Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Εσύ όμως ξέρεις να το κάνεις αυτό αν τύχει πρόβλημα. Βάλε πόσοι πήγαν στους τεχνικούς του πλαίσιο και τους έλεγαν ότι δεν φτιάχνεται ή τους έλεγαν όσο ήθελαν για επισκευή, με στόχο να τους παροτρύνουν να πάρουν καινούργιο (κάτι που btw κάνει και η Apple στα official stores της τα τελευταία χρόνια, αν αφορά macbook). Δεν νομίζω ο Κυρίτσης να ασχολήθηκε να κάνει αντίποινα στο Πλαίσιο για την άρνηση της χορηγίας, δεν έχει δώσει τέτοια εντύπωση τόσα χρόνια. Το Πλαίσιο από την άλλη, πουλάει σαγιονάρες σε εκσιμώο με τις φουσκωμένες περιγραφές του στα προϊόντα και, δυστυχώς, ο μέσος καταναλωτής δεν καταλαβαίνει ότι τον κάνουν scam. Ο κόσμος δεν είναι πονηρός όσον αφορά την τεχνολογία, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες ηλικίες. Α έκαναν και τέτοια; Όντως πολύς κόσμος δεν έχει ιδέα, θυμάμαι πχ σε τμήμα service που μια κοπελιά πήγε ενα laptop και ο τεχνικός ρωτούσε αν έχει ssd, η κοπέλα λέει δεν ξέρω εγώ από αυτά. Στον δικό μου όταν είχε καεί το τροφοδοτικό έκανε ένα πλαφ και έσβησε, μύριζε καμένο, μετα δεν άναβε καθόλου. Πήγα στο service και τους λέω ότι πρέπει να έχει κάποιο θέμα το τροφοδοτικό. 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Εσύ όμως ξέρεις να το κάνεις αυτό αν τύχει πρόβλημα. Βάλε πόσοι πήγαν στους τεχνικούς του πλαίσιο και τους έλεγαν ότι δεν φτιάχνεται ή τους έλεγαν όσο ήθελαν για επισκευή, με στόχο να τους παροτρύνουν να πάρουν καινούργιο (κάτι που btw κάνει και η Apple στα official stores της τα τελευταία χρόνια, αν αφορά macbook). Δεν νομίζω ο Κυρίτσης να ασχολήθηκε να κάνει αντίποινα στο Πλαίσιο για την άρνηση της χορηγίας, δεν έχει δώσει τέτοια εντύπωση τόσα χρόνια. Το Πλαίσιο από την άλλη, πουλάει σαγιονάρες σε εκσιμώο με τις φουσκωμένες περιγραφές του στα προϊόντα και, δυστυχώς, ο μέσος καταναλωτής δεν καταλαβαίνει ότι τον κάνουν scam. Ο κόσμος δεν είναι πονηρός όσον αφορά την τεχνολογία, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες ηλικίες. ΑΝΕΤΑ ομως....Ακομα και γιαυτο να μην ανεβασε το βιντεο να εισαι 1000000% σιγουρος πως αν τσεπωνε μια καλη χορηγια για promotion των καθαριστικων αυτο το βιντεακι θα εμπαινε στο συρταρι.....Οποτε δεν αλλαζει ιδιαιτερα το θεμα.... 2
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 6 minutes ago, Dinos_12345 said: Το Πλαίσιο από την άλλη, πουλάει σαγιονάρες σε εκσιμώο με τις φουσκωμένες περιγραφές του στα προϊόντα και, δυστυχώς, ο μέσος καταναλωτής δεν καταλαβαίνει ότι τον κάνουν scam. Ο κόσμος δεν είναι πονηρός όσον αφορά την τεχνολογία, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες ηλικίες. Όλοι οι έμποροι το ίδιο προσπαθούν να κάνουν. Αυτοί μάλλον το κάνουν καλύτερα αλλιώς θα τους είχε ξεράσει η αγορά τόσα χρόνια.
papoys1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Εγώ παιδιά και laptop έχω 12 χρόνια μια χαρά δουλεύει , μόνο το κουμπάκι που ανοίγει χάλασε το πήγα δεν είχαν ανταλλακτικό γιατί ήταν παλιό μοντέλο και το κόλησαν , και τηλεόραση έχω και μάλιστα ήθελα μία ειδικά 39 ιντσών γιατί δεν χώραγε 40άρα έφαγα τον κόσμο και βρήκα μόνο ένα μοντέλο turbox την οποία φυσικά αγόρασα και μια χαρά δουλεύει. Σίγουρα δεν είναι για κάποιους που ψάχνουν εξειδικευμένα εργαλεία με τέλειες αποδόσεις αλλά είναι μια χαρά για κάποιους που ψάχνουν απλά φτηνά εργαλεία τα οποία θα βρουν ένα σέρβις να τα πάνε αν χαλάσουν. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε ΑΝΕΤΑ ομως....Ακομα και γιαυτο να μην ανεβασε το βιντεο να εισαι 1000000% σιγουρος πως αν τσεπωνε μια καλη χορηγια για promotion των καθαριστικων αυτο το βιντεακι θα εμπαινε στο συρταρι.....Οποτε δεν αλλαζει ιδιαιτερα το θεμα.... Θα μπορούσε, δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως και ο Κυρίτσης δεν είναι κανένας άγιος, είναι ξεκάθαρα πολύ εμπνευσμένη η σειρά "Για ηλίθιους" από τα βιβλία "for dummies", όπως και η γραφή και σχεδιασμός των thumbnails.
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Εγώ παιδιά και laptop έχω 12 χρόνια μια χαρά δουλεύει , μόνο το κουμπάκι που ανοίγει χάλασε το πήγα δεν είχαν ανταλλακτικό γιατί ήταν παλιό μοντέλο και το κόλησαν , και τηλεόραση έχω και μάλιστα ήθελα μία ειδικά 39 ιντσών γιατί δεν χώραγε 40άρα έφαγα τον κόσμο και βρήκα μόνο ένα μοντέλο turbox την οποία φυσικά αγόρασα και μια χαρά δουλεύει. Σίγουρα δεν είναι για κάποιους που ψάχνουν εξειδικευμένα εργαλεία με τέλειες αποδόσεις αλλά είναι μια χαρά για κάποιους που ψάχνουν απλά φτηνά εργαλεία τα οποία θα βρουν ένα σέρβις να τα πάνε αν χαλάσουν. Και εδώ αγορασμενο laptop το 2009 και δουλεύει ακόμα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Α έκαναν και τέτοια; Όντως πολύς κόσμος δεν έχει ιδέα, θυμάμαι πχ σε τμήμα service που μια κοπελιά πήγε ενα laptop και ο τεχνικός ρωτούσε αν έχει ssd, η κοπέλα λέει δεν ξέρω εγώ από αυτά. Στον δικό μου όταν είχε καεί το τροφοδοτικό έκανε ένα πλαφ και έσβησε, μύριζε καμένο, μετα δεν άναβε καθόλου. Πήγα στο service και τους λέω ότι πρέπει να έχει κάποιο θέμα το τροφοδοτικό. Έχουν ακουστεί πολλές τέτοιες ιστορίες όμως κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ισχύουν. Ξέροντας το Πλαίσιο πάντως, δεν μου κάνει εντύπωση αν όντως ισχύουν.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε Θα μπορούσε, δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως και ο Κυρίτσης δεν είναι κανένας άγιος, είναι ξεκάθαρα πολύ εμπνευσμένη η σειρά "Για ηλίθιους" από τα βιβλία "for dummies", όπως και η γραφή και σχεδιασμός των thumbnails. Πραγματικα απορω με ολους που καθεστε και παρακολουθειτε τετοια βιντεο, να αφησω στην ακρη πως ολα ειναι αναμασημενα (τα εχουμε διαβασει και δει 100000 φορες πριν), το επιπεδο και ο "επαγγελματισμος" ειναι πολλες βαθμιδες πιο κατω απο οτι εχουμε δει παλιοτερα. Τεσπα, οπως και να εχει ο τυπος εγινε ρομπα, και πολυ καλα επαθε. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Salvation81 1
WireFire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Φημες λενε οτι οποιος εγραψε μεχρι στιγμης καλα λογια για το Πλαισιο θα του δωσουν δωρεαν ενα αηφον12. Και σε επομενο θεμα που θα γραψουν για το κακο Πλαισιο που καθυστερει τις παραγγελιες θα του το ξαναπαρουν πισω. 1
papoys1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Θα έλεγα και το άλλο. Το Πλαίσιο μπορούμε να το πούμε και διαφορετικά σαν τον Χαρμάνη των καλλυντικών ή σαν το lidl των ηλεκτρονικών καταστημάτων και όπως ο χαρμάνης και το lidl θα έχει πάντα φανατικούς αγοραστές ότι και αν λένε οι υπόλοιποι έτσι και το πλαίσιο θα έχει φανατικούς αγοραστές. Από κει και πέρα ότι και να πει ο κάθε Κυρίτσης , ο οποίος μπορεί να είναι γνώστης σε αυτό που κάνει και εγώ τον βλέπω , δεν πρόκειται με τίποτε να αλλάξει άποψη σε αυτούς που αγοράζουν από το πλαίσιο.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, WireFire είπε Φημες λενε οτι οποιος εγραψε μεχρι στιγμης καλα λογια για το Πλαισιο θα του δωσουν δωρεαν ενα αηφον12. Και σε επομενο θεμα που θα γραψουν για το κακο Πλαισιο που καθυστερει τις παραγγελιες θα του το ξαναπαρουν πισω. Πριν κανα μηνα πηρα εναν επεξεργαστη απο Πλαισιο, Παρασκευη Παραγγελια, Δευτερα πρωι τον ειχα σπιτι. Φυσικα ολες οι παραγγελιες δεν γινεται να πηγαινουν λαδι, πουθενα δεν γινεται αυτο εξαλλου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ παιδιά και laptop έχω 12 χρόνια μια χαρά δουλεύει , μόνο το κουμπάκι που ανοίγει χάλασε το πήγα δεν είχαν ανταλλακτικό γιατί ήταν παλιό μοντέλο και το κόλησαν , και τηλεόραση έχω και μάλιστα ήθελα μία ειδικά 39 ιντσών γιατί δεν χώραγε 40άρα έφαγα τον κόσμο και βρήκα μόνο ένα μοντέλο turbox την οποία φυσικά αγόρασα και μια χαρά δουλεύει. Σίγουρα δεν είναι για κάποιους που ψάχνουν εξειδικευμένα εργαλεία με τέλειες αποδόσεις αλλά είναι μια χαρά για κάποιους που ψάχνουν απλά φτηνά εργαλεία τα οποία θα βρουν ένα σέρβις να τα πάνε αν χαλάσουν. Και εγώ που νόμιζα ότι στα Lidl θα έβρισκες καλύτερα πράγματα 😁
Bspus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Δεν έχει σημασία, είσαι ένας στο εκατομμύριο. Μαζί με την δική σου εμπειρία και μίας φίλης μου που έχει ένα τούβλο-χ λάπτοπ, δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι πήρε τούβλο-χ και βγήκε καλό και ασχολούμαι πάνω από 10 χρόνια. Βαλε και μενα στη λιστα! TurboX laptop του 2007 που αγορασε ο πατερας μου δεν εχει παθει απολυτως τιποτα και εκανε σχεδον μια δεκαετια βαρια χρηση. Οταν το βαρεθηκε περασε σε μενα οπου του εβαλα ssd και παει ακομα και σημερα αξιοπρεπεστατα. Ασχετα αν μου ειναι αχρηστο και το εχω απλα για καβατζα. 1
Shadow Explorer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες, το κανάλι PCsteps έχει κράξει το πλαισιο και καθε πλαίσιο αρκετές φορες στο παρελθόν. To βίντεο δε δημιουργήθηκε σαν αντίποινα για άρνηση χορηγίας. Οποιος θέλει ας τσεκάρει το καναλι για βίντεο που αφορούν έτοιμους υπολογιστες κτλ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Shadow Explorer 4
Bspus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πραγματικα απορω με ολους που καθεστε και παρακολουθειτε τετοια βιντεο, να αφησω στην ακρη πως ολα ειναι αναμασημενα (τα εχουμε διαβασει και δει 100000 φορες πριν), το επιπεδο και ο "επαγγελματισμος" ειναι πολλες βαθμιδες πιο κατω απο οτι εχουμε δει παλιοτερα. Τεσπα, οπως και να εχει ο τυπος εγινε ρομπα, και πολυ καλα επαθε. Αν και θεωρω οτι εχει γνωσεις και κανει αξιοπρεπη προσπαθεια στην ερευνα του, δεν νομιζω να βλεπει κανεις βιντεο του Κυριτση για να μαθει πραγματικα. Το niche του ειναι κωμωδια σε συνδυασμο με λιγη ενημερωση/επιμορφωση και ειναι κατι που θεωρω οτι δεν μπορει να το κανει ο καθενας επιτυχημενα. Και ο συγκεκριμενος κατα τη γνωμη μου το καταφερνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις