nickvas19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για 3 κάμερες. Την μια την θέλω στην αυλή μου, την άλλη για το σπίτι όπου να περιστρέφεται και την 3η μέσα στο κουτί που θα βάλω τον 3d εκτυπωτη. Για την εξωτερικού χώρου κάμερα είδα αυτήν. Αυτό που δεν ξέρω για την συγκεκριμένη είναι πως δουλεύει. Θέλει αναγκάστηκα ethernet?! διοτι βλεπω οτι ολοι την χρησιμοποιουν με ethernet και προφανως παιρνει ρευμα απο εκει; εαν ναι θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις σας αμα υπαρχει καποια καμερα εξωτερικου χωρου που να ειναι με σουκο και wifi με βολευει περισσοτερο για να μην τρυπαω τοιχους. επισης ειδα και κατι xiaomi εξωτερικου χωρου αλλα δεν εχουν κριτικες. Για τον εσωτερικό χώρο είδα αυτήν. Θέλω να είναι ρομποτική. έχει ανίχνευση που επιθυμώ,μικροφωνο και ηχείο. Απλά ίσως πρέπει να πάρω από την ίδια εταιρία ώστε να χρησιμοποιώ μια εφαρμογή...όποτε ίσως κάποια από αυτές; τέλος ανεξάρτητα από αυτές θέλω και μια μικρούλα για τον 3δ εκτυπωτή. Δεν με ενδιαφέρει ας έχει άλλο τροπο παρακολούθησης έτσι και αλλιώς θα μπει σε άλλο χώρο. ψάχνω μια πολύ φθηνή λύση ξέρετε ίσα ίσα να βλέπω εάν όλα πάνε καλά. λίγο στο διαδίκτυο που έψαξα είδα πολλούς την ESP32-CAM. Δεν ξερω τι ρολο βαραει και εαν θα μου βγαλει το λαδι για το σεταρισμα(μακ εχω εαν εχει σημασια για την διαδικασια) ωστοσο και εδω επιθυμω αποψη. Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα