SKOKMAN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Πριν απο μερικές ημερες ανεβασε ενα βιντεο για τα turbo x και τα προβληματα που εχουν Η εταιριαρα που ακουει στο ονομα Πλαισιο τον απείλησε με μηνυση Και ο Θεος ανέβασε ΑΥΤΟ το διαμάντι 17 1
DimosthenisG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά σε αυτό το φόρουμ , παίζει να υπάρχει τρολαρισμα στα τουβλο-χ εδώ και 10+ τουλάχιστον χρόνια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από DimosthenisG 8
oletiras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ηταν ιδιαιτερα μικροπρεπης η ενέργεια του ΠΛΑΙΣΙΟ. Οι ανθρωποι δεν έχουν ιδέα απο PR (οχι πως εγω εχω, αλλα ξέρω σίγουρα οτι ειναι ο λάθος τρόπος να χειριστείς μια τετοια κριτικη). Τώρα ας απολαυσουν το streisand effect. 7
SKOKMAN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 τα ηθελε ο κ...ς τους Στο ''πλαισιο'' της κριτικης 1
NT1G Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, oletiras είπε Ηταν ιδιαιτερα μικροπρεπης η ενέργεια του ΠΛΑΙΣΙΟ. Οι ανθρωποι δεν έχουν ιδέα απο PR (οχι πως εγω εχω, αλλα ξέρω σίγουρα οτι ειναι ο λάθος τρόπος να χειριστείς μια τετοια κριτικη). Τώρα ας απολαυσουν το streisand effect. Στην Ελλάδα; Ποιος θα δώσει σημασία εκτός από τα άτομα που ασχολούνται με αυτά που είναι λίγα;
KoreanW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά η κυρία Ν.Τ. μιλάει και για κάτι άλλο: ότι τους προξενεί εντύπωση που η προβολή αυτού του βίντεο έγινε 2 μήνες μετά από πρόταση για χορηγία σε άλλο βίντεο, και για μη αδειοδοτημένη χρήση του brand. Τα περί αναληθειών ή προσβολής του CEO είναι παρεπόμενα. https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039692926042244?comment_id=4039835096028027 https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039974592680744?hc_location=ufi Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
SKOKMAN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Στην Ελλάδα; Ποιος θα δώσει σημασία εκτός από τα άτομα που ασχολούνται με αυτά που είναι λίγα; Μα σε αυτα που ασχολουνται με αυτα δεν απευθύνεται το εν λογο καταστημα στο ''πλαισιο'' της επιχειρηματικοτητας του? 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Βασικά το Πλαίσιο μιλάει για κάτι άλλο. Για προβολή αυτού του βίντεο μετά από απόρριψη πρότασης για χορηγία σε άλλο βίντεο. που το ειδες? Εχει δωσει το πλαισιο απαντηση?
KoreanW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, SKOKMAN said: που το ειδες? Εχει δωσει το πλαισιο απαντηση? το διόρθωσα, η κυρία Ν.Τ. στο βαθμό που εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί (κρατάμε την επιφύλαξη λοιπόν) μιλάει για διάφορα την ακρίβεια των οποίων και τη σχέση τους με το βίντεο δε θα κρίνω https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039692926042244?comment_id=4039835096028027 και εδώ υπάρχει η απάντηση με δημοσίευση email https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039974592680744?hc_location=ufi ξεκατίνιασμα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
NT1G Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Μα σε αυτά που ασχολούνται με αυτά δεν απευθύνεται το εν λόγο κατάστημα στο ''πλαίσιο'' της επιχειρηματικότητας του? ... Απευθύνεται, αλλά για μεμονωμένα εξαρτήματα και κομμάτια. Θεωρώ ότι τα άτομα που ασχολούνται με αυτά π.χ. εδώ και σε άλλα sites/forums όταν πηγαίνουν σε laptop κοιτάνε τις επώνυμες εταιρίες και όχι τα δικά τους προϊόντα. Τα άτομα που παίρνουν τα "λαπτοπ της εταιρίας" θα έλεγα ότι είναι τα άτομα που δεν ξέρουν πολλά από αυτά και δεν ασχολούνται. Και αφού δεν ασχολούνται δεν πρόκειται να μάθουν για όλα αυτά αν δεν γίνει πολύ μεγάλο θέμα. Που στην Ελλάδα δεν θα γίνει. 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Βασικά σε αυτό το φόρουμ , παίζει να υπάρχει τρολαρισμα στα τουβλο-χ εδώ και 10+ τουλάχιστον χρόνια. Δυστυχως ο κοσμος διαβαζει και παρακολουθει οτι σκουπιδι κυκλοφορει στο YouTube χωρις πρωτα να εχει ψαξει για το ιδιο ακριβως πραγμα. Τα λεμε σχεδον απο την 1η μερα, χαμπαρι ο περισσοτερος ο κοσμος, βγαινει ενας γκουσγκουνης στο YouTube και γινεται χαμος. Καταντια του Ελληνα, τιποτα περισσοτερο. 33 λεπτά πριν, oletiras είπε Ηταν ιδιαιτερα μικροπρεπης η ενέργεια του ΠΛΑΙΣΙΟ. Οι ανθρωποι δεν έχουν ιδέα απο PR (οχι πως εγω εχω, αλλα ξέρω σίγουρα οτι ειναι ο λάθος τρόπος να χειριστείς μια τετοια κριτικη). Τώρα ας απολαυσουν το streisand effect. Σορρυ που θα στο πω αλλα τους εκλ@σε.....Αυτοι που αγοραζαν TurboX δεν γνωριζουν τον εν λογο "κυριο" (εδω ουτε εγω τον γνωριζω) οποτε δεν αλλαξε τιποτα....Απορω τι ασχοληθηκαν απο το Πλαισιο, ο τυπος λεει οσα λεμε απο την 1η μερα σχεδον (καλα το τι σαινια εχει γεμισει το YouTube δεν λεγεται). 20 λεπτά πριν, KoreanW είπε το διόρθωσα, η κυρία Ν.Τ. στο βαθμό που εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί (κρατάμε την επιφύλαξη λοιπόν) μιλάει για διάφορα την ακρίβεια των οποίων και τη σχέση τους με το βίντεο δε θα κρίνω https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039692926042244?comment_id=4039835096028027 και εδώ υπάρχει η απάντηση με δημοσίευση email https://www.facebook.com/PCsteps.gr/posts/4039974592680744?hc_location=ufi ξεκατίνιασμα Σε τετοια ατομα δεν θα εδινα χορηγια ουτε 1ε, ειδικα οταν θελουν χορηγια για promotion προιοντων ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Η/Υ (ελεος). Και επειδη τους ειπαν οχι εβγαλαν αυτο το βιντεο, τραγικα πραγματα (αν τους ειχαν πει ναι και νομιζει καποιος πως θα ανεβαζαν τετοιο βιντεο, ε ειναι βαθια νυχτωμενος). ΥΓ: Πραγματικα εχω βαρεθει σε αυτη την χωρα να διαβαζω το κλασσικο "ξαναζεσταμενο φαγητο" οπως λεμε. Τα ιδια και τα ιδια, χρονια και χρονια μετα ξεπεταγονται απο διαφορα ατομα λες και ειναι κατι νεο, λες και ειναι κατι που δεν εχει ξαναειπωθει. Αραγε θα σταματησει αυτο καποτε η τα παντα στον βωμο των κλικ; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Salvation81 1 3
oletiras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Σορρυ που θα στο πω αλλα τους εκλ@σε.....Αυτοι που αγοραζαν TurboX δεν γνωριζουν τον εν λογο "κυριο" (εδω ουτε εγω τον γνωριζω) οποτε δεν αλλαξε τιποτα....Απορω τι ασχοληθηκαν απο το Πλαισιο, ο τυπος λεει οσα λεμε απο την 1η μερα σχεδον (καλα το τι σαινια εχει γεμισει το YouTube δεν λεγεται). Δεν αντιλέγω, οταν ομως οι "ειδικοτεροι χρήστες" (οπως του Ινσομνια) ανεφέρονται συστηματικα με αρνητικη κριτική για καποια επιχειρηση/προιον κλπ, σε βάθος χρόνου η επίπτωση της κακης φημης θεωρω πως θα ειναι μετρησιμη.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, oletiras είπε Δεν αντιλέγω, οταν ομως οι "ειδικοτεροι χρήστες" (οπως του Ινσομνια) ανεφέρονται συστηματικα με αρνητικη κριτική για καποια επιχειρηση/προιον κλπ, σε βάθος χρόνου η επίπτωση της κακης φημης θεωρω πως θα ειναι μετρησιμη. Ισως να μην το πιστευεις αυτο αλλα τουλαχιστον μεχρι πριν κατι χρονια το Πλαισιο εκανε τεραστιο τζιρο απο το χαρτικο κομματι της επιχειρησης και οχι τοσο απο το hardware. Αν αυτο δεν εχει αλλαξει τραγικα δεν νομιζω πως τους ενδιαφερει. Οσο για τα TurboX ειναι το ιδιο με αρκετες αλλες φασον μαρκες στην αγορα οποτε δεν ειναι οτι χειροτερο (αλλα ναι ειναι απο τα χειροτερα, οτι πληρωνεις περνεις εξαλλου, δεν θεωρω καποιος οτι παιρνει TurboX LCD και περιμενει την ιδια ποιοτητα με SAMSUNG η με SONY). 2
DimosthenisG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Σε τετοια ατομα δεν θα εδινα χορηγια ουτε 1ε, ειδικα οταν θελουν χορηγια για promotion προιοντων ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Η/Υ (ελεος). Τι άλλο ήθελες να ζητήσει από το πλαίσιο? Σπρέι με πεπιεσμένο αέρα και πολύ τους είναι... Αντε και κάνα μαντιλακι καθαρισμού... Ποιος αγοράζει ακόμα pc από κει??? 2
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Τι άλλο ήθελες να ζητήσει από το πλαίσιο? Σπρέι με πεπιεσμένο αέρα και πολύ τους είναι... Αντε και κάνα μαντιλακι καθαρισμού... Ποιος αγοράζει ακόμα pc από κει??? Τιποτα να μην ζητησει, ειναι δυνατον να ζητας χορηγια για να προμοταρεις πεπιεσμενο αερα και μαντιλακια; Μα καλα σοβαρολογουμε τωρα; Ας πανε στην Softex την επομενη φορα για να ζητησουν χορηγια για προμοταρισμα χαρτιων υγείας αν το παμε ετσι. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Salvation81 2
Par1s* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Το πρώτο βίντεο που προξένησε αυτή την ιστορία είναι διαθέσιμο ή κατέβηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις