Megatontnt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα, ειμαι σε σκεψη αγορας του συγκεκριμενου κινητηρα στο νεο vw t-cross. Θα ηθελα μια πληροφορια για αυτο τον κινητηρα, επειδη κατα καιρους ακουγα για χαλασμενα dsg. Τα νεα πως τα πανε? Ευχαριστω
tutuyo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 ψαξε kangarooing για αυτο το μοτερ, αν και απο οτι φαινεται ειναι πιο εντονο με χειροκινητο γιατι μπορει με αυτοματο να μασκαρευεται. Το πιο εντυπωσιακο ομως ειναι η αντιδραση της VW σε αυτο, it's not a bug, it's a feature Το DSG γενικα δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο, σε σχεση με τα υπολοιπα αυτοματα που κυκλοφορουν επισης, καλο θα ηταν να ρωτησεις την αντιπροσωπεια τι γινεται με την καταναλωση λαδιου του κινητηρα, εαν ο κατασκευαστης συστηνει την συμπληρωση λαδιου εαν αποφασισεις να προχωρησεις για αγορα, θα σου προτεινα να αγορασεις την επεκταση της εγγυησης, 2 χρονια ειναι τραγικα λίγο 3
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 To kangarooing δεν υφίσταται. Ήταν σε κάποιες πρώτες παρτίδες του μοτέρ κ λύθηκε κ στα νεότερα και στα παλιά με ανάκληση. Έχω το ίδιο μοτέρ σε Audi κ ομοιως ξέρω πολλούς ακόμα που το έχουν χωρίς πρόβλημα. Απο κατανάλωση λαδιού στις σχεδον 6000 χλμ δεν έχει πέσει ούτε χιλιοστό κ το λάδι ακόμα είναι καστανο. τωρα οσον αφορά το dsg προσωπικα το φοβάμαι ΠΟΛΥ και αυτός ήταν και ο λόγος που δε πηρα το δικό μου αυτόματο παρολο που είμαι φαν κ η διαφορά ήταν καμία 8 κατοστάρικα. γιατι όμως κοιτάς το tcross κ όχι κάτι πιο «εκλεκτό» στα ίδια πάνω κάτω χρήματα; Πχ το Q2 που μολις ήρθε σε facelift?
Megatontnt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου άρεσει το q2 pro-fl. Θα πάω να το κοιτάξω αύριο. το q2 σε έκδοση advance 1.5 dsg κοστίζει ~28.000 9 minutes ago, paylidis said: To kangarooing δεν υφίσταται. Ήταν σε κάποιες πρώτες παρτίδες του μοτέρ κ λύθηκε κ στα νεότερα και στα παλιά με ανάκληση. Έχω το ίδιο μοτέρ σε Audi κ ομοιως ξέρω πολλούς ακόμα που το έχουν χωρίς πρόβλημα. Απο κατανάλωση λαδιού στις σχεδον 6000 χλμ δεν έχει πέσει ούτε χιλιοστό κ το λάδι ακόμα είναι καστανο. τωρα οσον αφορά το dsg προσωπικα το φοβάμαι ΠΟΛΥ και αυτός ήταν και ο λόγος που δε πηρα το δικό μου αυτόματο παρολο που είμαι φαν κ η διαφορά ήταν καμία 8 κατοστάρικα. γιατι όμως κοιτάς το tcross κ όχι κάτι πιο «εκλεκτό» στα ίδια πάνω κάτω χρήματα; Πχ το Q2 που μολις ήρθε σε facelift?
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Megatontnt είπε Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου άρεσει το q2 pro-fl. Θα πάω να το κοιτάξω αύριο. το q2 σε έκδοση advance 1.5 dsg κοστίζει ~28.000 Δε χρειάζεσαι την advance. Παίρνεις βασική κ τη χτίζεις. Προσωπικα το θεωρώ ενδιαφέρον μετά το fl. Εάν είσαι Αττική στείλε πμ να σου συστήσω πωλητή/αντιπροσωπεία 1
Megatontnt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 4 minutes ago, paylidis said: Δε χρειάζεσαι την advance. Παίρνεις βασική κ τη χτίζεις. Προσωπικα το θεωρώ ενδιαφέρον μετά το fl. Εάν είσαι Αττική στείλε πμ να σου συστήσω πωλητή/αντιπροσωπεία Δεν είμαι από Αττική. Καλώς ή κακώς έχουμε μόνο μια αντιπροσωπία της audi. 1
terry308 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Δεν είμαι από Αττική. Καλώς ή κακώς έχουμε μόνο μια αντιπροσωπία της audi. Άσε τι έχετε στη περιοχή σου, ψάξτο!! κι ας είσαι μακρυά 😉, μη τη πατήσεις άδικα κρίμα θα είναι... δε χάνεις και τίποτα new q2 κι από εμένα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από terry308 1
dexterakos75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στο site της audi δεν έχουν ανοίξει ακόμα τη διαμόρφωση να δούμε τι γίνεται και πόσο θα πάει το μαλλί με προσθαφαιρέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα