DanielRGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 8 hours ago, DimosthenisG said: Θα πάρω την νόβα να μου το κάνουν fast path. Θα δω να γράφει κάτι στο fritz μου? Μιλάμε για αρκετή μείωση ping? Κατα 99.9% εφοσον εισαι VDSL, δεν θα σε βαλουν σε fast path.
DimosthenisG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, DanielRGr είπε Κατα 99.9% εφοσον εισαι VDSL, δεν θα σε βαλουν σε fast path. Στο τηλέφωνο σήμερα, είπαν ότι θα πάει κάποιος στο καφαο να το κάνει .. δεν γίνεται από αυτούς δλδ
DanielRGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, DimosthenisG said: Στο τηλέφωνο σήμερα, είπαν ότι θα πάει κάποιος στο καφαο να το κάνει .. δεν γίνεται από αυτούς δλδ Για αυτο το ειπα. Στο VDSL πρεπει να γινει μεσα απο το ΚΑΦΑΟ απο οτι εχω καταλαβει απο πολλα προηγουμενα νηματα. Αν σε γυρισουν σε fast path, θα εισαι απο τους λιγους τυχερους.
SaFiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Θα πάει κάποιος στο καφάο να σε βάλει σε FP?? Χαχαχαχα. Τι άλλη παπάτζα θα πούνε, ειλικρινά. Από την στιγμή που οι καμπίνες είναι άλλου Παρόχου (του ΟΤΕ στην περίπτωσή σου), απλά κάνουν αίτημα μέσω του WCRM για να γίνει αλλαγή προφίλ (μέσω διαχειριστικού του DSLAM γίνεται, δεν κάνουν κάτι σε φυσικό επίπεδο, ούτε πάει τεχνικός σε καφάο / καμπίνα). Απλά, επειδή κάθε αίτημα σημαίνει και χρέωση μεταξύ Παρόχων, πολλές φορές δεν κάνουν την κίνηση και πετάνε δικαιολογία ότι δεν γίνεται και άλλα τέτοια όμορφα... 1
DimosthenisG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Θα πάει κάποιος στο καφάο να σε βάλει σε FP?? Χαχαχαχα. Τι άλλη παπάτζα θα πούνε, ειλικρινά. Από την στιγμή που οι καμπίνες είναι άλλου Παρόχου (του ΟΤΕ στην περίπτωσή σου), απλά κάνουν αίτημα μέσω του WCRM για να γίνει αλλαγή προφίλ (μέσω διαχειριστικού του DSLAM γίνεται, δεν κάνουν κάτι σε φυσικό επίπεδο, ούτε πάει τεχνικός σε καφάο / καμπίνα). Απλά, επειδή κάθε αίτημα σημαίνει και χρέωση μεταξύ Παρόχων, πολλές φορές δεν κάνουν την κίνηση και πετάνε δικαιολογία ότι δεν γίνεται και άλλα τέτοια όμορφα... ναι πεταξαν δικαιολογια οτι ειχα 5 αποσυνδεσεις χτες, εγω τους ειπα την αληθεια, οτι εγω εκανα restart το ρουτερ. με ρωτησε τι μαρκα ειναι του ειπα fritz.
DimosthenisG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2021 στις 10:59 ΜΜ, SaFiS είπε Θα πάει κάποιος στο καφάο να σε βάλει σε FP?? Χαχαχαχα. Τι άλλη παπάτζα θα πούνε, ειλικρινά. Από την στιγμή που οι καμπίνες είναι άλλου Παρόχου (του ΟΤΕ στην περίπτωσή σου), απλά κάνουν αίτημα μέσω του WCRM για να γίνει αλλαγή προφίλ (μέσω διαχειριστικού του DSLAM γίνεται, δεν κάνουν κάτι σε φυσικό επίπεδο, ούτε πάει τεχνικός σε καφάο / καμπίνα). Απλά, επειδή κάθε αίτημα σημαίνει και χρέωση μεταξύ Παρόχων, πολλές φορές δεν κάνουν την κίνηση και πετάνε δικαιολογία ότι δεν γίνεται και άλλα τέτοια όμορφα... Μπηκε το fast path! Από 35ms πήγα 25. Μείωση ταχύτητας μόλις 3mbps Στις 20/1/2021 στις 5:23 ΜΜ, DanielRGr είπε Για αυτο το ειπα. Στο VDSL πρεπει να γινει μεσα απο το ΚΑΦΑΟ απο οτι εχω καταλαβει απο πολλα προηγουμενα νηματα. Αν σε γυρισουν σε fast path, θα εισαι απο τους λιγους τυχερους. Όλα καλά τελικά Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από DimosthenisG
filipN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 22/1/2021 στις 10:35 ΜΜ, DimosthenisG είπε Μπηκε το fast path! Από 35ms πήγα 25. Μείωση ταχύτητας μόλις 3mbps Όλα καλά τελικά Όλα καλά με PING 25ms σε fast path;
DimosthenisG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, filipN είπε Όλα καλά με PING 25ms σε fast path; Στο παιχνίδι που παιζω είναι 25. Σε άλλα παιχνίδια είδα και 19. Πόσο έπρεπε να είναι?
Damianus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολυ καλα εισαι. Για FPS λιγοτερο απο 50 ms για να εισαι ανταγωνιστικος. Η γενικη αρχη ειναι: Λιγότερο από 20ms - Ιδανικη 20ms - 50ms - Καλη 50ms - 100ms - Μετρια 100ms - 300ms - Κακή Πάνω από 300ms - ουδεν σχολιο Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Damianus
Yperaspisths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 12:52 ΜΜ, DimosthenisG είπε Στο παιχνίδι που παιζω είναι 25. Σε άλλα παιχνίδια είδα και 19. Πόσο έπρεπε να είναι? Ολόκληρος μαντράχαλος και παιζεις ακόμα παιχνιδάκια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα