Προς το περιεχόμενο

ninete

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα guys διαβαζα ενα αρθρο για ενα software το ninete οπου εχει ολα τα προγραμματα που θες μετα απο φορματ χωρις να τα κατεβαζεις manually ξερετε αν υπαρχει παρομοιο προγραμμα που να εχει μεγαλυτερη πληθωρα προγραμματων απο το ninete?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, follower είπε

γεια χαρα guys διαβαζα ενα αρθρο για ενα software το ninete οπου εχει ολα τα προγραμματα που θες μετα απο φορματ χωρις να τα κατεβαζεις manually ξερετε αν υπαρχει παρομοιο προγραμμα που να εχει μεγαλυτερη πληθωρα προγραμματων απο το ninete?

με ότι ξέρω κι εγώ το ninite είναι το καλύτερο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, follower είπε

Ninite όχι ninete.

Κάπου Γενικά έχεις μπερδέψει τι κάνει μου φαίνεται....

Δημοσ.

Υπαρχει το chocolatey, που ειναι βεβαια command line only, αλλα εχει τεραστια γκαμα προγραμματων. Υπαρχει και το επισημο προγραμμα της ms, το winget, που ειναι επισης command line, αλλα (imho) ειναι υποδεεστερο του chocolatey. Κανενα απο τα 2 δεν βαζει σπασμενα ή εμπορικα προγραμματα.

Δημοσ.

οχι δε θελω σπασμενα απλα να εχει πιο πολλα προγραμματα εστω τα διπλασια σε αριθμο για να ανακαλυπτω καινουρια πραγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, follower είπε

οχι δε θελω σπασμενα απλα να εχει πιο πολλα προγραμματα εστω τα διπλασια σε αριθμο για να ανακαλυπτω καινουρια πραγματα

Ψάξε εδώ: https://alternativeto.net/

Βάζεις ένα πρόγραμμα και σου προτείνει άλλα αντίστοιχα προγράμματα και προτάσεις.

Επεξ/σία από ioankav
Δημοσ.

το τσεκαρα φιλε πολυ καλο να σαι καλα σε ευχαρισω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...