gakost Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Φανφάρες του μάρκετινγκ από την Samsung. Υπάρχουν ήδη χρόνια τώρα στην αγορά ρομποσκούπες με lidar, αυτόματη χαρτογράφηση χώρου, χρήση φάρων κλπ. Για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια ας ρίξει μια ματιά στις Neato που υπάρχουν και αναλώσιμα και αξεσουάρ παντού όπως και iRobot. Βγάζουν και μοντέλα χωρίς πολλά πολλά που κάνουν μια χαρά την δουλειά με λίγα χρήματα. Προσωπικά με μια iRobot 630 είμαι υπερευχαριστημένος. Εκτός από βουρτσάκια και φίλτρα μια μπαταρία της άλλαξα στην 3ετία και συνεχίζει ακάθεκτη. Με το ρομπότ και ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι είμαι και η μεγάλη σκούπα είναι στην αποθήκη. Εναλλακτικά υπάρχουν και οι κινέζικες απομιμήσεις. 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, gakost είπε Φανφάρες του μάρκετινγκ από την Samsung. Υπάρχουν ήδη χρόνια τώρα στην αγορά ρομποσκούπες με lidar, αυτόματη χαρτογράφηση χώρου, χρήση φάρων κλπ. Για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια ας ρίξει μια ματιά στις Neato που υπάρχουν και αναλώσιμα και αξεσουάρ παντού όπως και iRobot. Βγάζουν και μοντέλα χωρίς πολλά πολλά που κάνουν μια χαρά την δουλειά με λίγα χρήματα. Προσωπικά με μια iRobot 630 είμαι υπερευχαριστημένος. Εκτός από βουρτσάκια και φίλτρα μια μπαταρία της άλλαξα στην 3ετία και συνεχίζει ακάθεκτη. Με το ρομπότ και ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι είμαι και η μεγάλη σκούπα είναι στην αποθήκη. Εναλλακτικά υπάρχουν και οι κινέζικες απομιμήσεις. Πριν 2 μηνες πηραμε την Roborock S5 max.....αν και δεν ημουν και πολυ σιγουρος για την δουλεια που θα κανει.....εχω μεινει εκπληκτος.Ασε την Σαμυ να προμοταρει οτι ανακαλυψε τον τροχο.
nickvas19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, fiorstel είπε Αν η σκουπα δεν πεταει...αχρηστη ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα