Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Έχω ένα Lenovo Ideapad S340 (Ryzen3 3200U) και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη ραμ από 4 σε 8 ή 16. Πριν το ανοίξω μπορώ να δω αν έχει υποδοχή για 2ο module;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, denz είπε

Γεια σας, 

Έχω ένα Lenovo Ideapad S340 (Ryzen3 3200U) και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη ραμ από 4 σε 8 ή 16. Πριν το ανοίξω μπορώ να δω αν έχει υποδοχή για 2ο module;

Εγω κοιταω εδω συνηθως (εννοω crucial) λεει τα memory banks κ σου δινει επιλογες modules αν θες να τα ψαξεις ελλαδα με τα serial τους skroutz https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-s340. Εχεις 4 gb soldered στη mobo(στα 2400) k ενα slot ελευθερο.. Εγω θα επερνα αλλο ενα 4 αρακι κ μια χαρα, αλλα εσυ ξερεις 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Εχει 2 υποδοχες για ram  κοιτα το βιντεο που σε βαζω για να ξερεις τι θα κανεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εχει 2 υποδοχες για ram  κοιτα το βιντεο που σε βαζω για να ξερεις τι θα κανεις

Αδερφε μια υποδοχη για ραμ εχει κ μια 4 gb soldered (ενσωματομενα ας πουμε) στη μητρικη.. Δεν εχει δυο.. Δες στο 4.30 ενα module βαζει ο ανθρωπος.. 

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Αδερφε μια υποδοχη για ραμ εχει κ μια 4 gb soldered στη μητρικη.. Δεν εχει δυο.. Δες στο 4.30 ενα module βαζει ο ανθρωπος.. 

Ναι η μια εναι φιξαρισμενη και μια ελευθερη κανουν 2 , αυτο εννοω φιλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ναι η μια εναι φιξαρισμενη και μια ελευθερη κανουν 2 , αυτο εννοω φιλε.

👍για να μην τον μπερδεψουμε. Την φιξαρισμενη δεν μπορεις να την αλλαξεις αρα εσυ κοιτα για ενα ram module αδερφε, οχι για σετ των δυο.. 

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Οπως ειπε ο niko13 βαλε μια 4αρα και εισαι ο.κ , τσεκαρισε την μονο για τα ρευματα μη κανεις κανενα λαθος σ'αυτην που θα παρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...