Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δεν κατάλαβα. Εννοείς ότι σου λένε πως η μεταφορική αναναμβανει μόνο την μεταφορά από τα 2 σημεία στον δρόμο αλλά για φόρτωμα ξεφόρτωμα από το όχημα στο ακίνητο να βάλεις ξεχωριστό άνθρωπο.
Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ακριβώς αυτό. Δεν μου το λένε όλες βέβαια.
xp-user Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ότι ζητήσεις - πληρώνεις παίρνεις.Μπορείς να ζητήσεις απλά ενα φορτηγό με τον οδηγό του μέχρι να σου συσκευάσουν ενα ενα τα αντικείμενα του σπιτιου σου σε πλαστικό με φούσκες για να μην πάθουν τίποτα.
DimosthenisG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Lazostat είπε Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα του 2021. Μικρός μισθός, και όλες οι υπηρεσίες πανάκριβες και με αστερίσκους. Γιατί εννοείται σε όλες αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Bitbit Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 ρε φίλε άνοιξες θέμα επειδή σου ζητούσαν πολλά στον καθαρισμό (ασχέτως αν σύγκρινες τη βούρτσα με τη... ταβανοβουτσα) τώρα ανοίγεις θέμα επειδή η μεταφορική σου ζητάει λεφτά για να κουβαλήσει πράγματα; Μήπως να μη μετακομίσεις καθόλου; Ξέρεις μπορει να σου ζητήσουν ενοίκιο στο νέο σπίτι. Θα ανοίξεις και 3ο θέμα; 1
manapa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 οι επαγγελματίες οδηγοί , φορτηγών - λεωφορείων, απαγορευται να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά εκτός από το οδήγημα , τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά αν τον πιάσουν να παρανομεί
Bitbit Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 αν δούλευε αυτός σαν οδηγός θα άνοιγε θέμα ότι έχει προσληφθεί σαν οδηγός και τον βάζουν να κουβαλάει. 1
xsterg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 επισης στο καινουργιο σπιτι θα πρεπει να πληρωσει και την δεη και τα κοινοχρηστα. δεν θα συμφωνει. εχουμε και εμεις εναν τετοιον στην δουλεια που εχει τσακωθει με οποιον ιδιοκτητη παει να του νοικιασει σπιτι. νομιζει οτι οι ιδιοκτητες εχον κατι εναντιον των ενοικιαστων και τσακωνεται οπου και να παει.
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, Lazostat είπε Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό. Γιατι δεν ζητας απο δω να σου προτεινουν μεταφορικες σε καλες τιμες? Για μεσα στην Αττικη ειναι?
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Το παράλογο που είναι δεν καταλαβαίνω; Το καλοκαίρι βοήθησα έναν φίλο μου να κάνει μετακόμιση. Εμείς τα φορτώσαμε τα πράγματα, εμείς τα ξε-φορτώσαμε. Θέλαμε μόνο φορτηγό, πληρώσαμε μόνο το φορτηγό..
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, manapa είπε οι επαγγελματίες οδηγοί , φορτηγών - λεωφορείων, απαγορευται να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά εκτός από το οδήγημα , τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά αν τον πιάσουν να παρανομεί Με ποια λογική? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από cthulhucarbide 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Μια ποια λογική? Πρεπει να εχει δικιο.. Κατι τετοιο εχει παρει και εμενα το αυτι μου..
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Lazostat είπε Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό. Σα δε ντρέπονται... κανονικά θα έπρεπε ο οδηγός εκτός από την οδήγηση να είναι υπεύθυνος και για τη φόρτωση, και να κουβαλάει, και να έχει και γνώσεις ηλεκτρολόγου αν χρειαστεί να συνδέσει κουζίνα και θερμοσίφωνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις