vaio1892 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Συγνώμη αν έχει ήδη τεθεί το παρακάτω θέμα: Χθες παρέλαβα το νέο MacBook Air M1 απο Πλαίσιο.αφου το ανοιξα (72% μπαταρια) και τελειωσα το setup και την εγκατασταση καποιων εφαρμογων και το σερφαρισμα με συνολικη διαρκεια 4 ωρες (45% μπαταρια) πηγα στο system report και μου εκανε εντυπωση που εδειχνε πως η μπαταρια μου ειχε 3 κυκλους φορτισης.Σημερα το πρωι που το ανοιξα εδειχνε 4 κυκλους φορτισης ενω δεν εχει συνδεθει ποτε στο φορτιστη του. εχει παρατηρησει και καποιος αλλος το συγκεκριμενο προβλημα?
lillaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μήπως σου το έστειλαν χρησιμοποιημένο? Κανονικά ο κύκλος φόρτισης γραφει στη φόρτιση...
basilis5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 4:52 ΜΜ, vaio1892 είπε Συγνώμη αν έχει ήδη τεθεί το παρακάτω θέμα: Χθες παρέλαβα το νέο MacBook Air M1 απο Πλαίσιο.αφου το ανοιξα (72% μπαταρια) και τελειωσα το setup και την εγκατασταση καποιων εφαρμογων και το σερφαρισμα με συνολικη διαρκεια 4 ωρες (45% μπαταρια) πηγα στο system report και μου εκανε εντυπωση που εδειχνε πως η μπαταρια μου ειχε 3 κυκλους φορτισης.Σημερα το πρωι που το ανοιξα εδειχνε 4 κυκλους φορτισης ενω δεν εχει συνδεθει ποτε στο φορτιστη του. εχει παρατηρησει και καποιος αλλος το συγκεκριμενο προβλημα? το δικο μου mbp m1 ηρθε με 2 κυκλους φορτισης και ~70% προφανως ετσι ερχεται σε ολους απο το εργοστασιο και το setup που γινεται εκει. ακομα δεν το εχω φορτισει βεβαια, 3 μερες τωρα ειμαι ακομα 61%.... 1
Ninth_Gate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Εμένα ήρθε με 1 κύκλο φόρτισης και γύρω στο 80 % αν θυμάμαι καλά.
vaio1892 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Όποτε είναι φυσιολογικά από ότι καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα