Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, παιδιά θέλω να αγοράσω windows 10 home για ένα λαπ τοπ, στο site της Microsoft τα έχει 145 και σε άλλα site τα βρίσκω με 18 με 25 γενικά  σε διάφορες τιμές. Τι παίζει γενικά τα αγοράζεις μια φορά και τέλος; η είναι με συνδρομή; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekptotos είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, παιδιά θέλω να αγοράσω windows 10 home για ένα λαπ τοπ, στο site της Microsoft τα έχει 145 και σε άλλα site τα βρίσκω με 18 με 25 γενικά  σε διάφορες τιμές. Τι παίζει γενικά τα αγοράζεις μια φορά και τέλος; η είναι με συνδρομή; 

Αυτά που είναι 18-25 είναι OEM μπορεί να έχουν κι ημερομηνία λήξης. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekptotos είπε

Δλδ άμα τα αγοράσω από το site της microsoft τα αγοράζω για πάντα έτσι; 

Σωστά ή τουλάχιστον όσο έχει υποστήριξη αυτή η έκδοση που αγοράζεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν ημερομηνία λήξης οι άδειες χρήσης. Απλά μπορεί να γίνει blacklist το κλειδί. Επίσης τα φθηνά είναι η pro έκδοση, ενώ τα ακριβά είναι η home έκδοση. Αν ψάξεις στο ebay μπορείς να βρεις ακόμα ποιο φθηνά τα 10άρια (2-3€). Για έναν απλό χρήστη που δεν θέλει να μπλέξει με cracks και activators οι φθηνές εκδόσεις είναι μια χαρά, ακόμα και από ebay.

Για μένα μια άδεια με 3€ είναι σούπερ και ακόμα και αν κλειδώσει μπορείς να ζητήσεις άλλο κλειδί από τον πωλητή, αν υπάρχει ακόμα. Αν δεν υπάρχει απλά παίρνεις άλλη άδεια και κάνεις αλλαγή κλειδιού στα windows. Εξ' άλλου, και να δώσεις 3€ μετά από 1 ή 2 χρόνια δεν είναι κανένα τρομερό κόστος.

Και μην νομίζεις ότι τα κλειδιά από τα διάφορα sites δεν γίνονται blacklist.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν έχουν ημερομηνία λήξης οι άδειες χρήσης. Απλά μπορεί να γίνει blacklist το κλειδί.

Αυτό εννοώ. 

Δημοσ.

Ναι, το κατάλαβα. :)

Έχω κλειδί από ebay με 1,5€ εδώ και 3 χρόνια και παίζει ακόμα και φίλος πήρε με 20κάτι ευρώ από κλειδαράδικο "για καλύτερα" και του κλείδωσε σε 6 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...