Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παιδιά συγγνώμη αν δεν βγάζω πολυ νόημα αλλά είμαι εξαλλος! Κάθε μια στο τόσο κάνω ενα Google search το όνομα μου για να σιγουρευτω οτι δεν έχει ξεφύγει κάποια πληροφορία μου σχετιζόμενη με το όνομα μου. Μπορεί για κάποιον αυτό να φαίνεται παρανοϊκό αλλά για εμένα είναι ιερό το να υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ιδιωτικότητα μου. 

Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπον είδα πρώτο πρωτο αποτέλεσμα σελιδα του 11888 το όνομα μου το κινητό μου και την διεύθυνση μου. Όλα φάτσα φορά... Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Την πρώτη τους είχα πάρει και τους είχα κραξει και το κατέβασαν.

Πρόσφατα εκανα μια αλλαγή απο καρτοσυμβολαιο  της cosmote  σε καρτοκινητη, και στο τηλέφωνο (σαν να το ήξερα ο διαολος ) ρώτησα την υπάλληλο μήπως υπάρχει περίπτωση με την αλλαγή να βάλουν τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο. Με διαβεβαίωσε πως όχι. 

Πως συνεβη αυτο; Έχασα κάποιο επεισόδιο;  Υπάρχει βάση να ακολουθησω κάποια νομική οδό;;;

• Like 1
Δημοσ.

Πριν πολλα χρόνια αν έκανα αναζήτηση από τον ηλεκτρονικό κατάλογο εμφανιζόταν ο αριθμός μας, έτσι πήρα τηλ τον ΟΤΕ και τους ζήτησα να γίνει απόρρητο, από τότε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και θα λυθεί το θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Έλεος είπε

Καλησπέρα

Παιδιά συγγνώμη αν δεν βγάζω πολυ νόημα αλλά είμαι εξαλλος! Κάθε μια στο τόσο κάνω ενα Google search το όνομα μου για να σιγουρευτω οτι δεν έχει ξεφύγει κάποια πληροφορία μου σχετιζόμενη με το όνομα μου. Μπορεί για κάποιον αυτό να φαίνεται παρανοϊκό αλλά για εμένα είναι ιερό το να υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ιδιωτικότητα μου. 

Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπον είδα πρώτο πρωτο αποτέλεσμα σελιδα του 11888 το όνομα μου το κινητό μου και την διεύθυνση μου. Όλα φάτσα φορά... Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Την πρώτη τους είχα πάρει και τους είχα κραξει και το κατέβασαν.

Πρόσφατα εκανα μια αλλαγή απο καρτοσυμβολαιο  της cosmote  σε καρτοκινητη, και στο τηλέφωνο (σαν να το ήξερα ο διαολος ) ρώτησα την υπάλληλο μήπως υπάρχει περίπτωση με την αλλαγή να βάλουν τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο. Με διαβεβαίωσε πως όχι. 

Πως συνεβη αυτο; Έχασα κάποιο επεισόδιο;  Υπάρχει βάση να ακολουθησω κάποια νομική οδό;;;

- Αν είχες ζητήσει από πριν, να είναι μη ανακοινώσιμο το τηλέφωνό σου, ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να το ελέγξει και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην ξανασυμβεί.

Το ποιο πιθανό είναι να οφείλεται σε λάθος υπαλλήλου ή υπαλλήλων του ΟΤΕ. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις σε σκόπιμη ενέργεια. Αν έχεις ασφαλείς ενδείξεις ότι συμβαίνει το δεύτερο μπορείς να ακολουθήσεις "κάποια νομική οδό", ή να ενημερώσεις κάποια ειδική κρατική υπηρεσία σχετική με την ασφάλεια των πολιτών και του κράτους...

- Τέλος,

δεν υπάρχουν απόρρητα τηλέφωνα για ιδιώτες, υπάρχουν "μη ανακοινώσιμα".

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Έλεος είπε

Καλησπέρα

Από όσο ξέρω το default είναι το νούμερο σου (μαζί με όνομα και διεύθυνση) να μπαίνει κανονικά στους καταλόγους, εκτός και αν ζητήσεις το αντίθετο.

Ε στη δική σου περίπτωση έκανες νέο συμβόλαιο και δεν το ζήτησες, για αυτό ακριβώς μπήκες στον κατάλογο.

Επίσης οι υπάλληλοι που κάνουν πωλήσεις τηλεφωνικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άσχετοι.

Όσο για το να ακολουθήσεις την νομική οδό, για να καταφέρεις τι? Να τιμωρηθεί η υπάλληλος πχ που σε διαβεβαίωσε ότι ο αριθμός σου δεν θα μπει σε λίστα? Να τιμωρηθεί η cosmote? Να ζητήσεις αποζημίωση?

Δημοσ.
9 hours ago, Έλεος said:

Καλησπέρα

bill gates εσυ;λογικα μεσα απο την εφαρμογη που δινει ο καθε παροχος μπορει να σου εχει επιλογη να αλλαξεις τα  settings που θα φαινεσαι.κοιτα και εκει.κατα τα αλλα εισαι ειμαι ειμαστε αλλος ενας αγνωστος αναμεσα σε αλλα 10 εκατομμυρια αγνωστων.  εναλλακτικα καλεσε τους η ακομα καλυτερα στειλε email για να υπαρχει γραπτη επικοινωνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει ενα site, το locatefamily.com

Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσα ονοματα,διευθυνσεις,τηλεφωνα εχει. Και ολα αυτα με μια απλη αναζητηση. Τωρα απο που τα τραβαει..... αλλη ιστορια

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Έλεος είπε

Καλησπέρα

Τι πως συνεβη αυτό; Ρωτάς πώς είναι το τηλέφωνο σου στον τηλεφωνικό κατάλογο; Αυτό είναι το 11888, και όπως λέει και κάποιος "αυτό κάνει, αυτή είναι η φάση του"

Το οτι τους έκραξες ενώ είναι 100% δικό σου θέμα δείχνει ότι είσαι ψιλο ασχετος με το ζήτημα και μάλλον δεν έχεις και πολύ καλή ιδέα το ποια δεδομένα σου βρίσκονται που (αν νομίζεις ότι θα τα γκουγκλαρεις και θα βρεις την απάντηση). Τα στοιχεία σου δε "τα βάλανε στο διαδίκτυο", δε τα ποστατανε στο ινσομνια πχ. Είναι στην ψηφιακή υπηρεσία του τηλεφωνικού καταλόγου.

Κατά τα άλλα, ναι το να γκουγκλαρεις τατκικα το όνομα σου για το λόγο αυτό είναι σημάδι παράνοιας και μανίας καταδιώξεως.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, VasKag είπε

Υπαρχει ενα site, το locatefamily.com

Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσα ονοματα,διευθυνσεις,τηλεφωνα εχει. Και ολα αυτα με μια απλη αναζητηση. Τωρα απο που τα τραβαει..... αλλη ιστορια

Τραπεζες κυριως.

Δημοσ.

Εμενα με αναζήτηση του ονοματος μου, μου βγαινει η πτυχιακή μου και ενας συνονόματος ελεύθερος επαγγελματίας που μενει στην ίδια περιοχή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

bill gates εσυ;λογικα μεσα απο την εφαρμογη που δινει ο καθε παροχος μπορει να σου εχει επιλογη να αλλαξεις τα  settings που θα φαινεσαι.κοιτα και εκει.κατα τα αλλα εισαι ειμαι ειμαστε αλλος ενας αγνωστος αναμεσα σε αλλα 10 εκατομμυρια αγνωστων.  εναλλακτικα καλεσε τους η ακομα καλυτερα στειλε email για να υπαρχει γραπτη επικοινωνια

Και τώρα είναι πιο ευκολο  να βγεις απο τον  ηλεκτρονικό τηλεφωνικό κατάλογο.Σκέψου παλιά με τυπωμένο χρυσό οδηγό  και τηλεφωνικό κατάλογο ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...