Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Πραγματικα απορω με ολους που καθεστε και παρακολουθειτε τετοια βιντεο, να αφησω στην ακρη πως ολα ειναι αναμασημενα (τα εχουμε διαβασει και δει 100000 φορες πριν), το επιπεδο και ο "επαγγελματισμος" ειναι πολλες βαθμιδες πιο κατω απο οτι εχουμε δει παλιοτερα.
Τεσπα, οπως και να εχει ο τυπος εγινε ρομπα, και πολυ καλα επαθε.

Πριν λίγο ανέφερες ότι δεν τον ήξερες, πρόλαβες και σχημάτισες άποψξη για τα βίντεο του μέσα σε τόση λίγη ώρα; Έχει κάνει πολλά καλά βίντεο και δεν νομίζω πως έγινε ρόμπα με αυτό που έκανε τώρα. Είπε ότι ήταν ήδη γνωστό απλά το έκανε σατιρικό και σε βίντεο.

• Like 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

50 αν δεν κάνω λάθος. 

50 χρόνια υπάρχει το πλαίσιο που δεν πούλαγε προφανώς εξαρχής υπολογιστές αλλά είδη σχεδίου γραφική ύλη ακόμα και τοπογραφικά όργανα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shadow Explorer είπε

Παίδες, το κανάλι  PCsteps έχει κράξει το πλαισιο και καθε πλαίσιο αρκετές φορες στο παρελθόν.

To βίντεο δε δημιουργήθηκε σαν αντίποινα για άρνηση χορηγίας. 

Οποιος θέλει ας τσεκάρει το καναλι για βίντεο που αφορούν έτοιμους υπολογιστες κτλ. 

Σαν αντιποινα ισως οχι, αν ομως ειχε παρει την χορηγια δεν θα το εβγαζε. Πραγματικα οποιος δεν καταλαβαινει μαλλον δεν θελει να καταλαβει.

Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε

Πριν λίγο ανέφερες ότι δεν τον ήξερες, πρόλαβες και σχημάτισες άποψξη για τα βίντεο του μέσα σε τόση λίγη ώρα; Έχει κάνει πολλά καλά βίντεο και δεν νομίζω πως έγινε ρόμπα με αυτό που έκανε τώρα. Είπε ότι ήταν ήδη γνωστό απλά το έκανε σατιρικό και σε βίντεο.

Δεν τον ξερω, δεν εχω δει βιντεο του, βλεπω απλα καποιους που εχουν ανεβασει εδω μεσα καποια βιντεο του που στον τιτλο λενε πραγματα που γνωριζουμε 20ετια, ισως και παραπανω.
Επισης ναι εγινε ρομπα γιατι εντελως τυχαια κραζει το Πλαισιο μερες μετα αφοτου το Πλαισιο αρνηθηκε να του τα σκασει. Για σενα βεβαια ισως αυτο να ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, nvel said:

50 χρόνια υπάρχει το πλαίσιο που δεν πούλαγε προφανώς εξαρχής υπολογιστές αλλά είδη σχεδίου γραφική ύλη ακόμα και τοπογραφικά όργανα.

Σωστός, ήμουν απρόσεκτος, στο Πλαίσιο αναφερόμουν, εσύ σωστά το έγραψες. 

Δημοσ.

Και η Ν.Τ. κατά τα λεγόμενα δεν μέμφεται τον Κυρίτση επειδή και μόνο έκραξε τα turbo-x .

Η μομφή αφορά λέει τη συσχέτιση της χρονικής αλληλουχίας γεγονότων,
όπως η μη τελεσφόρηση της πρότασης χορηγίας.
Και προφανώς εμπεριέχει και το γεγονός των κατά παραγγελία βίντεο μετά χορηγιών.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

Και η Ν.Τ. κατά τα λεγόμενα δεν μέμφεται τον Κυρίτση επειδή και μόνο έκραξε τα turbo-x .

Η μομφή αφορά λέει τη συσχέτιση της χρονικής αλληλουχίας γεγονότων,
όπως η μη τελεσφόρηση της πρότασης χορηγίας.
Και προφανώς εμπεριέχει και το γεγονός των κατά παραγγελία βίντεο μετά χορηγιών.

Το timing ειναι τα παντα, αν δεν ηθελε να γινει ο συσχετισμος θα μπορουσε να το ανεβασει μετα απο 2-3-5 μηνες και οχι στα καπακια. Προφανως το εκανε για να τσουξει στο Πλαισιο και δεν περιμενε να βγαλουν στην φορα το email.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Επισης ναι εγινε ρομπα γιατι εντελως τυχαια κραζει το Πλαισιο μερες μετα αφοτου το Πλαισιο αρνηθηκε να του τα σκασει. Για σενα βεβαια ισως αυτο να ειναι οκ.

Ρομπα επισης μπορουν να γινουν και αυτοι που δεχονται δωρακια για να τα βγαλουν ολα τελεια. Για σενα (και για καθε αλλον) ειναι οκ αυτο? 

Επισημανση: δε σου επιτιθομαι απλα μου εδωσες αφορμη για το ερωτημα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Salvation81 said:

Το timing ειναι τα παντα, αν δεν ηθελε να γινει ο συσχετισμος θα μπορουσε να το ανεβασει μετα απο 2-3-5 μηνες και οχι στα καπακια. Προφανως το εκανε για να τσουξει στο Πλαισιο και δεν περιμενε να βγαλουν στην φορα το email.

Κοίτα τους 2 μήνες νομίζω κάπου λέει τους πήρε.
Εγω προσωπικά πάλι και τους 2 μήνες δεν λέω ότι πείθομαι ως θέσφατο για τις προθέσεις του οιουδήποτε.

Κι ο Κυρίτσης από την άλλη είναι σαφής από το παρελθόν ότι φτιάχνει βίντεο και παίρνει εταιρικές χορηγίες.
Η πλάκα είναι που εδώ μέσα ορισμένοι επιμένουν στο χιουμοριστικό σκέλος των βίντεο
αγνοώντας το επιχειρηματικό.

Τέλος πάντων η Ν.Τ. κάνει κάποια πολύ σοβαρή δημόσια δήλωση
που αγγίζει τα όρια της νομικής κίνησης σε επιλήψιμη πράξη.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

το βιντεο ανεβηκε αφου ειχαν περασει 2 μηνες απο τη γραπτη επικοινωνια που ειχαν

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, WireFire είπε

Ρομπα επισης μπορουν να γινουν και αυτοι που δεχονται δωρακια για να τα βγαλουν ολα τελεια. Για σενα (και για καθε αλλον) ειναι οκ αυτο? 

Ειδες πουθενα να το γραφω αυτο; Ισα ισα υπαρχουν πολλοι προμοτερς στην Ελλαδα που τα καβατζωνουν παρα πολυ καλα και ομως ο κοσμος εχει μαυρα μεσανυχτα πως εχουν κανει περιουσιες με το να βγαζουν τα παντα λαδι. Καλως η κακως οσοι ειναι στο YouTube εχουν παει για το χρημα, οχι για κοινωνικο λειτουργημα.

4 λεπτά πριν, sensai είπε

το βιντεο ανεβηκε αφου ειχαν περασει 2 μηνες απο τη γραπτη επικοινωνια που ειχαν

2 μηνες, βγαλε γιορτες, βγαλε το ποσο καιρο τους πηρε να το φτιαξουν (μονταζ, κτλ κτλ) και θα δεις πως το εκαναν σχεδον στα καπακια.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν από μία δεκαετία περίπου θέλαμε να πάρουμε σταθερό υπολογιστή για δικηγορικό γραφείο. Πηγαίνουμε στο Πλαίσιο, μας ρωτάει ο πωλητής τι θέλουμε, του λέμε ότι είναι για δικηγορικό γραφείο, άρα δεν έχουμε και πολλές απαιτήσεις (πχ κάρτα γραφικών κτλ).

Οπότε έρχεται ο απίθανος και μου δίνει και τα office professional, ενώ τα windows είχαν πάνω τα home edition, λέγοντας μου ότι επειδή είναι για επαγγελματικό χώρο πρέπει να πάρω τα professional και ότι αν γινόταν κάποιος έλεγχος από ΣΔΟΕ, θα είχαμε πρόβλημα!

Εν τω μεταξύ τότε πρέπει να είχαν διάφορα πάνω από 100€ οι εκδόσεις αυτές.

Του λέω "μεταξύ μας τώρα, αυτό σημαίνει office PROFESSIONAL ή μήπως η διαφορά είναι στις εφαρμογές που περιέχουν;" Και μου απαντάει με περίσσια μαγκιά "θέλεις να πάρεις το home και σε μια εβδομάδα να αναγκαστείς να πάρεις το professional; "

Φυσικά τον έγραψα και πήρα τα home.

Προφανώς και η διαφορά ανάμεσα στις εκδόσεις είναι στο περιεχόμενο των εφαρμογών και όχι στον χώρο χρήσης τους, αλλά όσο μπορούν θα παραμυθιασουν τον κόσμο για να πάρουν το bonus της πώλησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fredd0 είπε

εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ...

plaisio sxolio.PNG

Δεν είδα το βίντεο τους και ούτε πρόκειται γιατί στο κανάλι  pcsteps δεν έχουν αντικειμενική άποψη σε πολλά πράγματα, δες για μπιτκόιν, άπλι και άλλα.... και σχόλιο που έκανα στο βίντεο που κατηγορούσε το μπιτκόιν το.....τι έχει να πεί που ανέβηκε και δεν είναι " φούσκα" και φυσικά ήταν χωρίς ύβρεις.... έπεσε λογοκρία και δεν εμφανίζεται....βγάζουν κόμπλεξ νομίζω.....δεν υποστηρίζω πλαίσιο και ούτε μου αρέσουν τα τουρμπο τους και οι συνθήκες εργασίας που εκμεταλεύουν τους υπάλληλους τους....

Επεξ/σία από Cli
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Κοίτα τους 2 μήνες νομίζω κάπου λέει τους πήρε.
Εγω προσωπικά πάλι και τους 2 μήνες δεν λέω ότι πείθομαι ως θέσφατο για τις προθέσεις του οιουδήποτε.

Κι ο Κυρίτσης από την άλλη είναι σαφής από το παρελθόν ότι φτιάχνει βίντεο και παίρνει εταιρικές χορηγίες.
Η πλάκα είναι που εδώ μέσα ορισμένοι επιμένουν στο χιουμοριστικό σκέλος των βίντεο
αγνοώντας το επιχειρηματικό.

Τέλος πάντων η Ν.Τ. κάνει κάποια πολύ σοβαρή δημόσια δήλωση
που αγγίζει τα όρια της νομικής κίνησης σε επιλήψιμη πράξη.

Πολυ καλα τα λεει κατεμε η εν λογο κυρια.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, WireFire said:

υπάρχει η θετική προβολή και η αρνητική προβολή
και τα δυο μπορούν να ενέχουν από το πλέον θεμιτό οικονομικό κίνητρο μέχρι ακόμα και αδικήματα πχ εκβίαση

να το ξεκαθαρίσω, γενικά μιλώντας και χωρίς να αποφαίνομαι τί σχέση μπορεί να υπονοείται στη συγκεκριμένη περίπτωση

Επεξ/σία από KoreanW
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...