Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Τιποτα να μην ζητησει, ειναι δυνατον να ζητας χορηγια για να προμοταρεις πεπιεσμενο αερα και μαντιλακια;

Ποιος σου ειπε οτι το ζητησε η εταιρεια και δεν τους ζητηθηκε να το προμοταρουν?Στην τελικη, ειναι σχετικο με το pc και αυτο

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ποιος σου ειπε οτι το ζητησε η εταιρεια και δεν τους ζητηθηκε να το προμοταρουν?Στην τελικη, ειναι σχετικο με το pc και αυτο

Το γραφουν οι ιδιοι στην απαντηση τους στο FB.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ...

plaisio sxolio.PNG

• Like 1
Δημοσ.

το tubo-x υπάρχει 35 χρόνια ως brandname και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί το κοινό που απευθύνεται δεν το απασχολούν αυτά που σωστά λέει το binteo

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως αυτά που λέει για «μεζονέτες» στο δεύτερο βίντεο
δεν είναι και η πιο συνετή ιδέα

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εβαλε το πλαισιο το εμειλ που τους εστειλε ... ξεφτυλικι ειναι βασικα, δωστε μου λεφτα να σας προμοταρω, αλλα ειστε ντα κακη εταιρεια ...

καταλαβα οτι κραζουμε το πλαισιο. Οτι να'ναι ο τυπος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

plaisio sxolio.PNG

Δυστυχως τετοια ξεφτυλικια στην Ελλαδα υπαρχουν ανεκαθεν. Θυμαμαι μια εποχη (καμια 10αρια χρονια πριν) που καποιος απο εταιρεια μητρικων μου ειπε πως καποιος απο μεγαλο Ελληνικο περιοδικο τους ειχε ζητησει αλλες 3 μητρικες δωρο (ακριβα μοντελα) προκειμενου να τους δωσει καλη κριτικη στην παρουσιαση του.
Αποτι βλεπω τραγικα πραγματα συνεχιζουν (και εντος συνορων) και δεν θα σταματησουν ποτε.

Δημοσ.

Ειναι κιαυτη η ρημαδα η διαφημιση που, καλη ή κακη αριστες κι οι δυο, εχουν τοσο αναγκη ΚΑΙ οι ΔΥΟ πλευρες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

πάντως αυτά που λέει για «μεζονέτες» στο δεύτερο βίντεο
δεν είναι και η πιο συνετή ιδέα

Τα βίντεο του είναι χιουμοριστικά. 

Αυτό ήταν το λάθος που έκανε το Πλαίσιο εξ'αρχής. 

Αν νομίζεις (όχι εσύ φυσικά) ότι θα χαλάσει το image του brand σου, από κάποιον που φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια που έχουν μια δόση αλήθειας μέσα, τότε το brand σου δεν είναι τόσο δυνατό όσο θέλεις να πιστεύεις.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, thomasG4 said:

Τα βίντεο του είναι χιουμοριστικά. 

Αυτό ήταν το λάθος που έκανε το Πλαίσιο εξ'αρχής. 

Αν νομίζεις (όχι εσύ φυσικά) ότι θα χαλάσει το image του brand σου, από κάποιον που φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια που έχουν μια δόση αλήθειας μέσα, τότε το brand σου δεν είναι τόσο δυνατό όσο θέλεις να πιστεύεις.

προσωπικά χ@στηκα για το Πλαίσιο
και αν θες μια γνώμη αρνητική θα είναι,
μου την έχει σπάσει που στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής είχαν προσλάβει κάτι νταήδες για να διαχειρίζονται το πεζοδρόμιο ως ιδιωτικό χώρο και πάρκινκ

το πρώτο μου σχόλιο είναι ότι η αντίδραση της Ν.Τ. κατά τα λεγόμενα δεν αφορά (μόνο) την εικόνα των προϊόντων
και το δεύτερό μου σχόλιο είναι πως αν δεις το δεύτερο βίντεο του Κυρίτση, πρόσεξε αυτά που λέει για «μεζονέτες» γιατί δεν ξέρω τί σχέση έχουν να λέγονται

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δυστυχως τετοια ξεφτυλικια στην Ελλαδα υπαρχουν ανεκαθεν. Θυμαμαι μια εποχη (καμια 10αρια χρονια πριν) που καποιος απο εταιρεια μητρικων μου ειπε πως καποιος απο μεγαλο Ελληνικο περιοδικο τους ειχε ζητησει αλλες 3 μητρικες δωρο (ακριβα μοντελα) προκειμενου να τους δωσει καλη κριτικη στην παρουσιαση του.
Αποτι βλεπω τραγικα πραγματα συνεχιζουν (και εντος συνορων) και δεν θα σταματησουν ποτε.

Αλλο να ζητήσει 3 πλακετες για πάρτυ του για να δώσει καλή βαθμολογία. Και τελείως άλλο να πάρει δωρεάν 2 καθαριστικα για να κάνει βίντεο και να τους προβάλλει σε βίντεο.

Η τουνη διάβασα χθες, ξόδεψε 5000 σε μια βδομάδα στο Ντουμπάι. Είπε ότι θα πλήρωνε τα διπλάσια αν δεν έκανε προβολή τα μαγαζιά που πήγε ως μια influencer που διαφημίζει μαγαζιά.

Όλα τα καναλια έτσι δουλεύουν. Στο insomnia ποιος τους έδωσε το  S21 ultra? Αυτοί δεν έχουν λεφτά για μια καλή video cam, θα δώσουν 1400 ευρώ για κινητό?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί ποιός αγοράζει από αυτούς;

Γνωστή η πολιτική της εταιρίας τους.

No thanks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κλασσικό ετήσιο thread που ανοίγει εδώ και λίγα χρόνια για να κράξουμε turbox και πλαίσιο, παλαιοτερα άνοιγαν συχνότερα thread. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας, είχα turbox που αγοράστηκε πακέτο από το πλαίσιο το 2009, η κεντρική μονάδα άντεξε 11 χρόνια με ένα μονο καμμένο τροφοδοτικό στην 2ετια που πρόλαβα και το άλλαξα οριακά 1 μήνα πριν την λήξη της εγγύησης. Η οθόνη που μέσα πρέπει να ήταν LG άντεξε 9 χρόνια μέχρι που κάηκε το panel, κερδισμενος βγήκα από την αγορά και ο υπολογιστής με ικανοποιουσε ως προς αυτά που έκανα. Τώρα ψαχτηκα πάλι αλλά δεν προτίμησα turbox και γενικά τίποτα καινούργιο λόγω τιμής και ελάχιστης χρήσης που κάνω, πήγα σε refurbished lenovo.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...