Nicolas Di Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα με ποιο τρόπο θα μπορούσε να συνδεθεί ένα dock το οποίο έχει έξοδο για σύνδεση type c και έχει θήρες hdmi, ethernet, memory card και usb 3.1 να συνδεθεί σε μηχάνημα που έχει μόνο usb a θύρα; Προφανώς και να μπορεί να δουλέψει όλες τις συνδεσιμότητες απο το dock! Σας ευχαριστώ πολύ!
Nicolas Di Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ποιο είναι το dock; Είναι της bakeey αφήνω Link
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Αν έχετε PC με μια τέτοια κάρτα πιστεύω θα είναι εντάξη.
Nicolas Di Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν έχετε PC με μια τέτοια κάρτα πιστεύω θα είναι εντάξη. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πχ με κάποιο ανταπτορα; Αλλιώς θα προβώ στην αγορά της
Nicolas Di Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Στις 17/1/2021 στις 2:52 ΜΜ, Τέρης Α. είπε !Με δική σας ευθύνη! Υπάρχουν αυτά. Τα έχω υπόψιν μου αυτά αλλά θα μπορέσει το USB A να μεταφέρει τόσα δεδομένα απο το hub απευθείας; Η θα χρειαστεί να βγάλω πχ απο ένα θηλυκό USB C, δύο USB A;
RcManiac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Nicolas Di είπε Τα έχω υπόψιν μου αυτά αλλά θα μπορέσει το USB A να μεταφέρει τόσα δεδομένα απο το hub απευθείας; Η θα χρειαστεί να βγάλω πχ απο ένα θηλυκό USB C, δύο USB A; Ένα προς ένα είναι η αναλογία. Μερικές φορές βλέπεις 2 usb σε 1, με το δεύτερο να δίνει μόνο ρεύμα και όχι δεδομένα πχ σε εξωτερικό dvd player. 1
Nicolas Di Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, RcManiac είπε Ένα προς ένα είναι η αναλογία. Μερικές φορές βλέπεις 2 usb σε 1, με το δεύτερο να δίνει μόνο ρεύμα και όχι δεδομένα πχ σε εξωτερικό dvd player. Όμορφα οπότε θεωρητικά με ένα adapter θα γίνει η δουλειά μου. Θεωρητικά πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα