e-giannis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά, γνωρίζετε μήπως αν επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο για σωματική άσκηση(με κωδικό 6)?? Το ψάχνω στο internet αλλα δεν μπορω να βρώ τιποτα συγκεκριμένο....
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Για εκεί που θες να πας δεν ξέρω, αλλά για Πάρνηθα μπορείς
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, e-giannis είπε Παιδιά, γνωρίζετε μήπως αν επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο για σωματική άσκηση(με κωδικό 6)?? Το ψάχνω στο internet αλλα δεν μπορω να βρώ τιποτα συγκεκριμένο.... Εκεί που είσαι δεν μπορεις να ασκηθεις σωματικά;
DownUNDERground Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Τυπικά επιτρέπεται στην περιφερειακή σου ενότητα αν θυμάμαι καλά.
e-giannis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Βασικα θελω να παω για τρέξιμο στο κέντρο στο ζάππειο, και μένω περιστέρι, αν αυτο βοηθάει καπως
e-giannis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Γιατι κέντρο θέλω με εναν φίλο μου, η ερώτηση ειναι για το αν μπορω να παω κέντρο ή οχι και γενικότερα αν μπορω να αλλάξω δήμο. Γιατι λένε οτι απαγορευεται η μετακίνηση μεταξύ νομών, αλλα δεν λενε κάτι για μετακίνηση μεταξύ δήμων. Γενικα επειδη υπάρχει ενα χάος ρωταω
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, e-giannis είπε Γιατι κέντρο θέλω με εναν φίλο μου, η ερώτηση ειναι για το αν μπορω να παω κέντρο ή οχι και γενικότερα αν μπορω να αλλάξω δήμο. Γιατι λένε οτι απαγορευεται η μετακίνηση μεταξύ νομών, αλλα δεν λενε κάτι για μετακίνηση μεταξύ δήμων. Γενικα επειδη υπάρχει ενα χάος ρωταω Η μετακίνηση με τον κωδικό 6 έχει σκοπό τη σωματική άσκηση, και όχι να συναντάς φίλους. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν έχουν δώσει διευκρινίσεις, είναι στο χέρι του οργάνου το αν θα σου βεβαιώσει την παράβαση.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μεταξύ δήμων δεν απαγορεύεται η μετακίνηση. Η άσκηση όμως επιτρέπεται σε κοντινές αποστάσεις. Αν σε σταματήσουν είναι στην διακριτική ευχέρεια (ή στα κέφια) του οργάνου να κρίνει το κατά πόσο είναι κοντινή αυτή η απόσταση. Οπότε κανείς δεν μπορεί να σου δώσει σαφή απάντηση για το αν θα σε γράψουν ή όχι ακόμα και τον Χαρδαλιά να ρωτήσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις