johnyb98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Έχω ένα hotmail account. Ξέρω το password, και μπαίνω κανονικά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω διότι, όταν κάνω login, πάω να το χρησιμοποιήσω, αλλά ζητάει verification μόνο από κινητό. Στη σελίδα με το κινητό που ζητάει, δεν έχει να αλλάξεις από κινητό verify σε κάτι άλλο. Μόνο με κινητό. Μπορώ να κάνω verification με κάποιο άλλο τρόπο εκτός κινητού?
htaccess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Και γιατί δεν βάζεις κινητό ? Γενικά, όταν υπάρχουν "περίεργες" δραστηριότητες τότε ζητάνε επιβεβαίωση με κινητό τηλέφωνο, εχθές παρεμπιπτόντως δήλωσα 2ο email σε hotmail account. Εκτός αν δεν κατάλαβα, και εννοείς κάτι άλλο.
johnyb98 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σωστά κατάλαβες. Το θέμα είναι πως στο hotmail, στα settings, έχω δηλωμένο e-mail που μπορώ και μπαίνω. Έχω κανονικά access σ' αυτό το mail που έχω δηλωμένο για τέτοιες καταστάσεις. Το περίεργο είναι πως, στη σελίδα που η MS ζητάει αριθμό κινητού για να πάρω SMS, στη συγκεκριμένη σελίδα, δεν έχει να κάνεις επιλογή εάν ο κωδικός verify θα σταλεί σε κινητό ή mail. Δηλαδή, αλλαγή από mobile number -> mail address. Έχει μόνο κινητό. Εάν το είχαν αυτό, θα άλλαζα να στείλουν ένα verification code στο address που έχω δηλωμένο στα settings (νομίζω ένα 25-ψήφιο code είναι), θα το έβαζα, και όλα ok. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν μόνο κινητό. Τότε, γιατί μας βάζει η MS και δηλώνουμε mail ασφαλείας??? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από johnyb98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα