Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρόνια!
 Είχα χάσει ένα iPhone 5s στο οποίο είχαν αποθηκευτεί αυτόματα οι φωτογραφίες από όταν το είχα πάρει μέχρι να καταναλωθούν τα 5GB δωρεάν χώρος στο ICloud. Αυτές τις φωτογραφίες τις έψαξα και τις βρήκα με το Apple ID μου και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο κάπως ίσως να έχουν αποθηκευτεί αλλού. Το λέω αυτό γιατί ενώ την συγκεκριμένη μέρα που τελείωσε ο διαθέσιμος χώρος στο iCloud σταμάτησαν να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες εκεί ,μέσα στον επόμενο ένα χρόνο που είχα το κινητό υπάρχουν δυο συγκεκριμένα χρονικές περίοδοι (2-3 μέρες περίπου η καθεμία) στις οποίες οι φωτογραφίες μου αποθηκεύονταν κανονικά. Όποτε είναι επίσης άλλο ένα ερώτημα που έχω το πως ενώ έλεγε ότι ο χώρος ήταν πλήρης ,γιατί για αυτά τα μικρά διαστήματα η αποθήκευση γινόταν  κανονικά;;!!
Ευχαριστω!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LefterisBalis είπε

Είχα χάσει ένα iPhone 5s στο οποίο είχαν αποθηκευτεί αυτόματα οι φωτογραφίες από όταν το είχα πάρει μέχρι να καταναλωθούν τα 5GB δωρεάν χώρος στο ICloud. Αυτές τις φωτογραφίες τις έψαξα και τις βρήκα με το Apple ID μου και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο κάπως ίσως να έχουν αποθηκευτεί αλλού. Το λέω αυτό γιατί ενώ την συγκεκριμένη μέρα που τελείωσε ο διαθέσιμος χώρος στο iCloud σταμάτησαν να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες εκεί ,μέσα στον επόμενο ένα χρόνο που είχα το κινητό υπάρχουν δυο συγκεκριμένα χρονικές περίοδοι (2-3 μέρες περίπου η καθεμία) στις οποίες οι φωτογραφίες μου αποθηκεύονταν κανονικά. Όποτε είναι επίσης άλλο ένα ερώτημα που έχω το πως ενώ έλεγε ότι ο χώρος ήταν πλήρης ,γιατί για αυτά τα μικρά διαστήματα η αποθήκευση γινόταν  κανονικά;;!!
Ευχαριστω!

Ίσως αυτός που το βρήκε να το σύνδεσε με wifi με προσπάθειες και συνέχισε το συγχρονισμό... Εκτός αν βρίσκεται και σε άλλη συσκευή το iCloud αυτό...

Δημοσ.
10 hours ago, LefterisBalis said:

Ευχαριστω!

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για το iCloud Photos, σωστά; Εκτός όμως απ' τις φωτογραφίες, στο iCloud αποθηκεύονται κι άλλα πράγματα, όπως iCloud backup και application data από άλλες εφαρμογές. Ο όγκος αυτών των data μεταβάλλεται ανάλογα με τη χρήση που κάνεις. Έτσι, μπορεί κάποια στιγμή να απελευθερωθεί λίγος χώρος στο iCloud και να μπορέσει το iPhone να αποθηκεύσει κάποιες απ' τις νεότερες φωτογραφίες. 

Δημοσ.

@kormos βρίσκεται και σε άλλη συσκευή το ίδιο iCloud  , γενικά είχα βάλει την επέκταση με το 1€ τον μήνα για τον χώρο αποθηκευσης ,αυτό το έκανα ομωσ αφού όμως είχα χάσει το κινητό...υποθέτω για να περαστούν και οι υπόλοιπες φωτογραφίες στο cloud θα έπρεπε να είχε ξαναανοιχτεί το κινητό και να συνδεθεί στο internet;..δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν μέσω της άλλης συσκευής που είχε το ίδιο iCloud;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...