Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,ψάχνω ένα πρόγραμμα μία εφαρμογή ή και μια συσκευή έστω "οικονομική" που τις χειρόγραφες μου σημειώσεις να τις κάνει απευθείας μετατροπή? όχι σε pdf αλλά σε .doc (Word) αρχείο .

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι στην αγορά? έχω βρεί κάτι ακριβά "tablet" τύπου Remarkable που κάνουν την δουλειά αλλά κοστίζουν πολύ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, qwerty1982 είπε

Καλησπέρα ,ψάχνω ένα πρόγραμμα μία εφαρμογή ή και μια συσκευή έστω "οικονομική" που τις χειρόγραφες μου σημειώσεις να τις κάνει απευθείας μετατροπή? όχι σε pdf αλλά σε .doc (Word) αρχείο .

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι στην αγορά? έχω βρεί κάτι ακριβά "tablet" τύπου Remarkable που κάνουν την δουλειά αλλά κοστίζουν πολύ.

Abbyy για iOS αλλά πιστεύω να έχει εφαρμογή και για Android. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, qwerty1982 είπε

Αυτό μετατρέπει τα pdf σε .doc  Σωστα?

Και τα χειρόγραφα. Αν είναι καθαρά έγγραφα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Και τα χειρόγραφα. Αν είναι καθαρά έγγραφα 

Υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά ? γιατι δεν το έγραψα αλλά χρειάζομαι ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, qwerty1982 είπε

Υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά ? γιατι δεν το έγραψα αλλά χρειάζομαι ελληνικούς χαρακτήρες.

Ναι. Τώρα 100% μπορεί να μην είναι, σε μένα η ανταπόδοση ήταν στα 95% 

• Like 1
Δημοσ.

Στα χειρόγραφα μόνο να μην έχεις και ψηλές απαιτήσεις. Η διαδικασία αυτήν (ocr, δηλαδή optical character recognition) είναι πολύ δύσκολη σε χειρόγραφο κείμενο εκτός αν γράφεις πολύ στρωτά και καθαρά.

Δημοσ.
Στις 15/1/2021 στις 10:16 ΜΜ, micos000 είπε

Στα χειρόγραφα μόνο να μην έχεις και ψηλές απαιτήσεις. Η διαδικασία αυτήν (ocr, δηλαδή optical character recognition) είναι πολύ δύσκολη σε χειρόγραφο κείμενο εκτός αν γράφεις πολύ στρωτά και καθαρά.

Κάποιο stylus τύπου wacom? Θα βοηθούσε λες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Δηλαδή να γράφεις στην ταμπλέτα και να στο μετατρέπει σε κείμενο; Οι ταμπλέτες ενσωματώνουν ocr;

Αυτό δεν το γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι είχα δει έναν με ipad που έγραφε με γραφίδα και του το έβγαζε σε επεξεργάσιμο κείμενο.

Μάλλον είναι με το apple pencil

https://www.theverge.com/2020/6/22/21294662/apple-ipados-14-scribble-pencil-handwriting-typed-text-wwdc-2020

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
31 minutes ago, micos000 said:

Νομίζω ότι είχα δει έναν με ipad που έγραφε με γραφίδα και του το έβγαζε σε επεξεργάσιμο κείμενο.

Μάλλον είναι με το apple pencil

https://www.theverge.com/2020/6/22/21294662/apple-ipados-14-scribble-pencil-handwriting-typed-text-wwdc-2020

Λογικά πρέπει να δουλεύει και με άλλα συμβατά pencils (δεν είμαι σίγουρος) αλλά είναι μόνο για αγγλικά (ελπίζω προς το παρόν, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο και βολικό).

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Γιατί δεν πας σε λύση VOICE to TEXT.

Γιατί κρατάω σημειώσεις από webexes για ένα μεταπτυχιακό και δεν είναι βολικό .... Να ακούς ταυτόχρονα να μιλάς και όλη αυτή η φάση.άσε που μπορεί να σου ανοίξει ο καθηγητής το μικρόφωνο για κάποιο λόγο και να ακούγεσαι εσύ σαν echo. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, qwerty1982 είπε

Γιατί κρατάω σημειώσεις από webexes για ένα μεταπτυχιακό και δεν είναι βολικό .... Να ακούς ταυτόχρονα να μιλάς και όλη αυτή η φάση.άσε που μπορεί να σου ανοίξει ο καθηγητής το μικρόφωνο για κάποιο λόγο και να ακούγεσαι εσύ σαν echo. 

Δύσκολο αυτό που προσπαθείς να επιτύχεις , προφανώς δεν μπορείς να πληκτρολογείς γρήγορα.

Γιατί δεν κάνεις ένα ταχύρρυθμο μάθημα γρήγορης πληκτρολόγησης?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...