nickol-us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, EGRANEROE είπε Περιμένουμε λοιπόν.. . Το βλέπω μετά να ψάχνουμε και μητρική.... 😁Σε λύση AMD δεν παίζει σωστά? Αν καταφέρεις και βρεις κάτι σε amd, στο ίδιο price range, θα πάρεις κάτι αρκετά υποδεέστερο. Αυτή την στιγμή cpu amd είναι δυσεύρετοι και ακριβοί
EGRANEROE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εδώ καλά είναι? Τον επισα να ρίξει ένα κατοστάρικο ακόμη... Όλα ετοιμοπαραδοτα. CASE SUPERCASE RA08A RAIDER SERIES CPU INTEL CORE I5-10400 2.90GHZ LGA1200 - BOX ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H470 PHANTOM GAMING 4 RETAIL RAM PATRIOT PVS48G320C6 VIPER STEEL SERIES 8GB DDR4 3200MHZ PSU THERMALTAKE SMART BM2 550W SEMI MODULAR 80 PLUS BRONZE SSD ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 256GB M.2 2280 PCIE GEN3X4
nickol-us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κουτί φαίνεται στριμωγμένο, ειδικά στον χώρο του psu και(άκυρο) δεν βλέπω απο που "αναπνέει". Στα θετικά οι 3 ανεμιστήρες αλλά μέχρι εκεί Η μητρική αν και δεν συμπαθώ την εταιρία(σαν brand) καλή επιλογή, μιας και με όσα ακούγονται είναι chipset που θα πάρει αναβάθμιση στην επόμενη γενιά(11th gen). Ram ελπίζω να εννοείς 2x8gb και όχι σκέτο 8gb Ο ssd είναι λίγο τσιμπημένος, στα 35 παίρνεις patriot nvme/256gb. Θεωρητικά πιο γρήγορος ο adata αλλά δε βλέπω που θα σε ωφελήσει. Αν δεν μπορεί να περιμένει, αυτά είναι τα δεδομένα, διαλέγει και παίρνει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us 1
EGRANEROE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, nickol-us είπε Το κουτί φαίνεται στριμωγμένο, ειδικά στον χώρο του psu και δεν βλέπω απο που "αναπνέει". Στα θετικά οι 3 ανεμιστήρες αλλά μέχρι εκεί Η μητρική αν και δεν συμπαθώ την εταιρία(σαν brand) καλή επιλογή, μιας και με όσα ακούγονται είναι chipset που θα πάρει αναβάθμιση στην επόμενη γενιά(11th gen). Ram ελπίζω να εννοείς 2x8gb και όχι σκέτο 8gb Ο ssd είναι λίγο τσιμπημένος, στα 35 παίρνεις patriot nvme/256gb. Θεωρητικά πιο γρήγορος ο adata αλλά δε βλέπω που θα σε ωφελήσει. Αν δεν μπορεί να περιμένει, αυτά είναι τα δεδομένα, διαλέγει και παίρνει. Άλλο κουτί?
nickol-us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Κοίτα έκανα λάθος για τον χώρο, το έσβησα, βέβαια και απο κριτικές βλέπω έχει θέμα με το airflow. Τώρα για άλλο κουτί δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Είναι θέμα γούστου και τι σου αρέσει. Είναι φοβερός περιορισμός το να είναι άμεσα διαθέσιμο από eshop μιας και στο τέλος της εβδομάδας πολλά δεν υπάρχουν. Γενικά θα σου πω τι κοιτάω και διαλέγεις οτι αρέσει σε εσένα: χώρους θήκες hdd 2.5/3.5 ανεμιστήρες κατα προτίμηση πλέγμα μπροστά (σίτα,mesh ή όπως θες πες το) 1
tzitzikas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 5:45 ΜΜ, hp8 είπε ένας νεοέλληνας που με τις πράξεις του συμβάλει στη λαμογια και αύριο θα βρίζει γιατί δεν έχει δουλειά η έχασε την σύνταξη του off topic: φίλε μου ξέρω γειτόνισσα σε σώματα ασφαλείας που έχει χρόνια να δουλέψει απο την ημέρα που έγινε μητέρα. Ξέρω υπάλληλο γυναίκα σε υπηρεσία δημοσίου που πιο πολύ έχει κάτσει σπίτι της παρά έχει δουλέψει επειδή έχει κάνει 4 παιδιά. Εχω δει με τα μάτια μου υπάλληλους σε δημόσια υπηρεσία πόσο δουλεύανε. Μηχανικός 40 ετών συνήθως τον πετύχαινες στο καφέ που ήταν δίπλα στην υπηρεσία του με καφέ, τσιγάρο και εφημερίδα, και σπάνια στο γραφείο του. Άλλη γνωστή πήρε άδεια (γίνεται κατά κόρον αυτό το έχω ακούσει) δηλώνοντας επαπηλούμενη κύηση ενώ δεν είχε κανένα θέμα και άραζε σπίτι τους πόσους μήνες. Στρατιωτικοί-σώματα ασφαλείας σύνταξη πολλοί απο τα 45. Τώρα αυτό σε πείραξε!!! Εκεί είναι οι μεγάλες χασούρες για τον φορολογούμενο. Μακάρι να είμασταν μια ιδανική κοινωνία, όπου θα είμασταν ολοι ίσοι με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, φορολογικά και να τα συζητάγαμε αυτά. Αυτό είναι πταίσμα. Σε μια κοινωνία πολλών ταχυτήτων ο καθένας προσπαθεί να επωφεληθεί και απο το ελάχιστο. φιλικά πάντα!.
hp8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε off topic: φίλε μου ξέρω γειτόνισσα σε σώματα ασφαλείας που έχει χρόνια να δουλέψει απο την ημέρα που έγινε μητέρα. Ξέρω υπάλληλο γυναίκα σε υπηρεσία δημοσίου που πιο πολύ έχει κάτσει σπίτι της παρά έχει δουλέψει επειδή έχει κάνει 4 παιδιά. Εχω δει με τα μάτια μου υπάλληλους σε δημόσια υπηρεσία πόσο δουλεύανε. Μηχανικός 40 ετών συνήθως τον πετύχαινες στο καφέ που ήταν δίπλα στην υπηρεσία του με καφέ, τσιγάρο και εφημερίδα, και σπάνια στο γραφείο του. Άλλη γνωστή πήρε άδεια (γίνεται κατά κόρον αυτό το έχω ακούσει) δηλώνοντας επαπηλούμενη κύηση ενώ δεν είχε κανένα θέμα και άραζε σπίτι τους πόσους μήνες. Στρατιωτικοί-σώματα ασφαλείας σύνταξη πολλοί απο τα 45. Τώρα αυτό σε πείραξε!!! Εκεί είναι οι μεγάλες χασούρες για τον φορολογούμενο. Μακάρι να είμασταν μια ιδανική κοινωνία, όπου θα είμασταν ολοι ίσοι με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, φορολογικά και να τα συζητάγαμε αυτά. Αυτό είναι πταίσμα. Σε μια κοινωνία πολλών ταχυτήτων ο καθένας προσπαθεί να επωφεληθεί και απο το ελάχιστο. φιλικά πάντα!. tzitzikas2 δεν διάβασα τι γράφεις και δεν με ενδιαφέρει τι έχεις βιώσει η οχι καθ όσον το κείμενο είναι τεράστιο και δεν μου περισσεύει χρόνος Ανεξάρτητα με αυτό έρχεσαι μετά από ένα μήνα να σχολιάσεις την ανάρτηση μου η οποία και στην τελική δεν σε άφορα καθ όσον δεν απευθύνεται σε σένα ? εκτός κι αν λόγο covid δεν έχεις τι να κάνεις και γράφεις διάφορα για να ανεβάσεις τις αναρτήσεις σου Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από hp8 1 1
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ότι θέλω σχολιάζω, δημοκρατία έχουμε. Εσυ σχολιαζεις εμενα τώρα που εσύ πρώτος σχολιασες άλλον? Τι έχεις να πεις? Και εσένα δεν σε αφορούσε τι έγραψε ο φίλος, αλλά μια χαρά πετάχτηκες στην συζήτηση και έγραψες την γνώμη σου. Αν θες να κρίνεις θα δέχεσαι και να κρίνεσαι!!! Χρόνο δεν έχεις λες αλλά φαίνεται έχεις τελικά να ασχοληθείς. Και μην απαντήσεις σε παρακαλώ, γιατί έχω δουλίτσα... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από tzitzikas2 3
EGRANEROE Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά θα περιμένουμε μέχρι Δευτέρα Τρίτη μπας και έρθει ο i3.. Διαφορετικά κάτι τέτοιο θα βόλευε? Αν έκανε ο αδερφός την υπέρβαση και υπάρχει ο περιορισμός του eshop ? https://www.e-shop.gr/innovator-5-cyber-power-10500-me-windows-10-p-PER.912161 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από EGRANEROE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα