phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, ψάχνω για κινητό για τη γυναίκα που θα αντικαταστήσει το Redmi Note 5 που έχει γιατί κάνει νερά. Προσωπικά έχω το Mi A3 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχω πάρει 1-2 απόψεις ήδη και έχω καταλήξει στα άλλα δύο του τίτλου, αλλά δεν ξέρω ποιο να προτιμήσω. Το Mi A3 φοράει AMOLED και καθαρό Android, τα άλλα δύο πώς πάνε με το bloatware, πέραν των IPS που φοράνε; Άλλη επιλογή υπάρχει πέρα από αυτά τα τρία; Budget γύρω στα 100-130€ για μεταχειρισμένο. Χρήση κλασικά social media, και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες, με καλή selfie.
chios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Εγώ θα έλεγα το Α3, πολύ καλό τηλέφωνο σούπερ κάμερα με gcam και με android 11 που πάει τρένο. Αλλιώς κοιτάς και κανένα realme, καλά και τα άλλα που βλέπεις αλλά το miui είναι κάπως.
vargas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Redmi note 8 pro κ δεν θες κάτι άλλο . Και πλέον Ο Αντρέας έχει στήσει gcam 🙂🙂
ss13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Από προσωπική εμπειρία , το Xiaomi A3 το πήρε η κοπέλα μου , εγώ μετά από 2 μήνες το Xiaomi 8 T , καθημερινά τα έχω δίπλα δίπλα και τα δύο : Το Xiaomi 8 T έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης , καλύτερη κάμερα , βγάζει καλύτερες φωτογραφίες - Videos . Από μπαταρία είναι τα ίδια και τα δύο . Καλουτσικα και τα δύο κινητά , απλά επειδή τα έχω συνεχώς κοντά μου , έγραψα τις διαφορές , το είδα πως αυτή την σύγκριση θες , απλά σου γράφω για το 8Τ που έχω δίπλα μου συνεχώς ( Redmi Note 8 vs Redmi Note 8 Pro ) 😎😎
chios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 το Α3 λόγο ufs μνήμη καθαρό android είναι πολύ πιο γρήγορο και amoled οθόνη με πιο χαμηλή ανάλυση βέβαια και σε κάμερα νομίζω είναι καλύτερο με gcam πάντα.
phanispal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 4:04 ΜΜ, vargas είπε Redmi note 8 pro κ δεν θες κάτι άλλο . Και πλέον Ο Αντρέας έχει στήσει gcam 🙂🙂 Ποια είναι τα pros του Note 8 Pro σε σχέση με το Mi A3; 33 λεπτά πριν, ss13 είπε Από προσωπική εμπειρία , το Xiaomi A3 το πήρε η κοπέλα μου , εγώ μετά από 2 μήνες το Xiaomi 8 T , καθημερινά τα έχω δίπλα δίπλα και τα δύο : Το Xiaomi 8 T έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης , καλύτερη κάμερα , βγάζει καλύτερες φωτογραφίες - Videos . Από μπαταρία είναι τα ίδια και τα δύο . Καλουτσικα και τα δύο κινητά , απλά επειδή τα έχω συνεχώς κοντά μου , έγραψα τις διαφορές , το είδα πως αυτή την σύγκριση θες , απλά σου γράφω για το 8Τ που έχω δίπλα μου συνεχώς ( Redmi Note 8 vs Redmi Note 8 Pro ) 😎😎 20 λεπτά πριν, chios είπε το Α3 λόγο ufs μνήμη καθαρό android είναι πολύ πιο γρήγορο και amoled οθόνη με πιο χαμηλή ανάλυση βέβαια και σε κάμερα νομίζω είναι καλύτερο με gcam πάντα. Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα, εδώ τη συνήθισα εγώ που στην αρχή μου κακοφάνηκε πολύ το Pentile μετά τα Nexus. Κλίνω προς το Mi A3, αλλά θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα για τα Note 8/Pro, ούτως ή άλλως δε βρίσκω κάτι στις αγγελίες προς το παρόν. Δηλαδή κάτι παίζει, αλλά έλα που το ψάχνω και σε λευκό λόγω γυναίκας, και σε λευκό δεν παίζει τίποτα.
vargas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, phanispal είπε Ποια είναι τα pros του Note 8 Pro σε σχέση με το Mi A3; Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα, εδώ τη συνήθισα εγώ που στην αρχή μου κακοφάνηκε πολύ το Pentile μετά τα Nexus. Κλίνω προς το Mi A3, αλλά θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα για τα Note 8/Pro, ούτως ή άλλως δε βρίσκω κάτι στις αγγελίες προς το παρόν. Δηλαδή κάτι παίζει, αλλά έλα που το ψάχνω και σε λευκό λόγω γυναίκας, και σε λευκό δεν παίζει τίποτα. To είχα το A3 πριν το redminote 8 pro .Οθόνη αρκετά καλύτερη στο pro κ full hd . Ίσως είναι η καλύτερη ips που έχω δει σε κινητό . Τουλάχιστον σε xiaomi σίγουρα .Κάμερα πολύ καλές έχουν κ τα δυο , απλά το redminote 8 pro έχει 4 κάμερες αντι για 3 . Παρότι είναι στοκ το Α3 είναι σαφέστατα πιο γρήγορο το redminote 8 pro , γτ έχει πολύ πιο δυνατο soc και 6 gb ram. Γενικά είναι καλύτερο και του redminote 9 pro από τι λένε κ στα reviews. 1
ss13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 17/01/2021 στις 7:26 ΜΜ, phanispal είπε Ποια είναι τα pros του Note 8 Pro σε σχέση με το Mi A3; https://versus.com/en/xiaomi-mi-a3-vs-xiaomi-redmi-note-8-pro Στις 17/01/2021 στις 7:03 ΜΜ, chios είπε το Α3 λόγο ufs μνήμη καθαρό android είναι πολύ πιο γρήγορο και amoled οθόνη με πιο χαμηλή ανάλυση βέβαια και σε κάμερα νομίζω είναι καλύτερο με gcam πάντα. Μπορεί να έχεις δίκιο για το καθαρό Android , αλλά δεν έχει μεγάλες διαφορές , αλλά σίγουρα το Mi 8 T έχει πολύ καλύτερες φωτογραφίες και Videos , δίπλα δίπλα οι ίδιες φωτογραφίες , είναι κατά 80 % καλύτερες του Mi 8 T , μιλάω αντικειμενικά πάντα 😎
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν επειδή δε βρίσκω τίποτα σε λογική τιμή στις αγγελίες τόσες μέρες θα παίξει αγορά καινούργιου μέσω φίλου και θα γλιτώσω το ΦΠΑ οπότε θα μου βγει μία η άλλη και θα έχω και σφραγισμένο προϊόν. Προσανατολίζομαι στο Redmi Note 8 Pro, αφού το Mi A3 δεν πωλείται πλέον. Υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξω αν πω ότι ανεβαίνω λίγο (αν και δεν ψήνομαι); Το σημαντικό είναι, από ποια skoutzομάγαζα θα έχω δύο (2) έτη εγγύηση;
chios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω πόσα δίνεις αλλά το note 8 pro πλέον είναι παλιό δεν ξέρουμε αν θα πάρει άλλη αναβάθμιση (Android 11) , από την στιγμή που πας σε κουτατο τηλέφωνο πάρε κάποιο φρέσκο.
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέχρι 130€ σκέφτομαι να μου βγει. Το Note 9 Pro βγαίνει παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει. Η γυναίκα θα το χρησιμοποιεί, οπότε δε νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα και να μην πάρει την 11.
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Να βάλω και το Realme 7 στην εξίσωση; Γενικά τι παίζει με αυτή την εταιρεία; Έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις και δεν ξέρω, είναι κάτι σαν τη Meizu κ.λπ.; Γιατί παντού διαβάζω θετικά σχόλια.
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Πού υπερτερεί σε σχέση με το Note 8 Pro; Με την εταιρεία τι παίζει;
chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Έχει 90Hz οθόνη καλύτερη μπαταρία έρχεται με anrdroid 10 και έχει 3 χρόνια εγγύηση, εκεί που υπερτερεί πραγματικά είναι το λογισμικό, ελαφρύ κοντά σε stock android είναι καμία σχέση με το βαρύ miui έχει η σύζυγος realme 5 και το κινητό πετάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα