Par1s* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Εαν το PcSteps ειχε παρει την χορηγια απο το Πλαισιο, θεωρειτε οτι θα ανεβαζε τετοιο video; Μόνο να εικάσουμε μπορούμε φυσικά σε αυτή την ερώτηση. Οπότε η δική μου εικασία είναι, πως δεν θα το ανέβαζε το βίντεο αν είχε πάρει χορηγία. Και η άλλη μου εικασία είναι πως δεν έγινε για αντίποινα ή κάτι τέτοιο καθώς δεν βλέπω τον λόγο να συμβεί αυτό. Απλά έγινε μία προσφορά / πρόταση για διαφήμιση που δεν προχώρησε και συνέχισαν και οι δύο πλευρές την ζωή τους. Αυτού του είδους τα βίντεο τα έχει κάνει το pc steps και για πολλές άλλες εταιρείες. (Δεν έχω δει το επίμαχο βίντεο). 1
Shadow Explorer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 @Salvation81 Η σύνθεση που είδα, πρώτον μου δείχνει οτι δε τους ενδιαφέρει να χτίσουν ενα σωστό build, απο κει φαίνεται και η ποιότητα της επιχείρησης. Αλλο πράγμα το υπερτιμημένο χάρη της ευκολίας, κι αλλο βάζω μέσα οτι βρω αρκει να ανάβει, και να θέλω 500€ καπέλο. Reviews απο pc steps, δε μπορώ να παρω στα σοβαρά πλεον, γιατί φαινεται οτι παίζει προμοσιον. Τα κομικα βιντεο ομως, σαν αυτό που σχολιάζουμε, ειναι εύστοχα. 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Shadow Explorer είπε @Salvation81 Η σύνθεση που είδα, πρώτον μου δείχνει οτι δε τους ενδιαφέρει να χτίσουν ενα σωστό build, απο κει φαίνεται και η ποιότητα της επιχείρησης. Αλλο πράγμα το υπερτιμημένο χάρη της ευκολίας, κι αλλο βάζω μέσα οτι βρω αρκει να ανάβει, και να θέλω 500€ καπέλο. Reviews απο pc steps, δε μπορώ να παρω στα σοβαρά πλεον, γιατί φαινεται οτι παίζει προμοσιον. Τα κομικα βιντεο ομως, σαν αυτό που σχολιάζουμε, ειναι εύστοχα. Κωμικα βιντεο πλεον κανει και η κουτση Μαρια, απο τοτε που εσκασαν καποιοι στο YouTube και εκαναν τους τσαρλατανους ο κοσμος καταλαβε πως αυτο πουλαει και αυτο και κανουν πολλοι. Καλως η κακως καποιοι θεωρουν οτι ειναι δυσκολο να κανει καποιος κωμικα βιντεο, εγω απο την αλλη θεωρω πως ειναι δυσκολο να κανει βιντεο με υλικο που δεν εχει ειπωθει χρονια και χρονια πριν απο αλλους. Αν θελω να δω κατι κωμικο θα παω σε κατι εξωλοκληρου κωμικο (δοξα το θεο το YouTube εχει τα παντα), δεν θα παω σε καποιον που και καλα μιλαει για τεχνολογια, λεει οσα γνωριζω εδω και 10-20 χρονια και ειναι σαν να του λεω μπραβο (και να τον πληρωνω εμεσα με καθε μου κλικ). Αποψεις βεβαια, ο καθενας κανει οτι θελει, απλα μοιραζομαι την δικη μου.
seventh_son Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλά όπως προειπώθηκε και ο κυρίτσης μέγιστος αντιγραφέας είναι. Και αυτό δεν είναι χιούμορ. Εννοείται αν έπαιρνε τη χορηγία θα βάραγε παλαμάκια και με τα πόδια για το πλαίσιο. Εχω δουλέψει παλιότερα στο πλαίσιο. Σκληρός εργοδότης με τρελές αυθαιρεσίες που φυσικά ακολούθησαν και άλλοι αλλά αυτό είναι άσχετο. Οι έτοιμες συνθέσεις του στα σταθερά ήταν ψιλοχάλια , αλλά επειδή έχω δουλέψει και σε άλλη αλυσίδα και έχω δει συνθέσεις επώνυμων σταθερών σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερα τα τροφοδοτικά των επώνυμων HP, Lenovo κτλ και σε τιμές ήταν τα ίδια και ακριβότερα. όποιος γνωρίζει δε θα πάρει έτοιμη σύνθεση. όποιος δε γνωρίζει παντού κώτσο θα τον πιάσουν και πάνω στην αγνοιά του θα του πουλήσουν οτι να ναι. Στα λάπτοπ δε θα έπαιρνα ποτέ turbo x γιατί είχα δει με τι ρυθμούς δουλεύαν αυτοί που κάνουν συναρμολόγηση. θα μου πείς γιατί έχεις δει πώς δουλεύουν οι άλλοι; όχι και γι αυτό θα τους προτιμήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις