορα που θα βρεθει σε προσφορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις