shini.gami Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σκεφτομαι για μεταχειρισμενο αυτοκινητο μεχρι 9,000/9,500 σχετικα καινουριο μοντελο 2014+ να μην καιει και να ειναι καπως αξιοπιστο. το θελω για την πολη κυριος και κανα ταξιδακι.. πολλα χιλιομετρα τονμ χρονο δεν κανω . Ειμαι λιγο ανιδεος με το θεμα αλλα εχω κοιταξει καποια μοντελα οπως auris / focus / plusar / astra /gulietta. και απο τα λιγο πιο μικρα fiesta / polo. Να πω και την αληθεια ψαχνω να βρω μια ευκαιρια αναμεσα σε αυτα και να το παρω. Εσας πια η γνωμη σας αναμεσα σε αυτα και γιατι?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Όλα πολύ καλά, με την βοήθεια του μηχανικού, να μην είναι τρακαρισμένο και να σου αρέσει
shini.gami Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Η giulietta είναι ξεκάθαρα το πιο όμορφο απλά με προβληματίζει λίγο η κακία φήμη για alfa romeo ότι είναι ζημιάρικα η υψηλη κατανάλωση της και τα ψηλά τέλη που έχει και επίσης σε αυτά τα λεφτά που ψάχνω εγώ παίζει μόνο το μοντέλου του 12 και κάτω
WireFire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, shini.gami είπε απλά με προβληματίζει λίγο η κακία φήμη για alfa romeo ότι είναι ζημιάρικα Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα
shini.gami Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Από θέμα κατανάλωση ποιο τα πάει καλητερα?
renaultclioV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, shini.gami είπε Από θέμα κατανάλωση ποιο τα πάει καλητερα? Το focus με τον 1.0 ecoboost 125hp
terry308 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Αφου δε κανεις χλμ/ετος , σε ενδιαφέρει περισσότερο η κατανάλωση ή η οδηγική απόλαυση ; Αν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση πας σε φυσικό αέριο , υγραέριο , πετρέλαιο , βενζίνη
Dantε Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 11:35 ΜΜ, shini.gami είπε Η giulietta είναι ξεκάθαρα το πιο όμορφο απλά με προβληματίζει λίγο η κακία φήμη για alfa romeo ότι είναι ζημιάρικα η υψηλη κατανάλωση της και τα ψηλά τέλη που έχει και επίσης σε αυτά τα λεφτά που ψάχνω εγώ παίζει μόνο το μοντέλου του 12 και κάτω Επισης πεφτει και ο γενικος του πινακα στο σπιτι σου αν ειναι παρκαρισμενο alfa romeo απο κατω. ΥΓ.Οτι φταιει η alfa romeo που εχει ψηλα τελη κυκλοφοριας 🤣
Πανος999 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Οδηγικα fiesta.. Στο νημα νομιζω οτι κερδιζει το pulsar.. Δν το εχω οδηγήσει ποτέ, απο συνολο γνωμεων το λεω κ εγω.. Μ αρεσει κ το εσωτερικό του πολυ.. Μ αρέσει που λετε για το alfa romeo χωρις καν να δινετε βαση στα κριτηρια του ts.. Με τα λεφτα που λες, βρισκεις άνετα κ polo του 17 κ ειναι κ πολυ καλο κ οικονομικο.. Χαμηλα τελη, χαμηλη καταναλωση γνκ.. Απο κει κ περα, νομίζω οτι ο απολυτος κριτης εισαι εσυ κ ο μηχανικος σου.. Διαλεγεις, κανεις κ test drive οπου στο επιτρεπουν κ με το οκ του μηχανικου σου, καλοταξιδο! Εγω ειχα clio 05 πρωτο αμαξι, το εδωσα με 186000 χλμ κ δν μου εβγαλε ζημια.. Που λενε τα χειρότερα για τα renault.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα