Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το κλασσικό ετήσιο thread που ανοίγει εδώ και λίγα χρόνια για να κράξουμε turbox και πλαίσιο, πλαοοτερα άνοιγαν συχνότερα thread. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας, είχα turbox που αγοράστηκε πακέτο από το πλαίσιο το 2009, η κεντρική μονάδα άντεξε 11 χρόνια με ένα μονο καμμένο τροφοδοτικό στην 2ετια που πρόλαβα και το άλλαξα οριακά 1 μήνα πριν την λήξη της εγγύησης. Η οθόνη που μέσα πρέπει να ήταν LG άντεξε 9 χρόνια μέχρι που κάηκε το panel, κερδισμενος βγήκα από την αγορά και ο υπολογιστής με ικανοποιουσε ως προς αυτά που έκανα. Τώρα ψαχτηκα πάλι αλλά δεν προτίμησα turbox και γενικά τίποτα καινούργιο λόγω τιμής και ελάχιστης χρήσης που κάνω, πήγα σε refurbished lenovo.

Δεν έχει σημασία, είσαι ένας στο εκατομμύριο. Μαζί με την δική σου εμπειρία και μίας φίλης μου που έχει ένα τούβλο-χ λάπτοπ, δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι πήρε τούβλο-χ και βγήκε καλό και ασχολούμαι πάνω από 10 χρόνια.

3 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Γιατί ποιός αγοράζει από αυτούς;

Γνωστή η πολιτική της εταιρίας τους.

No thanks.

Θα εκπλαγείς. Έμαθα από φίλο ότι το πλαίσιο πήγε σε μία πρεσβεία στην Αθήνα 60 iPhone 11 Pro Max μέσα στο 2020. Στην εταιρία που δούλευα, όλα μα όλα τα πράγματα που αγόραζε η εταιρία με τιμολόγιο, ήταν από Πλαίσιο. Ο απλός κοσμάκης που πάει για ψώνια χωρίς έρευνα αγοράς, πάει στο Πλαίσιο. Πήγαινε σε γιορτή, ΣΚ, black Friday στο Πλαίσιο, θα δεις ότι γίνεται της 'τάνας.

• Like 3
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KoreanW είπε

προσωπικά χ@στηκα για το Πλαίσιο
και αν θες μια γνώμη αρνητική θα είναι,
μου την έχει σπάσει που στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής είχαν προσλάβει κάτι νταήδες για να διαχειρίζονται το πεζοδρόμιο ως πάρκινκ

το πρώτο μου σχόλιο είναι ότι η αντίδραση της Ν.Τ. δεν αφορά (μόνο) την εικόνα των προϊόντων
και το δεύτερό μου σχόλιο είναι πως αν δεις το δεύτερο βίντεο του Κυρίτση, πρόσεξε αυτά που λέει για «μεζονέτες» γιατί δεν ξέρω αν είναι φωτογραφικά,
αλλά είτε αλήθεια είτε όχι, μου φαίνονται πολύ κακή ιδέα τέτοια να λέγονται δημόσια τουλάχιστον

Άμα δεις τα προηγούμενα βιντεάκια του, της ίδιας σειράς, θα καταλάβεις ότι αυτό είναι το είδος χιούμορ που έχει.

Καταλαβαίνω ότι μερικοί μπορεί να θιχτούν από αυτά που λέει, αλλά αν λογοκρίναμε το κάθε τι για να μην θιχτούν οι μεγάλες εταιρείες, τότε ας γίνουμε Κίνα που κάνει κουμάντο το CCP και τα τσιράκια του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, thomasG4 said:

Τα βίντεο του είναι χιουμοριστικά. 

Δεν ξέρω πόσο πιο απλό γίνεται.

Η πλευρά της Ν.Τ. αναδεικνύει την άλλη πλευρά της επίφασης:

«Εκ μέρους του PCsteps, σας στέλνω την πρόταση - προσφορά μας, με αίτημα χορηγικής - διαφημιστικής συμμετοχής του ΠΛΑΙΣΙΟ, στο νέο βίντεο που ετοιμάζουμε στο Youtube Channel του PCsteps ...

Το νέο αυτό βίντεο που σας προτείνουμε, θα παρουσιάζει με χιουμοριστικό και ενημερωτικό τρόπο συμβουλές... όπου θα προσελκύσει το ενδιαφερόμενο αγοραστικό κοινό για τα προϊόντα που το ΠΛΑΙΣΙΟ διαθέτει»
455379822_plaisiosxolio.PNG.0d615fd20410

ΥΓ: Τον Κυρίτση τον παρακολουθούσα από παλιά.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Αλλο να ζητήσει 3 πλακετες για πάρτυ του για να δώσει καλή βαθμολογία. Και τελείως άλλο να πάρει δωρεάν 2 καθαριστικα για να κάνει βίντεο και να τους προβάλλει σε βίντεο.

Η τουνη διάβασα χθες, ξόδεψε 5000 σε μια βδομάδα στο Ντουμπάι. Είπε ότι θα πλήρωνε τα διπλάσια αν δεν έκανε προβολή τα μαγαζιά που πήγε ως μια influencer που διαφημίζει μαγαζιά.

Όλα τα καναλια έτσι δουλεύουν. Στο insomnia ποιος τους έδωσε το  S21 ultra? Αυτοί δεν έχουν λεφτά για μια καλή video cam, θα δώσουν 1400 ευρώ για κινητό?

Φιλε τι λες; Χορηγια ξερεις τι σημαινει; Δωσε μου 1500ε (και λιγα μαλλον βαζω) να σου προμοταρω τα καθαριστικα (και αφου δεν ειπες ναι παρτα), ολο αυτο δεν εγινε για 2 καθαριστικα!!!!!

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ολοι εσεις που λετε για το ποιος αγοραζει απο αυτους, περιμεντε την επομενη προσφορα σε καμια gpu ;) 

Kαι προσφορά να έχουν ,δεν αγοράζω προσωπικά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ggiorgos7 είπε

Kαι προσφορά να έχουν ,δεν αγοράζω προσωπικά.

Εγω μια χαρα αγοραζω, τι βλακειες λετε καποιοι, δεν κοιτατε δηλαδη την τσεπη σας οταν ειναι να γλυτωσετε φραγκα επειδη απλα θελετε να "χωθειτε" στο Πλαισιο; Δημοκρατια εχουμε, απλα καποια πραγματα ειναι χαζα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Εγω μια χαρα αγοραζω, τι βλακειες λετε καποιοι, δεν κοιτατε δηλαδη την τσεπη σας οταν ειναι να γλυτωσετε φραγκα επειδη απλα θελετε να "χωθειτε" στο Πλαισιο; Δημοκρατια εχουμε, απλα καποια πραγματα ειναι χαζα.

Επιλογή μου είναι να μην αγοράζω από Πλαίσιο.Υπάρχουν εταιρίες πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.Χαιρω πολυ ,προεδρευομενη κοιν.δημοκρατία έχουμε ,τι σχέση έχει αυτό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ggiorgos7 είπε

Επιλογή μου είναι να μην αγοράζω από Πλαίσιο.Υπάρχουν εταιρίες πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.Χαιρω πολυ ,προεδρευομενη κοιν.δημοκρατία έχουμε ,τι σχέση έχει αυτό;

Μα δεν λες αυτο, λες και ΠΡΟΣΦΟΡΑ να εχει (δηλαδη να βρω κατι πιο φτηνα απο τους αλλους) ΔΕΝ αγοραζω απο εκει....
Το βρισκεις λογικο εσυ αυτο δηλαδη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Μα δεν λες αυτο, λες και ΠΡΟΣΦΟΡΑ να εχει (δηλαδη να βρω κατι πιο φτηνα απο τους αλλους) ΔΕΝ αγοραζω απο εκει....
Το βρισκεις λογικο εσυ αυτο δηλαδη;

Ναι.Δεν θα αγοράσω.Προσωπική επιλογή δεν είναι;Είναι.

Anyway μην ενοχλουμε το θρεντ με το αν θα αγοράσω ή οχι.

Spoiler

Για να το επιβεβαιώσουμε όμως ...δεν θα αγοράσω😝Καλό βράδυ.

Δημοσ.
40 minutes ago, liakjim said:

Δεν κατάλαβα τι έγινε.

Απ' ό,τι κατάλαβα, ο τύπος πρότεινε στο Πλαίσιο να του κάνει χορηγία για να το αναφέρει ως προτεινόμενο κατάστημα αγοράς καθαριστικών, με αφορμή ένα σχετικό βίντεο που θα έφτιαχνε για το κανάλι του. Το Πλαίσιο δεν ανταποκρίθηκε (βασικά του είπε "ενδιαφέρουσα πρόταση" αλλά δεν ξαναεπικοινώνησαν) και αυτός σαν παρεξηγημένη γκόμενα, ανέβασε βιντεάκι που κράζει το Πλαίσιο. Το Πλαίσιο ζήτησε να κατέβει το βίντεο ως δυσφημιστικό και ο τύπος ανέβασε άλλο χωρίς να αναφέρεται εμμέσως (πλην σαφώς) στο Πλαίσιο, σχολιάζοντας (με διάφορα εξυπνακίστικα "ευρήματα", κυρίως χρησιμοποιώντας τη λέξη "πλαίσιο" με την κυριολεκτική έννοια) τις πρακτικές του Πλαισίου, όπως και τις μεζονέτες που πιθανόν κατέχουν οι ιδιοκτήτες (!).

40 minutes ago, nvel said:

το tubo-x υπάρχει 35 χρόνια ως brandname και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί το κοινό που απευθύνεται δεν το απασχολούν αυτά που σωστά λέει το binteo

50 αν δεν κάνω λάθος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SKOKMAN said:

... Η εταιριαρα που ακουει στο ονομα Πλαισιο τον απείλησε με μηνυση ...

δεν τους κατονομάζει, απλά οι έχοντες κάποια εμπειρία καταλαβαίνουν ότι μιλάει για ένα σαβουρομάγαζο, το οποίον μπορεί να ανηκει στον οποιονδήποτε, πχ στο μέλος του forum eyw.

Καλά να πάθουν, αντί να βγουν και να πουν για κόστος και μαζική παραγωγή και πιθανότητες αστοχίας υλικού, ημιαγωγών, για την εγγύηση που δινουν κλπ αυτοί απειλούν με μήνυση. Αντε ας του κάνουν μήνυση να δούμε.

Καλά να πάθουν, τα ήθελε ο κώλος τους. Με στενοχωρεί που κοτζάμ Sapphire διάλεξε αυτούς για official distributor στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν έχει σημασία, είσαι ένας στο εκατομμύριο. Μαζί με την δική σου εμπειρία και μίας φίλης μου που έχει ένα τούβλο-χ λάπτοπ, δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι πήρε τούβλο-χ και βγήκε καλό και ασχολούμαι πάνω από 10 χρόνια.

Θα εκπλαγείς. Έμαθα από φίλο ότι το πλαίσιο πήγε σε μία πρεσβεία στην Αθήνα 60 iPhone 11 Pro Max μέσα στο 2020. Στην εταιρία που δούλευα, όλα μα όλα τα πράγματα που αγόραζε η εταιρία με τιμολόγιο, ήταν από Πλαίσιο. Ο απλός κοσμάκης που πάει για ψώνια χωρίς έρευνα αγοράς, πάει στο Πλαίσιο. Πήγαινε σε γιορτή, ΣΚ, black Friday στο Πλαίσιο, θα δεις ότι γίνεται της 'τάνας.

Ok, τι να σου πω. Εγώ laptop δεν θα επέλεγα από αυτούς, τον σταθερό τον πήρα με την λογική ότι ξέρω να τον ανοίξω και αλλάξω το 80% από τα εξαρτήματα που μπορεί να υποστούν βλάβη, τα laptop έχουν ιδιαιτεροτητες και απαιτούν περισσότερη εμπειρία για να τα ανοίξει κάποιος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Ok, τι να σου πω. Εγώ laptop δεν θα επέλεγα από αυτούς, τον σταθερό τον πήρα με την λογική ότι ξέρω να τον ανοίξω και αλλάξω το 80% από τα εξαρτήματα που μπορεί να υποστούν βλάβη, τα laptop έχουν ιδιαιτεροτητες και απαιτούν περισσότερη εμπειρία για να τα ανοίξει κάποιος. 

Εσύ όμως ξέρεις να το κάνεις αυτό αν τύχει πρόβλημα. Βάλε πόσοι πήγαν στους τεχνικούς του πλαίσιο και τους έλεγαν ότι δεν φτιάχνεται ή τους έλεγαν όσο ήθελαν για επισκευή, με στόχο να τους παροτρύνουν να πάρουν καινούργιο (κάτι που btw κάνει και η Apple στα official stores της τα τελευταία χρόνια, αν αφορά macbook).

9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Απ' ό,τι κατάλαβα, ο τύπος πρότεινε στο Πλαίσιο να του κάνει χορηγία για να το αναφέρει ως προτεινόμενο κατάστημα αγοράς καθαριστικών, με αφορμή ένα σχετικό βίντεο που θα έφτιαχνε για το κανάλι του. Το Πλαίσιο δεν ανταποκρίθηκε (βασικά του είπε "ενδιαφέρουσα πρόταση" αλλά δεν ξαναεπικοινώνησαν) και αυτός σαν παρεξηγημένη γκόμενα, ανέβασε βιντεάκι που κράζει το Πλαίσιο. Το Πλαίσιο ζήτησε να κατέβει το βίντεο ως δυσφημιστικό και ο τύπος ανέβασε άλλο χωρίς να αναφέρεται εμμέσως (πλην σαφώς) στο Πλαίσιο, σχολιάζοντας (με διάφορα εξυπνακίστικα "ευρήματα", κυρίως χρησιμοποιώντας τη λέξη "πλαίσιο" με την κυριολεκτική έννοια) τις πρακτικές του Πλαισίου, όπως και τις μεζονέτες που πιθανόν κατέχουν οι ιδιοκτήτες (!).

50 αν δεν κάνω λάθος. 

Δεν νομίζω ο Κυρίτσης να ασχολήθηκε να κάνει αντίποινα στο Πλαίσιο για την άρνηση της χορηγίας, δεν έχει δώσει τέτοια εντύπωση τόσα χρόνια. Το Πλαίσιο από την άλλη, πουλάει σαγιονάρες σε εκσιμώο με τις φουσκωμένες περιγραφές του στα προϊόντα και, δυστυχώς, ο μέσος καταναλωτής δεν καταλαβαίνει ότι τον κάνουν scam. Ο κόσμος δεν είναι πονηρός όσον αφορά την τεχνολογία, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες ηλικίες.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Salvation81 said:

... Τα ιδια και τα ιδια, χρονια και χρονια μετα ξεπεταγονται απο διαφορα ατομα λες και ειναι κατι νεο, λες και ειναι κατι που δεν εχει ξαναειπωθει. ...

έχει ξαναειπωθεί και ξαναγραφτει πολλές φορές εδώ και 10ετίες, παράπονα διάφορα κλπ. Απλώς τώρα τους πείραξε επειδή τους χάϊδεψε έστω και ελαφρά και πάρα πολύ ευγενικά ο Κυρίτσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...