Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ψαχνω 45αρι πλυντήριο πιάτων, κατά προτίμηση όχι inox. Και αν γίνεται να είναι και Α++ ακόμα καλύτερα για να γίνει η απόσβεση ακόμα γρηγορότερα. Βλέπω κάποια της bosch αλλά δε ξέρω ποια είναι τα καινούρια μοντέλα. Συνήθως αυτά που στο σκρουτζ είναι σε πολλά καταστήματα και δεν έχουν ακόμα αξιολογήσεις; Στο ελληνικό site δε βγάζω άκρη;
Dimi00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 το μονο που μπορω να σε συμβουλεψω ειναι να παρεις bosch. ο, τι το καλύτερο, με εξυπηρετηαη πελατων που αν τη χρειαστεις θα ενδιαφερθουν πιο πολυ κι απο σενα. Το 45 αρι να ξερεις οτι δε χωραει ταψι μεγαλο. (((Αν δεν εχεις θεμα χώρου παρε ενα 60αρι να βαζεις οτι θες μεσα...)))
KoreanW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 hours ago, Lazostat said: Ψαχνω 45αρι πλυντήριο πιάτων, κατά προτίμηση όχι inox. Και αν γίνεται να είναι και Α++ ακόμα καλύτερα για να γίνει η απόσβεση ακόμα γρηγορότερα. Βλέπω κάποια της bosch αλλά δε ξέρω ποια είναι τα καινούρια μοντέλα. Συνήθως αυτά που στο σκρουτζ είναι σε πολλά καταστήματα και δεν έχουν ακόμα αξιολογήσεις; Στο ελληνικό site δε βγάζω άκρη; Ένα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι σε κάποια (συνήθως φτηνότερα) πλυντήρια πιάτων της BSH το δάπεδο του κάδου είναι από πλαστικό και όχι ανοξείδωτο όπως τα υπόλοιπα τοιχώματα. Άλλο ένα είναι πως η χώρα και το εργοστάσιο κατασκευής ποικίλλει από μοντέλο σε μοντέλο. Και καλό είναι όπως λες να ξέρεις ποιά είναι καινούρια μοντέλα και ποιά όχι τόσο, χωρίς όμως να είναι πανάκεια αυτό διότι πολλές φορές συμβαίνει ένα μοντέλο να μην εισάγεται πλέον αλλά να είναι σύγχρονο. Αν κοιτάζεις σε Bosch για να μην περιορίζεις τις επιλογές σου μπορείς να δεις και τα αδερφά 45εκ. Siemens Pitsos Neff [ Αν και δεν είναι 45άρια και τελείως ενημερωτικά, ειδική περίπτωση είναι και τα πλυντήρια που προμηθεύει η Bosch στο ΙΚΕΑ ( DISKAD και PROFFSIG ) καθώς είναι τα μόνα που θα βρεις στην Ελλάδα από την "ψηλή" γκάμα της Bosch ( ύψος 86,5 cm , όταν το σύνηθες ύψος των πλυντηρίων που φέρνουν στην ελληνική αγορά είναι 5 πόντους χαμηλότερο ). ] Πας στην κάθε μάρκα του γκρουπ και τσεκάρεις επιλογές. Ας πούμε για τη Bosch πχ. : Τα μοντέλα της Bosch που φέρνει τώρα η ελληνική εισαγωγική θα τα βρεις εδώ ελεύθερα: https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/plinitria-piatwn/elefthera-piatwn/plintiria-piatwn-45 και εντοιχιζόμενα: https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/plinitria-piatwn/entoixizomena-piatwn/entoixizomena-plintiria-piatwn-45 (και συνήθως αυτά που έφερε πρόσφατα μπορεί να τα επισημειώνει με σχετική ένδειξη) επειδή όμως εσύ θες να μάθεις ποιά είναι στην τωρινή γκάμα ανεξαρτήτως Ελλάδας βλέπεις και άλλων χωρών πχ Γερμανίας ελεύθερα: https://www.bosch-home.com/de/produktliste/geschirrspueler/geschirrspueler-freistehend/geschirrspueler-45-cm-freistehend και εντοιχιζόμενα: https://www.bosch-home.com/de/produktliste/geschirrspueler/einbaugeschirrspueler/einbaugeschirrspueler-45-cm Θα το επαναλάβω όμως δεν είναι πανάκεια όμως η λογική ότι «ένα μοντέλο λχ πριν 5 μήνες αποσύρθηκε άρα δεν είναι σύγχρονο» γιατί συνηθίζει η εταιρεία να αποσύρει και μοντέλα που μπορεί να είναι περισσότερο σύγχρονα από τους αντικαταστάτες τους για λόγους άσχετους. 2
Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Θέλω ελεύθερο 45αρι, δε χωράει μεγαλύτερο. Το Inox αξίζει ή είναι απλά εμφάνιση; Δεν χαλάει πιο εύκολα; Πχ να μπορεί να το χαρακωσει ένα παιδί.
Dimi00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Lazostat είπε Θέλω ελεύθερο 45αρι, δε χωράει μεγαλύτερο. Το Inox αξίζει ή είναι απλά εμφάνιση; Δεν χαλάει πιο εύκολα; Πχ να μπορεί να το χαρακωσει ένα παιδί. Εγω ινοξ τα εχω ολα, με υπερζωηρο 5 χρονο αγορι δεν εχουν πάθει τιποτα... υπάρχουν και antifinger ινοξ που δε λερωνουν κι ευκολα,,,, δε θα το αφησεις να στο χαρακωσει και με κλειδια 😂
Witcher1st Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Κάποια πρόταση; Από bosch μεριά;
Witcher1st Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν βγάζω καμία άκρη με τα πλυντήρια της bosch και δεν ξέρω εάν έτσι είναι και με τις υπόλοιπες μάρκες. Διαβάζω για series 300,500,800 και στο skroutz έχει series 4 και 6 και δεν βρίσκω καμία πληροφορία. Επίσης τα καλά τους είναι πανάκριβα στο εξωτερικά ακόμα και με τα ακριβότερα που υπάρχουν στο skroutz. Άσε που εδώ Ελλάδα υπάρχει και ελάχιστη διαθεσιμότητα. Μήπως έχουν παλαιότερα μοντέλα; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Lazostat
Witcher1st Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Κάποια άποψη για το συγκεκριμένο; https://blaxakis.gr/λευκες-συσκευες/ελευθερες-συσκευες/ελευθερα-πλυντηρια-πιατων/siemens-sr236w01me-πλυντηριο-πιατων-λευκο-45cm Τα bosch που φέρνουν εδώ έχουν μόνο 2 χρόνια εγγύηση.
Dimi00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, Lazostat είπε Κάποια πρόταση; Από bosch μεριά; https://www.skroutz.gr/s/16495095/Bosch-SPS45II05E.html Εγω θα διαλεγα αυτό
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν κάνω copy paste κάποιο μοντέλο από αυτά στο skroutz για να βρω περισσότερες πληροφορίες στο google, μου βγάζει μόνο Ελληνικά site ή κάποια βίντεο σε ακαταλαβιστικη γλώσσα , ισως ρουμανικά ή βουλγαρικά, λες και ψάχνεις κάποιο προϊόν γ διαλογής.
qwertyuiop2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Lazostat είπε Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν κάνω copy paste κάποιο μοντέλο από αυτά στο skroutz για να βρω περισσότερες πληροφορίες στο google, μου βγάζει μόνο Ελληνικά site ή κάποια βίντεο σε ακαταλαβιστικη γλώσσα , ισως ρουμανικά ή βουλγαρικά, λες και ψάχνεις κάποιο προϊόν γ διαλογής. Γιατί η Ν.Α. Ευρώπη είναι στο ίδιο εταιρικό branch για τις περισσότερες γνωστές εταιρείες. Ό,τι μοντέλο έρχεται σε εμάς, πάει και σε αυτούς. Απλά αυτοί ασχολούνται με τα χαρ/κά των συσκευών. Εδώ σου λέει ο μπαρμπα-πωλητής, "πάρ'το, καλό είναι".
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Bosch SPS25CI07E έχω αυτό το μοντέλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, οι καταναλώσεις ρεύματος που γράφει το εγχειρίδιο είναι πραγματικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα