triplex1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, pararas245 είπε Το κατάλαβα την κάρτα γραφικών την δοκιμασα στο δικό μου pc και δούλευε κανονικά οπότε πρέπει να αγοράσει μητρική Τι μητρικη εχει; Δοκιμασες τα φαν σει καποια αλλη υποδοχη της μητρικης; Αν εχεις εικονα και το προβλημα ειναι τα φαν βαλε ενα hub με συνδεση molex
pararas245 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τι μητρικη εχει; Δοκιμασες τα φαν σει καποια αλλη υποδοχη της μητρικης; Αν εχεις εικονα και το προβλημα ειναι τα φαν βαλε ενα hub με συνδεση molex Δεν θυμάμαι την μητρικη που έχει Τα φαν τα συνδεσα σε όλες της υποδοχες αλλά δεν δουλεύουν σε καμία υποδοχή Και εικόνα δεν έχω καθόλου
snbblp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Η ΔΕΔΔΗΕ, εδώ και 1 μήνα, το έχει χέσει τελείως. Δεν πέφτει ποτέ κάτω από 241 βολς!
triplex1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, pararas245 είπε Δεν θυμάμαι την μητρικη που έχει Τα φαν τα συνδεσα σε όλες της υποδοχες αλλά δεν δουλεύουν σε καμία υποδοχή Και εικόνα δεν έχω καθόλου Μια καρτα γραφικων οτι να'ναι για να σιγουρευτεις οτι ειναι απο μητρικη , 2ο pci-e δεν εχει να την κουμπωσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα