andrip Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Paidia sorry alla an kapoios exei to idio problima tha me boithouse para poly. Tis proalles ekana format dioti allaksa motherboard. Egkatestisa ta panta kanonika ebala kai ti cinergy 400 tv pou exo. Ola kala, kai eikona kai ixos. Eixa arketo kairo na do tileorasi kai simera pou tin anoiksa blepo eikona alla den exo ixo. To paradokso einai oti otan kano rec apo ena kanali kai meta pao na to paikso o ixos akougete kanonika. Katebasa kai teleutaious drivers alla tipota distixos (kai to kako einai oti de mporo na ypologiso poio programma mporei na ekane ti zimia) euxaristo poly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Προτείνω κάτι απλό μήπως και είναι αυτό: δες σε ποια υποδοχή της κάρτας ήχου έχεις βάλει το βυσματάκι από το tv-tuner (πχ . line-in ή mic) και μετά σιγουρέψου από τους drivers της κάρτας ήχου ότι το κανάλι αυτό είναι ενεργοποιημένο! Κάτι άλλο δεν μου έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 nai ma to kako einai oti prin 3-4 meres epaize auto mou ti spaei, profanos tha ebala kati mesa pou to peirakse, tora apo kei kai pera, agnostai ai voulai tou software... (popo ti eipa pali) *edit* Sorry paidia, telika den ksero ti paizei mallon prepei na xei kaei i ipodoxi line in to ebala sto vysma tou mikrofonou kai evala i tileorasi na pernei sima apo kei kai ola ok. eidomen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 φίλε μου μόλις και εγώ πήρα μια ίδια κάρτα. Υπάρχει κάποιο Bug στο software, γιατί μου έβγαλε την πίστη να το καταφέρω και εγώ, πως τελικά έγινε? μάλλον επειδή της έριξα τόσα μπινελίκια που φοβήθηκε ότι θα την έσπαζα και έφτιαξε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 φίλε μου μόλις και εγώ πήρα μια ίδια κάρτα. Υπάρχει κάποιο Bug στο software, γιατί μου έβγαλε την πίστη να το καταφέρω και εγώ, πως τελικά έγινε? μάλλον επειδή της έριξα τόσα μπινελίκια που φοβήθηκε ότι θα την έσπαζα και έφτιαξε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη cinergy μιας και διάβασα καλα λόγια στο τελευταίο ram. Μάλιστα η cinergy με το ραδιο βγήκε πρώτη. Αν έχει όμως προβλήματα μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη? Τη θέλω για εγγραφή VHS κασσετών αλλά και εγγραφές από ΤV σε DVD Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 όχι παιδιά δεν νομίζω να είναι bug της κάρτας. Απλως η ρύθμιση μερικές φορες του tv-tuner είναι μπέρδεμα από μονο του! Πρέπει να δηλωθεί και στο πρόγραμμα του tv-tuner η σωστή είσοδος και ταυτόχρονα να ενεργοποιηθεί αυτή από το mixer της καρτας ήχου. Όποιος βέβαια έχει tv-tuner θα το έχει μάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.