babisskg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Ισχύει για τα εξωτερικά λαστιχένια η πλαστικά δαχτυλίδια στους φακούς σας και όχι μόνον . Τα υλικά που χρειάζεστε όπως φαίνονται σε μια από τις εικόνες , οποιοδήποτε υγρό πιάτων , μια η περισσότερες μπατονετες συν το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε , στην περίπτωση μας , τα αυλάκια από τα πλαστικά grip του φακού . Μουσκευετε την μπατονετα μόνο με το υγρό πιάτων . Αν το παρακανετε γυρίστε την πάνω σε ένα χαρτί για να φύγουν τα περίσσια . Να είναι υγρή όσο χρειάζεται ώστε να μην αφρισει υπερβολικά το υγρό πιάτων πάνω στον φακό και τρέξει προς σημείο που δεν πρέπει . Φαίνεται σε μια εικόνα , η κατάσταση του πλαστικού , οριοθετημένη από το 50 , όπου το αριστερό μέρος έχει καθαριστεί , ενώ το δεξί περιμένει την σειρά του . Δουλεύετε ακολουθώντας τα αυλάκια στο πλαστικό , οριζόντια και κάθετα , λίγο θα αφρισει το υγρό , σκουπίζετε με την άλλη πλευρά της μπατονετας . Δουλεύετε ένα μικρό κομμάτι κάθε φορά . Η μπατονετα φυσικά θα γίνει χάλια . Σε δύο από τις εικόνες , χρησιμοποίησα σαν διαχωριστικό το 50 πάνω στον φακό , ώστε να δείτε την διαφορά πριν και μετά . Καλή επιτυχία . 6
Dr_73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Σε βίντεο στο youtube, έχω δει , μετά το καθάρισμα , να βάζουν γυαλιστικά για ταμπλό αυτοκινήτου, όπως το armor all ή παρόμοια . Και μετά σκουπισματάκι καλό . Δεν το έχω δοκιμάσει , αλλά το βρήκα καλή ιδέα ! Μπορεί να το δοκιμάσω στον επόμενο που θα μου έρθει !
babisskg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Σε βίντεο στο youtube, έχω δει , μετά το καθάρισμα , να βάζουν γυαλιστικά για ταμπλό αυτοκινήτου, όπως το armor all ή παρόμοια . Και μετά σκουπισματάκι καλό . Δεν το έχω δοκιμάσει , αλλά το βρήκα καλή ιδέα ! Μπορεί να το δοκιμάσω στον επόμενο που θα μου έρθει ! Όχι , δεν θα τολεγα , η διαδικασία αυτή δεν είναι για κάθε μέρα , ούτε καν για κάθε χρόνο . Ο συγκεκριμένος φακός ήρθε μεταχειρισμένος από το εξωτερικό και η εξωτερική του κατάσταση ήταν κάπως . Τον καθάρισα μια φορά και έδειξα τον τρόπο που γνωρίζω , κυρίως για τα αυλάκια μέσα στα λάστιχα , όπου μαζεύεται κάποια βρωμιά . Αν καθαριστεί μια φορά , η επόμενη μπορεί να πιάσει μετά δύο χρόνια , εκτός και η χρήση του φακού είναι σε τέτοιες εξωτερικές συνθήκες .........
Dr_73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Για το γυαλιστικό , εννοείται ότι έχει νόημα μετά το καθάρισμα, αν θέλει κάποιος να τον κάνει να δείχνει πιο ωραίος . Και για να πιάσει πιο δύσκολα ξανά βρωμιά , που θα φύγει και πιο εύκολα. Το καθάρισμα χρειάζεται πρώτο σε παλιούς φακούς , εννοείται , όπως το είπες.
babisskg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Για το γυαλιστικό , εννοείται ότι έχει νόημα μετά το καθάρισμα, αν θέλει κάποιος να τον κάνει να δείχνει πιο ωραίος . Και για να πιάσει πιο δύσκολα ξανά βρωμιά , που θα φύγει και πιο εύκολα. Το καθάρισμα χρειάζεται πρώτο σε παλιούς φακούς , εννοείται , όπως το είπες. Το γυαλιστικο δεν είναι καθόλου καλή ιδέα για έναν φακό ! 1
Mmaker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Εγώ κατέληξα στο καθαριστικό Turtle Wax tyre and bumper gel. Κάνει εκπληκτική δουλειά και αφήνει τα λάστιχα με μια στιλπνάδα σαν να είναι πραγματικά καινούργια! Πέρασμα με μπατονέτα και δούλεμα λίγο.Μετά ξανά μπατονέτα καθαρή για να αφαιρεθεί εντελώς το gel. Κάνει δουλειά ακόμη και σε πλαστικά ή την επένδυση που έχουν οι μηχανές στο grip. https://www.skroutz.gr/s/11759941/Turtle-Wax-Tyre-Bumper-Gel-TW38520-500ml.html
babisskg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, Mmaker είπε Εγώ κατέληξα στο καθαριστικό Turtle Wax tyre and bumper gel. Κάνει εκπληκτική δουλειά και αφήνει τα λάστιχα με μια στιλπνάδα σαν να είναι πραγματικά καινούργια! Πέρασμα με μπατονέτα και δούλεμα λίγο.Μετά ξανά μπατονέτα καθαρή για να αφαιρεθεί εντελώς το gel. Κάνει δουλειά ακόμη και σε πλαστικά ή την επένδυση που έχουν οι μηχανές στο grip. https://www.skroutz.gr/s/11759941/Turtle-Wax-Tyre-Bumper-Gel-TW38520-500ml.html ΟΚ , για την αναζωογόνηση κάποιων πλαστικών υπάρχουν αρκετές λύσεις , αυτό που είναι πολύ χρήσιμο για όλους είναι όταν βρείτε χρόνο , να κάνετε μια παρουσίαση προς όφελος όλων .
Mmaker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, babisskg είπε ΟΚ , για την αναζωογόνηση κάποιων πλαστικών υπάρχουν αρκετές λύσεις , αυτό που είναι πολύ χρήσιμο για όλους είναι όταν βρείτε χρόνο , να κάνετε μια παρουσίαση προς όφελος όλων . Δυστυχώς το σκέφτηκα εκ των υστέρων και αφού είχα καθαρίσει 2 φακούς με έντονα σημάδια και ασπρίλες. Στην πρώτη ευκαιρία όμως θα το κάνω!
babisskg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Mmaker είπε Δυστυχώς το σκέφτηκα εκ των υστέρων και αφού είχα καθαρίσει 2 φακούς με έντονα σημάδια και ασπρίλες. Στην πρώτη ευκαιρία όμως θα το κάνω! Σαφώς δεν το είπα με χαρακτήρα υπόδειξης , γι' αυτό και μίλησα για όταν έχετε χρόνο . Μια παρουσίαση με κάποιες εικόνες των υλικών και του τρόπου , όποιος σας βόλεψε καλύτερα , είναι σίγουρα πιο κατανοητή και ίσως πείσει κι' άλλους να κάνουν παρουσιάσεις γενικά για διάφορα αντίστοιχα θέματα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα