flox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Γεια σε όλους! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή της apple σε iphone για τα emails του: Σε μένα η εφαρμογή δεν στέλνει ποτέ ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα mails. επίσης στις ρυθμίσεις δεν έχει την επιλογή "push" για τον λογαριασμό Gmail που έχω αλλά μόνο για το icloud mail με αποτέλεσμα ο λογαριασμός gmail να είναι υποχρεωτικά στο fetch ή στο manual... Αν κάποιος την χρησιμοποιεί την εφαρμογή της apple χωρίς πρόβλημα θα ήθελα να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει και λειτουργεί κανονικά...
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Mail app δεν υποστηρίζει push για το Gmail. Αν τα 15' του fetch δεν σε καλύπτουν, κατέβασε το Gmail app. Για τα notifications δεν ξέρω γιατί εγώ έχω μόνο το Badge ενεργό. Στα Notifications Settings έχεις ενεργοποιήσει τα σχετικά; Επίσης το push έχει και τις αντίστοιχες επιπτώσεις στη μπαταρία. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από CheOnWeb 1
koutsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, flox είπε Γεια σε όλους! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή της apple σε iphone για τα emails του: Σε μένα η εφαρμογή δεν στέλνει ποτέ ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα mails. επίσης στις ρυθμίσεις δεν έχει την επιλογή "push" για τον λογαριασμό Gmail που έχω αλλά μόνο για το icloud mail με αποτέλεσμα ο λογαριασμός gmail να είναι υποχρεωτικά στο fetch ή στο manual... Αν κάποιος την χρησιμοποιεί την εφαρμογή της apple χωρίς πρόβλημα θα ήθελα να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει και λειτουργεί κανονικά... Δυστυχώς δεν υποστηρίζει push για gmail. Εγώ για αυτό δεν χρησιμοποιώ πια την εφαρμογή της και δουλεύω το Gmail. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα