AzaZyL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά χαίρεται. Εγώ ξεκινήσει την εγγραφή για μετοχές της DEGIRO. Κάποια στιγμή μου ζητάει να στείλω αίτηση για μειωμένη φορολογία στις ΗΠΑ, για διπλό εισόδημα. Λέγεται W-8BEN. Αυτή τη κάνουμε? Έχουμε τίποτα μπλεξίματα με εφορίες μετά?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Είσαι κάτοικος αμερικής , καναδά , κίνας , ελλάδας ; δεν δίνεις επαρκή πληροφορίες.
Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ έχω μπερδευτεί. Μπλέξιμο είναι. Και μέχρι ποιο ποσό είναι αφορολογητο; Αν και απ' ότι μου λένε δύσκολα ελέγχουν φορολογικές και πόθεν έσχες, μόνο εάν υπάρξει κάτι τρανταχτό σε μεγάλο ποσό ή πέσει καταγγελία.
Niiikoc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, να επαναφέρω το θέμα μιας και το ζητάνε και σε εμένα και δεν ξέρω τι είναι ή αν θα πρέπει να το κάνω. Δεν είμαι φορολογικός κάτοικος άλλης χώρας πέρας της Ελλάδος. Λέει για μειωμένο φόρο σε αμερικάνικες επιχειρήσεις. Τι λέτε λοιπόν;
marioshrist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, αν δεν κάνω λάθος το W8BEN το ζητάνε γιατί δεν κρατάνε φόρους που αποδίδουν εκεί και πρέπει εσύ να δηλώσεις το εισόδημα στην Ελλάδα. Πολλές εταιρίες για υπηρεσίες για μετοχές το ζητάνε, και αυτό στέλνεται στην εταιρία. Αν δεν το κάνεις μπορεί να αρνηθούν να σε πληρώσουν ή να σου παράσχουν υπηρεσίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα