hellraiser2030 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου με σκοπο να εχω καλυτερο ηχο στα παιχνιδια σε σχεση με τον ηχο της οnboard μητρικης μου και γι αυτον τον λογο θελω να κανω μια αναβαθμιση. H μητρικη που εχω ειναι η asus z87 deluxe. https://www.asus.com/gr/Motherboards/Z87DELUXE/ Αν και γνωριζω οτι οι καρτες ηχουν εχουν πιο ανωτερο ηχο απο τις onboard μητρικες. αναλογα και τα ακουστικα που εχει καπιος. Εχω δει τις εξεις καρτες ηχου. Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Skroutz.gr Creative Sound BlasterX G6 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-7 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr Μπορει καποιος να μου μιλησει αναλυτικα για τις συγκεκριμενες καρτες ηχου; επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες τις καρτες ηχου Για ακουστικα χρησιμοποιω, Αkg 712 pro και philips x2r.. ,,, απλα τα ακουστικα που εχω δεν εχουν καλη αποδοση με τον ηχο της οnboard μητρικης μου.. παιζουν σε παρα πολυ χαμηλη αποδοση και , ο ηχος δεν ακουγεται τοσο καλα. Απλα θα ειθελα να μου πειτε την γνωμη σας και τις σκεψεις σας για τις καρτες ηχου που εχω αναφερει πιο πανω. Πια θεωρειτε πιο καλυτερη; απο θεμα dac και amplier; κτλ. Εχει καπιος δοκιμασει η εχει χρησιμοποιησει αυτες τις καρτες ηχου που εχω αναφερει πιο πανω; απλα θελω να εχω μια γενικη και αναλυτικη εικονα για το πια πρεπει να αγορασω απο αυτες Την θελω αποκλειστικα για gaming. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
aetos1988 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα , καταρχήν με τα ακουστικά που έχεις ( AKG 712 PRO) σίγουρα θα ακούσεις μια διαφορά όποια κάρτα ήχου και να πάρεις από αυτές που προτείνεις. Εγώ έχω την Creative AE-5 μαζί με ενισχυτή Yamaha DSP-A5- ηχεία System Audio Saxo 1 και ακουστικά τα Audio Technica ATH-50x και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ανάλυση του ήχου είναι σε άλλα επίπεδα και μάλιστα αισθητή σε σύγκριση με άλλες πηγές ήχου που χρησιμοποιώ. Για gaming πιστεύω ότι μια κάρτα όπως η πρώτη που προτείνεις ( Creative AE-5 PLUS) θα σε καλύψει πλήρως και δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά.
hellraiser2030 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aetos1988 είπε Καλησπέρα , καταρχήν με τα ακουστικά που έχεις ( AKG 712 PRO) σίγουρα θα ακούσεις μια διαφορά όποια κάρτα ήχου και να πάρεις από αυτές που προτείνεις. Εγώ έχω την Creative AE-5 μαζί με ενισχυτή Yamaha DSP-A5- ηχεία System Audio Saxo 1 και ακουστικά τα Audio Technica ATH-50x και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ανάλυση του ήχου είναι σε άλλα επίπεδα και μάλιστα αισθητή σε σύγκριση με άλλες πηγές ήχου που χρησιμοποιώ. Για gaming πιστεύω ότι μια κάρτα όπως η πρώτη που προτείνεις ( Creative AE-5 PLUS) θα σε καλύψει πλήρως και δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά. η ΑΕ-9 τι ειδους παραπανω πραγματα εχει απο την Creative AE-5 στην ποιοτητα του ηχου ? οπως και στο θεμα του dac και amplier; κτλ.? Η ΑΕ-9 εχει καλυτερη ποιοτητα του ηχου ? και καλυτερο dac και amplier απο την ΑΕ-5 και ΑΕ-7? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
aetos1988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Έχουν σίγουρα ανώτερο dac από την AE-5 αλλά το θέμα είναι ότι για την χρήση που θες την κάρτα δεν θα δεις διαφορές θα σε καλύψει πλήρως η AE-5. Εκτός και αν ασχολείσαι με μουσική και θες το καλύτερο δυνατό επιπέδου HI-Fi τότε να προτιμήσεις μια AE-7 ή AE-9 1
hellraiser2030 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aetos1988 είπε Έχουν σίγουρα ανώτερο dac από την AE-5 αλλά το θέμα είναι ότι για την χρήση που θες την κάρτα δεν θα δεις διαφορές θα σε καλύψει πλήρως η AE-5. Εκτός και αν ασχολείσαι με μουσική και θες το καλύτερο δυνατό επιπέδου HI-Fi τότε να προτιμήσεις μια AE-7 ή AE-9 στον ηχο του gaming στα εφε κτλ. η ΑΕ-9 δεν θα εχει καμια διαφορα με την AE-5 και την AE-7?? Επαγγελματικα δεν ασχολουμε με την μουσικη αλλα ακουω διαφορα ειδη μουσικης.. αλλα δεν ασχολουμε σε επαγγελματικο επιπεδο... πιο πολυ παιζω παιχνιδια.. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
hellraiser2030 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 18/1/2021 στις 5:06 ΜΜ, hellraiser2030 είπε στον ηχο του gaming στα εφε κτλ. η ΑΕ-9 δεν θα εχει καμια διαφορα με την AE-5 και την AE-7?? Επαγγελματικα δεν ασχολουμε με την μουσικη αλλα ακουω διαφορα ειδη μουσικης.. αλλα δεν ασχολουμε σε επαγγελματικο επιπεδο... πιο πολυ παιζω παιχνιδια.. Μπορει καποιος να μου μιλησει αναλυτικα για τις συγκεκριμενες καρτες ηχου; επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες τις καρτες ηχου Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Skroutz.gr Creative Sound BlasterX G6 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-7 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Πάρε μια εξωτερική ξέρω γω creative g6 που μπαίνει σε b stock προσφορά. Οκ θαρρώ θα σαι υ.γ. μη μου στείλεις μήνυμα, δε γνωρίζω περισσότερα. 1
RTW4ever Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, hellraiser2030 είπε Μπορει καποιος να μου μιλησει αναλυτικα για τις συγκεκριμενες καρτες ηχου; επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες τις καρτες ηχου Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Skroutz.gr Creative Sound BlasterX G6 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-7 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr Δεν έχουν καμία διαφορά. Όλες ίδιες είναι και απλώς έχουν διαφορετική τιμή. 1
hellraiser2030 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει καποιος εδω ,μεσα που να τις εχει δοκιμασει? κτλ?? πλεονεκτηματα,, ,μειονεκτηματα??> στον ηχο>? dac , amplier; κτλ. Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Skroutz.gr Creative Sound BlasterX G6 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-7 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr δεν γνωριζει κανενας εδω μεσα για αυτες τις καρτες ηχου?> Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
aetos1988 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Εγώ έχω την Creative AE-5 και όπως σε είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα σε καλύψει πλήρως
hellraiser2030 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ έχω την Creative AE-5 και όπως σε είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα σε καλύψει πλήρως Αν αγορασω την Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr θα εχω πλεονεκτηματα στον ηχο και στο gaming σε σχεση με την ΑΕ-5?
XristosSp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε για μουσική και gaming δεν χρειάζεσαι 300 ευρώ κάρτα ήχου κατά την γνώμη μου. Για αυτό που την θέλεις δεν θα δεις καμιά τρελή διαφορά από τις πιο φτηνές. Ότι και να πάρεις θα δεις κατευθείαν διαφορά στον ήχο από την onboard όμως. Τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές που κοιτάς για να σου πω λεπτομέρειες, αλλά πολλοί είναι ευχαριστημένοι με τις soundblaster..Θα σου πρότεινα να πας στην ΑΕ-5. Εγώ είχα πάρει μια Asus Strix Soar για gaming, μουσική και ταινίες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την διαφορά την κατάλαβα μόλις την κούμπωσα σε σχέση με την onboard από maximus hero μητρική. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από XristosSp
panatha1369 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 https://www.e-shop.gr/creative-sound-blasterx-g6-71-hd-gaming-dac-and-external-usb-sound-card-p-PER.540321
aetos1988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, XristosSp είπε Φίλε για μουσική και gaming δεν χρειάζεσαι 300 ευρώ κάρτα ήχου κατά την γνώμη μου. Για αυτό που την θέλεις δεν θα δεις καμιά τρελή διαφορά από τις πιο φτηνές. Ότι και να πάρεις θα δεις κατευθείαν διαφορά στον ήχο από την onboard όμως. Τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές που κοιτάς για να σου πω λεπτομέρειες, αλλά πολλοί είναι ευχαριστημένοι με τις soundblaster..Θα σου πρότεινα να πας στην ΑΕ-5. Εγώ είχα πάρει μια Asus Strix Soar για gaming, μουσική και ταινίες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την διαφορά την κατάλαβα μόλις την κούμπωσα σε σχέση με την onboard από maximus hero μητρική. Αυτό ακριβώς. Για να δεις τις όποιες διαφορές πρέπει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό ο οποίος είναι και πολύ ακριβώς. 1
duffyduck Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 πάρε την Creative Sound BlasterX G6 στα 100 ευρώ που την έχει προσφορά το e-shop, και που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις