alx21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα παιδια ,εκανα μια βλακεια στην προσπαθεια να διαγραψω ενα στικακι εσβησα απο την διαχειρηση υπολογιστη ενα σκληρο 2τ.το μονο που εκανα μετα ηταν να του δωσω μονο γραμμα δεν τον εχω κανει διαμορφωση.πως μπορουμε να παρουμε τα αρχεια μεσα.ευχαριστω πολυ.
snbblp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, alx21 είπε καλησπερα παιδια ,εκανα μια βλακεια στην προσπαθεια να διαγραψω ενα στικακι εσβησα απο την διαχειρηση υπολογιστη ενα σκληρο 2τ.το μονο που εκανα μετα ηταν να του δωσω μονο γραμμα δεν τον εχω κανει διαμορφωση.πως μπορουμε να παρουμε τα αρχεια μεσα.ευχαριστω πολυ. Αν ΔΕΝ τον πειράξεις περαιτέρω, είναι ακόμα εφικτό. Αν είσαι στην Αθήνα θα σου το κάνω δώρο. Αν όχι, ΠΡΩΤΑ image, και πάνω στο image δούλεψε με το "Stellar Data Recovery Technician".
alx21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Αθηνα ειμαι ,κατεβαζω το stellar και κανω πρωτα image και μετα ανακτηση."?
snbblp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, alx21 είπε Αθηνα ειμαι ,κατεβαζω το stellar και κανω πρωτα image και μετα ανακτηση."? Ναι, βέβαια. Bit to bit είδωλο του δίσκου, από sector 0 έως το τέλος. ΠΟΤΕ δεν δουλεύουμε πάνω σε δίσκο που θέλουμε να ανακτήσουμε. Δουλεύουμε ΜΟΝΟ πάνω στο είδωλό του. Το πρόγραμμα που σου είπα μπορεί να κάνει αντίγραφο και να δουλέψει πάνω σε αυτό. Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε ένα pm και θα το κανονίσουμε.
alx21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Εχω τρεξει ειδη το testdisk βλεπω και ξεκιναω το αλλο Πρεπει να εχω και εναν 2ο σκληρο ιδιας χωρητικοτητας?
alx21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 το μονο που τελικα δεν ηθελε συνδρομη ηταν το recuva .τα αρχεια ηταν 4tera.ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα