Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Acer Nitro 5 15.6" (i5-9300H/8GB/256GB/GTX 1650/FHD IPS/W10) ~589€ @Amazon.com [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Τελειωσε η προσφορα, πατε για αλλα. Για αλλα λαπτοπ και για αλλα μαγαζια βασικα απο ο,τι φαινεται. :)

Λόγω θέματος με την εγγύηση;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Εννοεί αν κατάλαβα σωστά ότι οι κάρτες τους έχουν φάει άκυρο από το Amazon πλέον, γιατί οι παραγγελίες τους ήταν με δηλωμένα στοιχεία λογαριασμού σε ένα όνομα και οι κάρτες ήταν σε διαφορετικά στοιχεία, και θεώρησε ότι οι συναλλαγές τους ήταν ύποπτες (ακόμα και αν δεν ήταν, το Amazon το ψάχνει πιο διεξοδικά)

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Διαβασε πιο πανω τι λεει ο φιλος εδω και 2 ημερες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Διαβασε πιο πανω τι λεει ο φιλος εδω και 2 ημερες.

Θεώρησα ότι αυτό με τις κάρτες είναι θέμα που τελικά θα λυθεί.

Απ'ότι φαίνεται όχι.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Σε μένα έγινε shipped η παραγγελία με ARAMEX Courier σήμερα. Είχα βάλει και ένα βουρτσάκι που είχε προταθεί εδώ αλλά δεν βλέπω να μπήκε μαζί θα σταλεί σε δεύτερο δέμα?

Θα έχω θέμα στην αποστολή εφόσον είναι δύο δέματα? Από την άποψη ότι πλήρωσα το τελωνείο και για τα 2 μαζί στην αρχή. 

Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο έκαναν. Δεν τα έστειλαν σε ένα πακέτο, αλλά σε δύο διαφορετικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα δείξει όμως.

Η ARAMEX courier ποια είναι; Υπάρχει τέτοια courier στην Ελλάδα ή συνεργάζονται με κάποια άλλη;

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο, σχετικά με το site του Insomnia. Έχει αρκετές ημέρες που όσοι επισυνάπτουν κάποιο βίντεο από το youtube μέσα σε κάποιο thread, δεν μπορούν να τρέξουν τα βίντεο μέσα από το site αλλά πρέπει να κάνεις κλικ κάτω δεξιά και να ανοίξεις το βίντεο μέσα από τη σελίδα του youtube. Το έχω δοκιμάσει και με Firefox και με Chrome και δεν παίζει κανένα βίντεο μέσα από το Insomnia, ενώ αντίθετα με τον Edge παίζουν κανονικά.

Μήπως έχει γίνει κάποια αλλαγή με την απόσυρση του Flash Player; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση σε Firefox και Chrome για να παίζουν τα βίντεο του Youtube;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε Κύπρο εμένα και μετά φαντάζομαι έρχεται προς Ελλάδα. Μου εμφανίζει αυτό:

Το αφήνουμε κανονικά και προχωράει ? Έχω προπληρώσει όλα τα customs κανονικά,ούτε ζήτησαν ακόμα κάτι σαν αποδεικτικό.σε περίπτωση που ζητήσουν τι δίνουμε?

IMG_20210201_152203.jpg

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elias.kaz είπε

Στο ιδιο σημειο ειναι και δικη μου παραγγελια..ειχες καποιο νεοτερο?

Πήρα τηλέφωνο ρώτησα.μου είπαν πιθανότητα δεν θα χρειαστεί κάτι.αν παρόλα αυτά ζητήσουν θα σταλεί email

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Εντυπώσεις απο το μηχάνημα? Μεγεια σου καλό κάψιμο!

Θα το τεσταρω και θα επανέλθω, σίγουρα θέλει 2 σκληρό δίσκο γιατί έχει ελεύθερα 197GB

Σαν εμφάνιση και 1η χρήση εξαιρετικό και με fast boot λόγω NVME.

Προτάσεις για έξτρα SSD και Ram δεκτές!

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, magicstar είπε

Το πληκτρολόγιο είναι κόκκινο και χωρίς τον φωτισμο;

Μαύρα κουμπιά, κόκκινη βάση στα κουμπιά και με το πάτημα γίνονται κόκκινο έντονο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...