Προς το περιεχόμενο

3080 παράδοση

Alkis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, jk είπε

Δεν ξέρω τι να πω ίσως η συγκεκριμένη να μην είχε τόσες προπαραγγελίες και να τους έμεινε, αλλά μου κάνει εντύπωση επίσημος αντιπρόσωπος της nvidia και να μην τους ενημερώνουν έστω στο περίπου για ημερομηνία παραλαβής, τι να πω περίεργο, αλλά σε εποχή με απρόσμενα γεγονότα ζούμε.

Μα αυτό είναι το ζήτημα, ο φίλος παραπάνω γράφει ότι είχε κάνει προπαραγγελία την κάρτα που κοίταγα, αλλά την έδειχνε ετοιμοπαράδωτη, άρα κάτι δεν πάει καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Μα αυτό είναι το ζήτημα, ο φίλος παραπάνω γράφει ότι είχε κάνει προπαραγγελία την κάρτα που κοίταγα, αλλά την έδειχνε ετοιμοπαράδωτη, άρα κάτι δεν πάει καλά.

🤔 Δεν ξέρω τι συμβαίνει ίσως να ήταν λάθος update στο Site; Πάντως την επόμενη που θα πάρω να για ρωτήσω αν έχουν ενημέρωση με τις προπαραγγελίες θα το ρωτήσω, αν είναι όμως να την πάρω στα χέρια μου όταν βγει η επόμενη κάρτα κοντά θα την ακυρώσω, με βλέπω να αντέχω τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μάρτη το πολύ 

Επεξ/σία από jk

Παιδιά , δεν θέλω να σας απογοητεύσω,

Αλλά το πλαίσιο δεν πρόκειται να φέρει κάρτες ούτε τον επόμενο μήνα....

Περισσότερες ευκαιρίες έχετε να βρείτε απο κανένα άμαζον ή γερμανικό site , παρά το πλαίσιο...

3 ώρες πριν, Yobaby είπε

Παιδιά , δεν θέλω να σας απογοητεύσω,

Αλλά το πλαίσιο δεν πρόκειται να φέρει κάρτες ούτε τον επόμενο μήνα....

Περισσότερες ευκαιρίες έχετε να βρείτε απο κανένα άμαζον ή γερμανικό site , παρά το πλαίσιο...

Καλημέρα.

Έχεις κάποια πληροφόρηση σχετικά ή είναι προσωπική σου άποψη?

Θα ήθελα να ξέρω γιατί πολύς κόσμος έχει εξαντλημένη υπομονή πλέον.

13 ώρες πριν, Gabriel είπε

Καλημέρα.

Έχεις κάποια πληροφόρηση σχετικά ή είναι προσωπική σου άποψη?

Θα ήθελα να ξέρω γιατί πολύς κόσμος έχει εξαντλημένη υπομονή πλέον.

Είχα κάνει προ παραγγελία από τις πρώτες και κάθε φορά μου λέγανε ότι σε 2-3 βδομάδες. Μετά ρώτησα και έμαθα ότι ούτε αυτοί έχουν ενημέρωση  και το μόνο που λένε είναι τις επόμενες 10-20 μέρες θα λάβουν στοκ.. Το γεγονός ότι η nvidia και οι aib δεν μπορούν να καλύψουν άλλες μεγαλύτερες αγορές από την ελληνική ... και ότι ακόμα υπάρχουν προπαραγγελιες μεγάλων αλυσιδων του εξωτερικού από day 1 release....Καταλαβαίνεις ότι είμαστε σε 2η μοίρα εδώ..  από το να περιμένεις απλά να φέρουν Ελλάδα ... Και να απογοητευεσαι ... Καλύτερα  να δοκιμάσεις την τύχη σου από εξωτερικό ...

5 ώρες πριν, matrixboost είπε

Ηρθε η γραφικών, σήμερα μετά από 2 εβδομάδες περίπου

Έπεσαν πολλές σουπριμ αυτή την εβδομάδα. Με γεια 

Άσους αφαντες

13 ώρες πριν, Yobaby είπε

Είχα κάνει προ παραγγελία από τις πρώτες και κάθε φορά μου λέγανε ότι σε 2-3 βδομάδες. Μετά ρώτησα και έμαθα ότι ούτε αυτοί έχουν ενημέρωση  και το μόνο που λένε είναι τις επόμενες 10-20 μέρες θα λάβουν στοκ.. Το γεγονός ότι η nvidia και οι aib δεν μπορούν να καλύψουν άλλες μεγαλύτερες αγορές από την ελληνική ... και ότι ακόμα υπάρχουν προπαραγγελιες μεγάλων αλυσιδων του εξωτερικού από day 1 release....Καταλαβαίνεις ότι είμαστε σε 2η μοίρα εδώ..  από το να περιμένεις απλά να φέρουν Ελλάδα ... Και να απογοητευεσαι ... Καλύτερα  να δοκιμάσεις την τύχη σου από εξωτερικό ...

Προσωπικά δεν θα έδινα 1000€ για κάρτα και να την πάρω από εξωτερικό και αν πάθει κάτι με την εγγύηση να μπλέξω και να την στέλνω και να περιμένω καιρό να γυρίσει και να πρέπει να συνεννοούμε με εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...