Alkis7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, s_mduck είπε Εγω ειχα κανει μηνα μηνα στο πλαίσιο και βλεπω να χανω το δανειο ετσι... ποτε έκανες την παραγγελία
s_mduck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Alkis7 είπε ποτε έκανες την παραγγελία 22 Δεκεμβρίου. Μου ειπαν αλλες 2 μέρες και κλεινει τ δανειο..
Alkis7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, s_mduck είπε 22 Δεκεμβρίου. Μου ειπαν αλλες 2 μέρες και κλεινει τ δανειο.. εγώ 24 Δεκέμβρη έκανα την παραγγελία και όλο λένε περιμένουν τον προμηθευτή Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Alkis7
s_mduck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 ο κωτσοβολος εχει διαθεσιμα κομματια 3070 για οποιον θελει! https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/kartes-grafikwn/filters/f/f28505/GeForce-RTX-3070
alexispak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μολις ειδα οτι στην asus 3080 tuf και strix ξαναμπηκε το καλαθι για αγορα στο πλαισιο 1
Ultimategr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alexispak είπε Μολις ειδα οτι στην asus 3080 tuf και strix ξαναμπηκε το καλαθι για αγορα στο πλαισιο Ειδα την αναρτηση σου και προλαβα και εβαλα στο καλαθι την asus 3080 strix καθως εδω και 10 μερες η δυνατοτητα αυτη ηταν απενεργοποιημενη.Οποτε λογικα θα εχουν νεοτερη ενημερωση απο τον προμηθευτη,αυριο θα παρω τηλεφωνο για να δω τι θα μου πουν και θα ενημερωσω... 1
alexispak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Ειδα την αναρτηση σου και προλαβα και εβαλα στο καλαθι την asus 3080 strix καθως εδω και 10 μερες η δυνατοτητα αυτη ηταν απενεργοποιημενη.Οποτε λογικα θα εχουν νεοτερη ενημερωση απο τον προμηθευτη,αυριο θα παρω τηλεφωνο για να δω τι θα μου πουν και θα ενημερωσω... Αντε με το καλο να την παρουμε!!! Η δυνατοτητα παραγγελιας με καλαθι στην συγκεκριμενη καρτα ειναι απενεργοποιημενη απο τελος Νοεμβριου . Τους ειχα παρει και τηλεφωνο 1 Δεκεμβριου και μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα με την Asus. Ελπιζω τωρα να αρχισει να υπαρχει διαθεσιμοτητα. Αυριο κλεινω 20 μερες απο την μερα που εκανα την παραγγελια 1
Alkis7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, alexispak είπε Αντε με το καλο να την παρουμε!!! Η δυνατοτητα παραγγελιας με καλαθι στην συγκεκριμενη καρτα ειναι απενεργοποιημενη απο τελος Νοεμβριου . Τους ειχα παρει και τηλεφωνο 1 Δεκεμβριου και μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα με την Asus. Ελπιζω τωρα να αρχισει να υπαρχει διαθεσιμοτητα. Αυριο κλεινω 20 μερες απο την μερα που εκανα την παραγγελια Φιλε εχω κλεισει ενα μηνα και 4 μερες και ακομα τιποτα!!!
Ultimategr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επικοινωνησαν απο το πλαισιο μαζι μου,σχετικα με την διαθεσιμοτητα δεν ηξεραν την ακριβη ημερομηνια,μου ανεφεραν στο περιπου για τελη Φεβρουαριου και οτι παει με σειρα προτεραιοτητας. Πληρωσα 30% προκαταβολη και μπηκα και γω στην αναμονη......Παντως ενω τοσο καιρο ηταν απενεργοποιημενη η δυνατοτητα προσθηκης στο καλαθι,απο χθες εγινε διαθεσιμη μονο για τις Asus υλοποιησεις οποτε υποθετω οτι ισως εχουν καποια νεοτερη ενημερωση απο τον προμηθευτη.... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από Ultimategr
Alkis7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Επικοινωνησαν απο το πλαισιο μαζι μου,σχετικα με την διαθεσιμοτητα δεν ηξεραν την ακριβη ημερομηνια,μου ανεφεραν στο περιπου για τελη Φεβρουαριου και οτι παει με σειρα προτεραιοτητας. Πληρωσα 30% προκαταβολη και μπηκα και γω στην αναμονη......Παντως ενω τοσο καιρο ηταν απενεργοποιημενη η δυνατοτητα προσθηκης στο καλαθι,απο χθες εγινε διαθεσιμη μονο για τις Asus υλοποιησεις οποτε υποθετω οτι ισως εχουν καποια νεοτερη ενημερωση απο τον προμηθευτη.... Ποτε εκανες την παραγγελια;
Ultimategr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Alkis7 είπε Ποτε εκανες την παραγγελια; Χθες το βραδυ.
Nafpaktos22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Από 05/12/2020 από πλαίσιο παραγγελία 3080 aorus xtreme μήνα μήνα. Στην αρχή ειπαν 20 με 25 μέρες. Αρχές Γενάρη μ ειπαν μέσα στο μήνα, σήμερα δεν ξέρουμε πότε θα μας φέρει ο προμηθευτής και πόσα κομμάτια. Έχασα την προθεσμία τ δανείου αρχες Γενάρη έδωσα προκαταβολή για να μην χάσω την σειρά παραγγελίας κι ακόμη βαδίζουμε στο άγνωστο.....
jk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Nafpaktos22 είπε Από 05/12/2020 από πλαίσιο παραγγελία 3080 aorus xtreme μήνα μήνα. Στην αρχή ειπαν 20 με 25 μέρες. Αρχές Γενάρη μ ειπαν μέσα στο μήνα, σήμερα δεν ξέρουμε πότε θα μας φέρει ο προμηθευτής και πόσα κομμάτια. Έχασα την προθεσμία τ δανείου αρχες Γενάρη έδωσα προκαταβολή για να μην χάσω την σειρά παραγγελίας κι ακόμη βαδίζουμε στο άγνωστο..... Ακριβώς το ίδιο από 11/12/2020 και πήρα και τηλέφωνο ιδιες ημερομηνιες κοντα η ίδια ιστορία...
tsamo2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Nafpaktos22 είπε Από 05/12/2020 από πλαίσιο παραγγελία 3080 aorus xtreme μήνα μήνα. Στην αρχή ειπαν 20 με 25 μέρες. Αρχές Γενάρη μ ειπαν μέσα στο μήνα, σήμερα δεν ξέρουμε πότε θα μας φέρει ο προμηθευτής και πόσα κομμάτια. Έχασα την προθεσμία τ δανείου αρχες Γενάρη έδωσα προκαταβολή για να μην χάσω την σειρά παραγγελίας κι ακόμη βαδίζουμε στο άγνωστο..... 2 λεπτά πριν, jk είπε Ακριβώς το ίδιο από 11/12/2020 και πήρα και τηλέφωνο ιδιες ημερομηνιες κοντα η ίδια ιστορία... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτό το θέμα. Θυμάμαι χαρακτηρηστικά τέλη δεκέμβρη που κοίταγα στο Πλαίσιο μία άμεσα διαθέσιμη 3080 Αorus xtreme από το πλαίσιο, μήπως την κάνω τράμπα με τη δικιά μου. Τελικά την πήρε άλλος-η. Και ρωτάω, αυτή η άμεσα διαθέσιμη πήγε σε κάποιο άτομο που ήταν σε σειρά προτεραιότητας και είχε κράτηση ή σε κάποιο σαν εμένα που απλά έκανε browsing και την είδε στο site; Ειδικά όταν τα άτομα στην σειρά προτεραιότητας έχουν δώσει προκαταβολή. Γιατί αν προσπερνούν τη σειρά προτεραιότητας και τη δίνουν σε κάποιο άλλο άτομο για περισσότερα χρήματα(υψηλότερη τιμή+όλο το ποσό), αυτό είναι σχεδόν εξαπάτηση.
jk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsamo2 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτό το θέμα. Θυμάμαι χαρακτηρηστικά τέλη δεκέμβρη που κοίταγα στο Πλαίσιο μία άμεσα διαθέσιμη 3080 Αorus xtreme από το πλαίσιο, μήπως την κάνω τράμπα με τη δικιά μου. Τελικά την πήρε άλλος-η. Και ρωτάω, αυτή η άμεσα διαθέσιμη πήγε σε κάποιο άτομο που ήταν σε σειρά προτεραιότητας και είχε κράτηση ή σε κάποιο σαν εμένα που απλά έκανε browsing και την είδε στο site; Ειδικά όταν τα άτομα στην σειρά προτεραιότητας έχουν δώσει προκαταβολή. Γιατί αν προσπερνούν τη σειρά προτεραιότητας και τη δίνουν σε κάποιο άλλο άτομο για περισσότερα χρήματα(υψηλότερη τιμή+όλο το ποσό), αυτό είναι σχεδόν εξαπάτηση. Δεν ξέρω τι να πω ίσως η συγκεκριμένη να μην είχε τόσες προπαραγγελίες και να τους έμεινε, αλλά μου κάνει εντύπωση επίσημος αντιπρόσωπος της nvidia και να μην τους ενημερώνουν έστω στο περίπου για ημερομηνία παραλαβής, τι να πω περίεργο, αλλά σε εποχή με απρόσμενα γεγονότα ζούμε. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από jk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα