Highlander Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Εγώ όταν διάβαζα στην αρχή το topic, λέω 'οι μάγκες, το έκαναν τόσο διακριτικό που δεν το πρόσεξα καν' !!!!
tzoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Πρόλαβα και το είδα μία φορά και αμέσως σκέφτηκα πόσο καλό θα έκανε στο site. Δεν ενοχλούσε καθόλου.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Με γεία μας ξανά. Καλορίζικο και καλές δουλειές
dwarves Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 eixa prolavei eixa dei kai to allo ....to sygxwremeno...alla den eixa prolavei na to clickarw...!!! auto omws...katafera kai to clickara kai olas...
Fozzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Plaka plaka me tetoio traffic pou exei to insomnia ta bannerakia prepei na xrisoplhronontai! Me geia kai kales douleies!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Και απο μενα με γεια και τις καλυτερες ευχες μου!!!!! Εκανα την παραγγελια με αριθμο 15.Την 13 ποιος την εκανε????Οχι ll_neo μην το πεις!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
LL_NEO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Lol Fozzy και το traffic το σκασμένο χρησοπληρώνεται, οπότε μια ή η άλλη βγαίνει...
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 ΛΟΛ, δεν έχει ξανατύχει ποτέ να βάλω φίλτρο στον ad blocker μου να ΜΗΝ κόβει διαφήμιση από site
Grinder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Είναι άθλιο Δεν είναι καθόλου διακριτικό αντιθέτως βγάζει μάτι Διαφημίζει μια εταιρία που δε τη ξέρει ούτε η μάνα της και δε δίνει καμία πληροφορία για το ποία είναι. Τι θα πει καλές δουλειές???? Ανοίξαμε κανένα μαγαζί???
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Grinder, το bannerάκι μπήκε για να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα του forum... Αν αυτή η προσθήκη σημαίνει βελτίωση της ποιότητας "ζωής" στο forum, για τα 15.000 (δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα είναι) μέλη του, τότε είναι καλοδεχούμενο, εξ'ού και οι εκδηλώσεις αβρότητας . Τα αρχικά σχόλια περι διακριτικότητας, αναφερόντουσαν σε ένα παλιότερο banner, που "μας τέλειωσε" σύντομα. Όσο για το ποια είναι η εταιρία, δεν νομίζω να την ήξερε κανείς μας, αλλά that's the point...
LL_NEO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 χμμμμμμμ grinder έχεις δίκιο βρε. Ας πούμε στον HAL να ρίξει ένα banner της CISCO ας πούμε που είναι γνωστή εταιρία για να γουστάρουμε
Highlander Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Μην πυροβολείτε τον πιανίστα..!!!! Το έχουμε χιλιάδες φορές..... Σε όποιον δεν αρέσει..... υπάρχουν και άλλα forums..... Και στην τελική φτιάξτε ένα καλύτερο, να έρθουμε όλοι εκεί. LL_NEO νομίζω ότι χθες επικοινώνησε η Intel με τον Hal9000 και μίλησαν για κάποιο donate αξίας $56.812.357,12 νομίζω....
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Εξ' άλλου, δεν μας υποχρέωσε κανένας να κάνουμε κλικ στο banner, ούτε είναι Pop-Up να πετάγεται μόνο του μες στα μούτρα μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.