stavroulis1985 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα εχω ενα rar file που δεν ανοιγει. ειχα συμπιεσει καποια αρχεια και πανω στο update των windows μου το εσβησε και το επανεφερα με ανακτηση δεδομενων και απο τοτε δεν αποσυμπιεζεται και βγαζει σφαλμα bad archive η no archive. το συμπιεσμενο αρχειο ειναι ακριβως το ιδιο μεγεθος με πριν το update των windows απλα δεν αποσυμπιεζεται. Υπαρχει καποιο προγραμμα να το ανοιξω διοτι περιεχει πολλυ συμαντικα αρχεια. Μερικα tools που βρηκα δεν το ανοιγουν ολα λενε χτυπημενο archive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Το ιδιο το winrar εχει μια λειτουργια repair. Ανοιγεις το αρχειο σου με αυτο και πατας το εικονιδιο που μοιαζει σαν φαρμακειο Επισης, αν προσπαθησεις να το αποσυμπιεσεις καπου, νομιζω οτι εχει επιλογη να σου αποσυμπιεσει οσα αρχεια δεν ειναι προβληματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασες να το ανοίξεις με το 7zip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jim_p είπε Το ιδιο το winrar εχει μια λειτουργια repair. Ανοιγεις το αρχειο σου με αυτο και πατας το εικονιδιο που μοιαζει σαν φαρμακειο Επισης, αν προσπαθησεις να το αποσυμπιεσεις καπου, νομιζω οτι εχει επιλογη να σου αποσυμπιεσει οσα αρχεια δεν ειναι προβληματικα. ναι το εχω δοκιμασει μου βγαζει corrupt header και δεν προχωραει. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δοκίμασες να το ανοίξεις με το 7zip; Ναι τιποτα δεν το ανοιγει ουτε το 7zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) H επαναφορά του μάλλον δεν είναι επιτυχημένη (δεν ανακτήθηκε πλήρως). Πρέπει καταρχήν να έχει ανακτηθεί σωστά - αλλιώς ξέχασέ το... - Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε H επαναφορά του μάλλον δεν είναι επιτυχημένη (δεν ανακτήθηκε πλήρως). Πρέπει καταρχήν να έχει ανακτηθεί σωστά - αλλιώς ξέχασέ το... - Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχει άλλη εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε H επαναφορά του μάλλον δεν είναι επιτυχημένη (δεν ανακτήθηκε πλήρως). Πρέπει καταρχήν να έχει ανακτηθεί σωστά - αλλιώς ξέχασέ το... - Συμφωνω κατι θα εγινε στην επαναφορα του. Ομως ο χωρος που καταλαμβανει ειναι ακριβως ο ιδιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχει σημασία ο χώρος που πιάνει. Επίσης δεν μας είπες, ανοίγει το rar με το winrar αλλά βγάζει σφάλμα στην αποσυμπίεση ή δεν ανοίγει καθόλου; Άνοιξε το winrar, πήγαινε εκεί που έχεις το αρχείο, επέλεξε το και πήγαινε μενού Tools->Repair archive. Επέλεξε που θα σώσει το επιδιορθωμένο αρχείο και δες τι έκανε όταν τελειώσει. Τέλος, αν δεν πετύχει με το winrar δοκίμασε και με το 7zip που σου είπα πριν. Έχει και portable έκδοση αν δε θέλεις εγκαταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, stavroulis1985 είπε Συμφωνω κατι θα εγινε στην επαναφορα του. Ομως ο χωρος που καταλαμβανει ειναι ακριβως ο ιδιος.. ρίξε μια ματιά στο άρθρο πρόβλημα με αποσυμπίεση μη πως σας βοηθήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν έχει σημασία ο χώρος που πιάνει. Επίσης δεν μας είπες, ανοίγει το rar με το winrar αλλά βγάζει σφάλμα στην αποσυμπίεση ή δεν ανοίγει καθόλου; Άνοιξε το winrar, πήγαινε εκεί που έχεις το αρχείο, επέλεξε το και πήγαινε μενού Tools->Repair archive. Επέλεξε που θα σώσει το επιδιορθωμένο αρχείο και δες τι έκανε όταν τελειώσει. Τέλος, αν δεν πετύχει με το winrar δοκίμασε και με το 7zip που σου είπα πριν. Έχει και portable έκδοση αν δε θέλεις εγκαταστάσεις. Mε το repair arhcive του winrar με το που ξεκιναει την επιδιορθωση βγαζει σφαλμα corrupt header και σταματαει την διαδικασια. Eπισης ουτε κωδικο εχω βαλει στο rar αυτο. Μου βγαζει no archive found και στην επιδιορθωση σταματαει και μενει οπως εχει. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από stavroulis1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άδικα παιδεύεσαι, δεν έχει ανακτηθεί σωστά. Ο header γράφει πόσο πρέπει να είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πράγματι υπάρχουν τα data ή ότι είναι στη σωστή θέση τους. Πάει να κάνει αποσυμπίεση, λείπουν τμήματά του ---> τζίφος... - Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από V.I.Smirnov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα