SabotazNic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Τιποτα να μην ζητησει, ειναι δυνατον να ζητας χορηγια για να προμοταρεις πεπιεσμενο αερα και μαντιλακια; Ποιος σου ειπε οτι το ζητησε η εταιρεια και δεν τους ζητηθηκε να το προμοταρουν?Στην τελικη, ειναι σχετικο με το pc και αυτο
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ποιος σου ειπε οτι το ζητησε η εταιρεια και δεν τους ζητηθηκε να το προμοταρουν?Στην τελικη, ειναι σχετικο με το pc και αυτο Το γραφουν οι ιδιοι στην απαντηση τους στο FB.
fredd0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ποιος σου ειπε οτι το ζητησε η εταιρεια και δεν τους ζητηθηκε να το προμοταρουν?Στην τελικη, ειναι σχετικο με το pc και αυτο εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ... 1
nvel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 το tubo-x υπάρχει 35 χρόνια ως brandname και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί το κοινό που απευθύνεται δεν το απασχολούν αυτά που σωστά λέει το binteo 1
KoreanW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) πάντως αυτά που λέει για «μεζονέτες» στο δεύτερο βίντεο δεν είναι και η πιο συνετή ιδέα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ... καταλαβα οτι κραζουμε το πλαισιο. Οτι να'ναι ο τυπος
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, fredd0 είπε εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ... Δυστυχως τετοια ξεφτυλικια στην Ελλαδα υπαρχουν ανεκαθεν. Θυμαμαι μια εποχη (καμια 10αρια χρονια πριν) που καποιος απο εταιρεια μητρικων μου ειπε πως καποιος απο μεγαλο Ελληνικο περιοδικο τους ειχε ζητησει αλλες 3 μητρικες δωρο (ακριβα μοντελα) προκειμενου να τους δωσει καλη κριτικη στην παρουσιαση του. Αποτι βλεπω τραγικα πραγματα συνεχιζουν (και εντος συνορων) και δεν θα σταματησουν ποτε.
29gk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ειναι κιαυτη η ρημαδα η διαφημιση που, καλη ή κακη αριστες κι οι δυο, εχουν τοσο αναγκη ΚΑΙ οι ΔΥΟ πλευρες. 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε πάντως αυτά που λέει για «μεζονέτες» στο δεύτερο βίντεο δεν είναι και η πιο συνετή ιδέα Τα βίντεο του είναι χιουμοριστικά. Αυτό ήταν το λάθος που έκανε το Πλαίσιο εξ'αρχής. Αν νομίζεις (όχι εσύ φυσικά) ότι θα χαλάσει το image του brand σου, από κάποιον που φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια που έχουν μια δόση αλήθειας μέσα, τότε το brand σου δεν είναι τόσο δυνατό όσο θέλεις να πιστεύεις. 3 3
KoreanW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, thomasG4 said: Τα βίντεο του είναι χιουμοριστικά. Αυτό ήταν το λάθος που έκανε το Πλαίσιο εξ'αρχής. Αν νομίζεις (όχι εσύ φυσικά) ότι θα χαλάσει το image του brand σου, από κάποιον που φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια που έχουν μια δόση αλήθειας μέσα, τότε το brand σου δεν είναι τόσο δυνατό όσο θέλεις να πιστεύεις. προσωπικά χ@στηκα για το Πλαίσιο και αν θες μια γνώμη αρνητική θα είναι, μου την έχει σπάσει που στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής είχαν προσλάβει κάτι νταήδες για να διαχειρίζονται το πεζοδρόμιο ως ιδιωτικό χώρο και πάρκινκ το πρώτο μου σχόλιο είναι ότι η αντίδραση της Ν.Τ. κατά τα λεγόμενα δεν αφορά (μόνο) την εικόνα των προϊόντων και το δεύτερό μου σχόλιο είναι πως αν δεις το δεύτερο βίντεο του Κυρίτση, πρόσεξε αυτά που λέει για «μεζονέτες» γιατί δεν ξέρω τί σχέση έχουν να λέγονται Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
DimosthenisG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δυστυχως τετοια ξεφτυλικια στην Ελλαδα υπαρχουν ανεκαθεν. Θυμαμαι μια εποχη (καμια 10αρια χρονια πριν) που καποιος απο εταιρεια μητρικων μου ειπε πως καποιος απο μεγαλο Ελληνικο περιοδικο τους ειχε ζητησει αλλες 3 μητρικες δωρο (ακριβα μοντελα) προκειμενου να τους δωσει καλη κριτικη στην παρουσιαση του. Αποτι βλεπω τραγικα πραγματα συνεχιζουν (και εντος συνορων) και δεν θα σταματησουν ποτε. Αλλο να ζητήσει 3 πλακετες για πάρτυ του για να δώσει καλή βαθμολογία. Και τελείως άλλο να πάρει δωρεάν 2 καθαριστικα για να κάνει βίντεο και να τους προβάλλει σε βίντεο. Η τουνη διάβασα χθες, ξόδεψε 5000 σε μια βδομάδα στο Ντουμπάι. Είπε ότι θα πλήρωνε τα διπλάσια αν δεν έκανε προβολή τα μαγαζιά που πήγε ως μια influencer που διαφημίζει μαγαζιά. Όλα τα καναλια έτσι δουλεύουν. Στο insomnia ποιος τους έδωσε το S21 ultra? Αυτοί δεν έχουν λεφτά για μια καλή video cam, θα δώσουν 1400 ευρώ για κινητό? 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Γιατί ποιός αγοράζει από αυτούς; Γνωστή η πολιτική της εταιρίας τους. No thanks.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κλασσικό ετήσιο thread που ανοίγει εδώ και λίγα χρόνια για να κράξουμε turbox και πλαίσιο, παλαιοτερα άνοιγαν συχνότερα thread. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας, είχα turbox που αγοράστηκε πακέτο από το πλαίσιο το 2009, η κεντρική μονάδα άντεξε 11 χρόνια με ένα μονο καμμένο τροφοδοτικό στην 2ετια που πρόλαβα και το άλλαξα οριακά 1 μήνα πριν την λήξη της εγγύησης. Η οθόνη που μέσα πρέπει να ήταν LG άντεξε 9 χρόνια μέχρι που κάηκε το panel, κερδισμενος βγήκα από την αγορά και ο υπολογιστής με ικανοποιουσε ως προς αυτά που έκανα. Τώρα ψαχτηκα πάλι αλλά δεν προτίμησα turbox και γενικά τίποτα καινούργιο λόγω τιμής και ελάχιστης χρήσης που κάνω, πήγα σε refurbished lenovo. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Βασίλης_29 2
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ολοι εσεις που λετε για το ποιος αγοραζει απο αυτους, περιμεντε την επομενη προσφορα σε καμια gpu 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις