Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω ότι για τα αυτοκίνητα που έληγε το ΚΤΕΟ τους ή η ΚΕΚ είχε δοθεί παράταση 90 ημερών.

Τώρα που θα ξαναανοίξουν τα ΚΤΕΟ από Δευτέρα, αν έληγε το ΚΤΕΟ σου πχ 25/1 θα έχεις παράταση ή όχι, δηλαδή μόνο αυτοί που έληγε μεσα στην αναστολή της λειτουργίας;

αν πλακώσουν όλοι όσοι δεν είχαν πάει σε ΚΤΕΟ τόσο καιρό, πως θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mπορείς να δοκιμάσεις να κλείσεις.Ή το έκανες και δεν βρίσκεις ραντεβού;

Θα δοκιμάσω να ρωτήσω όταν ανοιξουν αλλά δεν αποκλείω να μην ξέρουν και τα ΚΤΕΟ 100%.

Απλά μου φαίνεται ψιλοχαζό να πρέπει τον επόμενο καιρό να πανε όλοι όσοι θα πήγαιναν, και όσοι άλλοι έχουν παράταση. Αν σκεφτώ ότι δεν έβρισκα ραντεβού το κανονικό καιρό δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί τώρα.

Δε θάλεω να χάσω χρόνο από πιθανή άγνοια της κάθε τηλεφωνήτριας οπότε θέλω να το διασταυρώσω από όσο περισσότερες πλευρές μπορώ και είπα μπας και ξέρει κάτι κάποιος

στη προηγούενη απόφαση (το δεκέμβρη)

Διαβάζω στο 8. ότι πας κανονικά.

Στη νεότερη λείπει αυτή αλλά λέει το παρακάτω και υπάρχει μια τελευταία νέα παράγραφος που δε τη πολύκαταλαβαίνω

12. Σχετικά με την επαναλειτουργία των ΚΤΕΟ μετά την άρση των έκτακτων μέτρων, εφαρμόζονται αναλογικά τα διαλαμβανόμενα στην με αριθ. πρωτ. 127829/11-12-2020 (ΑΔΑ: ΨΝΤΝ465ΧΘΞ-ΝΣΥ) εγκύκλιο του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, για χρονικό διάστημα παράτασης ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών

.

(αυτή που κάνει αναφορά είναι η προηγούμενη)

αφού έψαξα τι σημαινει "διαλαμβανόμενα" δεν είμαι πολύ σίγουρος σε τι αναφέρεται αυτό και σε απλά λόγια, λόγω και της διαγραφής της 8, σημαίνει ότι η παράταση πάει " αναλογικά" (σαν rolling) και σε αυτούς που πρέπει κανονικά να πάνε τις επόμενες 90 μέρες δηλαδή ένας που πρέπει να πάει πχ σε 45 μέρες μετά έχει "μισή" παράταση, ουσιαστικά σε 90 μέρες μετά να έχει "σβήσει" η παράταση ή αν απλά λέι " στο προηγοέμενο, όπου βλέπεις 70 βάλε 90".

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Θα σε ενημερώσουν στο ΚΤΕΟ , πως και τι , και επί την ευκαιρία θα κλείσεις και ραντεβού. Όπως άνοιξαν μετά την καραντίνα του Μάρτη , έτσι και τώρα. Οι παρατάσεις θα δωθούν κατόπιν συνενόησης με τα ΚΤΕΟ , απλά δύο ή τρεις μέρες το τηλέφωνο θα είναι κατειλημένο. Έτσι και αλλιώς δεν δέχονται χωρίς ραντεβού, οπότε κανένας δεν θα πάρει την θέση σου. Θα περάσω και εγώ τον Ιούνιο , θα δούμε πως θα πάει.

Δημοσ.

Εγώ πέρασα ΚΤΕΟ τον Δεκέμβρη την εβδομάδα που άνοιξαν και ραντεβού έκλεισα από την πρώτη μέρα.
Βέβαια για να μην μπλέκω με τηλέφωνα λόγω αναμονής το έκλεισα απευθείας από το Site του ΚΤΕΟ.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, DrLo είπε

Θα δοκιμάσω να ρωτήσω όταν ανοιξουν αλλά δεν αποκλείω να μην ξέρουν και τα ΚΤΕΟ 100%.

Απλά μου φαίνεται ψιλοχαζό να πρέπει τον επόμενο καιρό να πανε όλοι όσοι θα πήγαιναν, και όσοι άλλοι έχουν παράταση. Αν σκεφτώ ότι δεν έβρισκα ραντεβού το κανονικό καιρό δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί τώρα.

Τα ΚΤΕΟ δεν παίζει να μην ξέρουν 100%, είναι η δουλειά τους να ξέρουν ώστε εφόσον προβλέπεται να εισπράττουν τα ανάλογα πρόστιμα εκπρόθεσμου ελέγχου.

Επίσης ποτέ τα ΚΤΕΟ δεν είχαν τόση δουλειά όση φαντάζεσαι, ήταν σπάνιο φαινόμενο να μην έβρισκες ραντεβού τη στιγμή που το ήθελες, παρόλα αυτά αν πήγαινες από κει χωρίς ραντεβού θα σε εξυπηρετούσαν, άντε να χρειαζόταν 15' max αναμονή. Εκτός βέβαια αν κάποιο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ στην περιοχή σου έχει πράγματι τόση δουλειά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τα ΚΤΕΟ δεν παίζει να μην ξέρουν 100%, είναι η δουλειά τους να ξέρουν ώστε εφόσον προβλέπεται να εισπράττουν τα ανάλογα πρόστιμα εκπρόθεσμου ελέγχου.

Επίσης ποτέ τα ΚΤΕΟ δεν είχαν τόση δουλειά όση φαντάζεσαι, ήταν σπάνιο φαινόμενο να μην έβρισκες ραντεβού τη στιγμή που το ήθελες, παρόλα αυτά αν πήγαινες από κει χωρίς ραντεβού θα σε εξυπηρετούσαν, άντε να χρειαζόταν 15' max αναμονή. Εκτός βέβαια αν κάποιο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ στην περιοχή σου έχει πράγματι τόση δουλειά.

Πριν 2 χρόνια που πήγα δυσκολεύτηκα να βρω ραντεβού γιατί λόγω δουλειάς μπορώ μόνο Σάββατο που είχε υποθέτω την μεγαλύτερη ζήτηση. Οκ αν πας τρίτη μεσημέρι ίσως είναι άδεια, αλλά τότε δυσκολεύτηκα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrLo είπε

Πριν 2 χρόνια που πήγα δυσκολεύτηκα να βρω ραντεβού γιατί λόγω δουλειάς μπορώ μόνο Σάββατο που είχε υποθέτω την μεγαλύτερη ζήτηση. Οκ αν πας τρίτη μεσημέρι ίσως είναι άδεια, αλλά τότε δυσκολεύτηκα.

Κοίτα, το ότι ένα συγκεκριμένο Σάββατο δυσκολεύτηκες, δεν σημαίνει πως κάθε Σάββατο είναι έτσι, μάλλον έτυχε. Όσες φορές έχω πάει Σάββατο ήταν χωρίς ραντεβού (βασικά ποτέ δεν έχω κλείσει ραντεβού), και ποτέ δεν έμεινα πάνω από 30 λεπτά

Πάντως υπάρχουν κάποια ΙΚΤΕΟ που παραλαμβάνουν με ραντεβού το αυτοκίνητο από το χώρο σου (σπίτι/δουλειά) και στο επιστρέφουν μαζί με το δελτίο ελέγχου, ίσως να σε βολεύει κάτι τέτοιο.

Και κάτι ακόμα πάνω σε αυτό που είπες πριν, παράταση δόθηκε σε όσα δελτία έληξαν όσο ήταν κλειστά τα ΚΤΕΟ, οπότε λογικό είναι το επόμενο διάστημα να έχουν αυξημένο φόρτο γιατί θα περάσουν και όσα λήγουν κανονικά και όσα έχουν παράταση. Αν όμως έδιναν παράταση και σε όσα λήγουν από 18 έως 31/1 πχ δεν θα έλυνε το πρόβλημα, απλά θα μετέθετε το ήδη υπάρχον κατά 13 μέρες.

Δημοσ.

Έκλεισα πριν μισή ώρα ραντεβού online για την τρίτη 18, την ίδια μέρα λήγει κ το κτεο μου. Μου ήρθε κ mail επιβεβαίωσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...