Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό. 

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα. Εννοείς ότι σου λένε πως η μεταφορική αναναμβανει μόνο την μεταφορά από τα 2 σημεία στον δρόμο αλλά για φόρτωμα ξεφόρτωμα από το όχημα στο ακίνητο να βάλεις ξεχωριστό άνθρωπο. 

Δημοσ.

Ότι ζητήσεις - πληρώνεις παίρνεις.Μπορείς να ζητήσεις απλά ενα φορτηγό με τον οδηγό του μέχρι να σου συσκευάσουν ενα ενα τα αντικείμενα του σπιτιου σου σε πλαστικό με φούσκες για να μην πάθουν τίποτα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Πήρα τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές και κάποιοι μου έλεγαν εάν θέλω μόνο οδηγό ή και κάποιον να τακτοποιεί τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο οδηγός λέει μόνο στο τιμόνι κάθεται. Τι κουλο και αυτό; Δηλαδή επιπλέον 30-40 ευρώ για ένα άτομο ακόμα. Όχι να τα κουβαλήσει από το σπίτι, απλά να τα τακτοποιεί μέσα στο φορτηγό. 

Καλώς ήρθες στην Ελλάδα του 2021. 

Μικρός μισθός, και όλες οι υπηρεσίες πανάκριβες και με αστερίσκους. Γιατί εννοείται σε όλες αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Δημοσ.

ρε φίλε άνοιξες θέμα επειδή σου ζητούσαν πολλά στον καθαρισμό (ασχέτως αν σύγκρινες τη βούρτσα με τη... ταβανοβουτσα) τώρα ανοίγεις θέμα επειδή η μεταφορική σου ζητάει λεφτά για να κουβαλήσει πράγματα; Μήπως να μη μετακομίσεις καθόλου; Ξέρεις μπορει να σου ζητήσουν ενοίκιο στο νέο σπίτι. Θα ανοίξεις και 3ο θέμα; 

• Sad 1
Δημοσ.

οι επαγγελματίες οδηγοί , φορτηγών - λεωφορείων, απαγορευται να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά εκτός από το οδήγημα , τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά αν τον πιάσουν να παρανομεί

Δημοσ.

επισης στο καινουργιο σπιτι θα πρεπει να πληρωσει και την δεη και τα κοινοχρηστα. δεν θα συμφωνει. εχουμε και εμεις εναν τετοιον στην δουλεια που εχει τσακωθει με οποιον ιδιοκτητη παει να του νοικιασει σπιτι. νομιζει οτι οι ιδιοκτητες εχον κατι εναντιον των ενοικιαστων και τσακωνεται οπου και να παει. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Γιατι δεν ζητας απο δω να σου προτεινουν μεταφορικες σε καλες τιμες? Για μεσα στην Αττικη ειναι?

Δημοσ.

Το παράλογο που είναι δεν καταλαβαίνω; Το καλοκαίρι βοήθησα έναν φίλο μου να κάνει μετακόμιση. Εμείς τα φορτώσαμε τα πράγματα, εμείς τα ξε-φορτώσαμε. Θέλαμε μόνο φορτηγό, πληρώσαμε μόνο το φορτηγό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, manapa είπε

οι επαγγελματίες οδηγοί , φορτηγών - λεωφορείων, απαγορευται να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά εκτός από το οδήγημα , τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά αν τον πιάσουν να παρανομεί

Με ποια λογική?

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Μια ποια λογική?

Πρεπει να εχει δικιο.. Κατι τετοιο εχει παρει και εμενα το αυτι μου..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lazostat είπε

Σα δε ντρέπονται... κανονικά θα έπρεπε ο οδηγός εκτός από την οδήγηση να είναι υπεύθυνος και για τη φόρτωση, και να κουβαλάει, και να έχει και γνώσεις ηλεκτρολόγου αν χρειαστεί να συνδέσει κουζίνα και θερμοσίφωνα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...